13
-
irkab1rka #13 Hú ecsém, de kemény vagy :)))
Intézd ám el, ha nem jókat mond a kiccsávó, mer a tégla az egy tökéletes film. A tégla 2 és a tégla 3 szar lesz, de a tégla mégiscsak a tégla... -
#12 gagyi, túlzó karakterek, pl a Marky Mark-nak; direkt kesze-kusza történés hogy bonyolultabb legyen a film, ami érződik rajt; a film eleje uncsi & erőltetett, a film közepe fajansz, a vége összecsapott és szar ill fura h mind2 meghal.
Meghát egy remake-et nem vinnék Oscar közelébe, hiszen nem eredeti alkotás, vagyis nem tiszta kreatív művészet, az Oscar meg állítólag a filmművészet díjazása.
Azért nem volt olyan rossz, pl ez Matt Demon első filmje, ami nekem tetszett. -
#11 Azért azt leírni, hogy az SOS szerelem és a Randiguru tök ugyanaz, kicsit erős tulzás.
Kb. a két film uarról szól - társkeresés -, de közel sem ua.
Mondjuk az SOS szerelem szerintem elég gáz - pár tényleg aranyos poéntól eltekintve -, de kb. annyi a hasonlóság a két film között, mint egy-egy II. VHs film között: a téma ... -
#10 Sorold a Tégla hibáit. -
#9 Öcsém, karaj ugyanerre gondoltam. Meg se néztem a magyart, mert a tartalomból ez teljesen levágó. Ez másoknak hogy nem tünik fel?? Én még plágiummal is megvádolnám a készítőket. Ennek ellenére go magyar film, én egy részét szeretem... De nem ezeket a sz.r koppintásokat, remake vackokat!!!!!! Hol régi magyar filmeket erőszakolnak meg, hol amcsi filmeket "lopnak" el. Nemsokára jön az Acélember alias Terminátor, javaslom Schwarzenegger helyett játszon Kamarás ne Csányi... -
#8 Vagy pedig ez csak egy marketing fogás, mindenki azt hiszi hogy egy nagyon jó film mert Brad Pitt meg akarja venni és mennek megnézni. (Még nem láttam a filmet szóval lehet tényleg jó, bár vannak kétségeim) -
POrtal #7 Lehet hogy igaz az egész, de az én szerény véleményem erről,( miután a randiguru és az s.o.s szerelem egy és ugyanaz ) olcsóbb megvenni egy magyar film újrafilmesítési jogait mint egy hollywood-ban készült film jogait. -
#6 A Trója meg lehet h kasszasiker volt, de 1 rohadt xar film, a Charlie meg nemtom sokmindet hallani róla, a Tégla meg nem rossz, de h Oscar-díj?? Tele volt hibákkal.
Brad Pitt nem olyan rossz színész, de messze van a "legnagyobb sztártól".
A DVDt pedig nem hiszem van olyan külföldi aki végig bírja nézni.. annyira szar.
Én hányok a magyar filmektől, pedig nem vok előítéletes. -
ldavid #5 :DD
amúgy én ilyet nem mondanék Pitt-re: "a legnagyobb hollywoodi sztár" -
Vail #4 biztos olcsóbb mint a randiguru remake jogának megvétele -
winnie #2 lol, nesz neked reklámkampány.
nyilván nem filmesítenék mg, mert eleve a randiguru története egy az egyben a soso szerelem. -
portable #1 nah
ez király