12
-
Kagemusha #12 "Philip K. Dick műveit Hollywood elég kétes sikerrel filmesítette eddig meg. Míg a Szárnyas fejvadász mára igazi kultfilmmé vált, a Különvélemény pedig világsiker lett, addig az Imposztor és A felejtés bére komoly bukta lett."
Hm, szerintem meg rossz mintat valasztottal a statisztikadhoz. Kerdezd meg a celkozonseget, akik olvastak a novellakat es lattak a filmeket, mindjart mast irtal volna! Ja, hogy csak a bevetel szamit szerinted? Hö! Hö-hö-hö! -
masek #11 a cgi botrányosan szar kisképernyőn - vásznon talán szebb...
még a flatout2-ben is szebben törnek a dolgok, mint a végén ez a hajó... -
GErYkE83 #10 Ne felejtsük el még az Elhagyott Bolygó (Screamers) című filmet!
Nagyon jó scifi volt annak idején! -
Loverman #9 semmi kérdés: persze h a nőt menteném -
#8 Szerintem ha nem rontják el valami egetrengető marhasággal a végén akkor jó. Nekem nagyon tetszik az ötlet hogy egy ember képes legyen látni a jövőjét, és/vagy végigjárni a választások (elágazások), összes lehetséges kimenetelét, aztán a legideálisabbat választani.
Szóval amint kijön nézem erőből :D -
Lordboxi #7 Zavaróan rosszak a cgi-k benne. Dew azért lehet megnézem. -
Wittgen #6 A Deja Vu időutazásos volt (monhatni), ebben Cage viszont real time alakítja az eseményeket, miközben folyamatosan változik a jövő a szeme előtt.
Egyébként, szerintem az Imposztor és a Felejtés bére is jó kis film volt.
Ja a Paycheckben is a jövőt fürkészték, csak ott egy szuperszámítógép és egy szoftver segítségével.
Dick sztorijai nagyon hasonlóak , de jók. -
00000000000000 #5 Kicsit Deja Vu sztorira hajaz.Hát nemtudom.
Megnézzük. -
Cmdr #4 Szerintem ez nagyon jó film lesz, bár kicsit látszik rajta az alacsony költségvetés, de sebaj! Nicolas Cage egyre jobb lesz! -
portable #3 zsír zsír -
pauly #2 jaja,lehet nem lesz rossz,Cage filmjeit amúgyis szeretem :) -
gplay #1 Eddig nem is hallottam róla.
Viszont az előzetes alapján már érdekel.
Csak az zavar, hogy nagyon látszik, hogy melyik jelenet igazi és melyik CGI. :(