393
-
#393 nemtudom pontosan......de szerintem igen eredeti kell neki.....bár nemtom :D -
METESTO #392 Csapassad nekiDDDDD.....eredeti game kell az online játékhoz?ha nem akkor valamikor mehetnénk pár kört -
#391 szerintem az utolsó is nagyon egyszerü....igaz a legnehezebb fokozatban még én sem játszottam vele...de kezdesz rávenni hogy kipróbáljam abban is :P -
METESTO #390 Hiába ismered a pályákat kívülről ha a bajnokságban az utolsó 4 versenyes résznél úgy mennek mint az állatDDDDnemaztmondom csináltam34pontot az első végén a 2.végén36ot a masterben meg még nem nagyon próbáltam,de azért megnézném ahogy simán nyered a 4versenyt(40pont)zsinórba hiszen nincs restartDDDDvagyis van de kezdheted elölről az egészet..amúgy jó kis kocsikat adogat ki(de ezt te vágod)ha csinálod a carrier résztDDDDelső két kategóriában már az összeset feloldottamarra pont jó a játék mikor kedvem van megyek vele pár kört(mert azért elég jól néz ki)... -
#389 msot nem jut eszembe,én sose tudtam megkülönböztetni az árkádot a szimulációshoz...vagy érted...(bocs este van és fáradt vok) -
#388 mondj egy nehezebb árkád autóst! :) -
#387 stressz....ejj,tök higgadtnak kell lenni....én kivülről fulyom az egész pályát....de szerintem ez még iylen baba játék :D -
#386 nem emlékszem :))
pécén álltam neki anno és a karrierben az első két bajnokságot (3-3 vagy 4-4 verseny talán) megnyertem, de utána nagyn elnehezedett és alig szereztem pontot. aztán megvettem xboxra és ott már az első bajnokságot sem tudom megnyerni :))) pedig pécén is az x360 gamepaddal kisérleteztem, mivel billentyűzetről reménytelen ...
igen, az ideális ív nagyon fontos, de mivel nem maradnak le rendesen az ellenfelek, folyamatos stressz alatt vagyok, h ha hibázok vége mindennek. és ezek után persze hogy hibázok ... :( -
#385 igazából az a lényeg a játékban hogy hogyan veszed a kanyarokat........minél nagyobb előnyre kell szertenned...melyiknél akadtál el pontosan? :) -
#384 az máshogy nehéz, ott szeretem azt a fajta nehézséget :)
itt meg az AI szimplán túl gyorsan megy - számomra. inkább van ügyességi játék érzésem, mint h autót vezetek ... és hamár ügyességi játék: legyen könnyű fokozat, amit könnyedén végignyomok :)) -
#383 háááát az NFS ehez kéepst semmi azt aláírom...de viszont én nagyon sokat ligáztam még anno,mármint nem ezzel a játékkal és rettentő sokat tanultam és sorra vittem a leggyorsabb köröket a játékban :)
Szerintem egyszerü játék nagyon......ami nehéz az az RBR...nah az aztán játék :D -
#382 kapjátok be :))
mások is irták már h nagyon nehéz lett és ugyan nem vagyok nagy spiler, de azért ez kicsit erős lett, nagyon megy az AI - ráadásul dróton huzva :( -
#381 köszi a válaszokat. Patch-elt verzióval játszok természetesen, és sajna így sem engedi átállítani. Én a kezdetektől a kurzor bill-el játszottam minden autós játékot, ezért akartam volna ezt is valahogy átállítani. Ha nem megy , hát sebaj, marad még egy két autós játék -
#380 én végigvittem az egész átékot...szerintem ennél egyszerübb játék nincsen :) -
#379 überpró vagy :) én az első 1-2 bajnokság után már nem tudok nyerni :(((
egyébként meg: kontroller vagy kormány megoldja az irányithatósági problémákat ;) -
METESTO #378 Abban sem lehet állítani....amúgy szerintem simán megszokható ebben a billentyűkonfigban csak csak a karrier módban a kategóriák legvégén kiadott versenyeiben kicsit érdekesen mennek a gép által irányított autókDDDD(mintha kicsit erősebb lenne az autójuk)de már majdnem végeztem vele teljesen -
#377 sztem bele lehet......én hozzászoktam ahoz az irányitáshoz,mert régen is ehez hasonló irányitások voltak és én sose szerettem átálitani.......am. nem csak ennél a játéknál van az hogy nem álithatsz az irányitáson...ilyen pl. a Brother is Arms Highsway vagy hogy kell írni :D XD -
#376 sajnos ilyen lett a pc változat ... (pecselt verzióval probáltad?) -
#375 ennek a játéknak komolyan nem lehet átállítani az irányítását a kurzor billentyűkre? nem akarom elhinni, hogy egy magára valamit is adó játékcég elköveti ezt a "bűntettet" a játékosok ellen. Én képtelen vagyok az "a" és "y" billentyűkkel "vezetni". Kérem, segítsen VALAKI! Nem lehet valahogy átállítani mégis? A játék mappájában a control_data .sbf kiterjesztésű, nem lehet valahogy "belemászni"? -
#374 Valaki tud a patch-ez adni egy jó müködő crack-et? -
#373 jah. Diavetítés szinten. -
Pate #372 Ezen a gépen menne ?
CPU celeron 2.6Ghz
1.5GB DDR RAM
Connect 3D Radeon 9600 128MB AGP -
#371 hat nalam segaz nincs
full graf 1680x1050 es megy mint kecy -
#370 Tolja valaki Vistán a gamet??Mert nekem a beállítás panel bugos Vista alatt :( -
#369 Start/Program Files/Játék készitője/Sega Rally Configurations vagy Config..... :) -
#368 HI ALL!
[hatalmas]Felbontast hol lehet allitani?[hatalmas]
Elore is kosz a valaszokat! -
#367 márkafanság=ostobaság, magaddal cseszel ki :) mindig azt kell venni, ami adot áron a legjobb teljesitményt nyujtja, nem pedig feliratokhoz ragaszkodni ...
9800pro sokkal gyorsabb, mint a 9600xt (8 pipe vs. 4 pipe), de vszeg ehez már az is öreg és lehet h a proci amugy is kevés lenne és jobb kártyán is akadna sajnos -
#366 de én meg nem veszek AMD-t ahoz hogy én játszak...én már 8 éve gépezek és mindig is Intel Pntiumom volt és igaz hogy mindig is Nnvidiáim votlak de ez most életem első Ati-jah és azt hittem szaggatás nélkül fog menni a legcsírább grafikán de nagyot tévedtem :(
Akkor gondolom a 9800-assal is ugyanez a helyzet nem? -
#365 p4celeron
9600xt
ezek miatt szaggatott. sajnos eljárt felettük az idő (pontosabban az ATI kártya felett, mert a celeron soha az életben nem volt ajánlott vétel, mindig volt gyorsabb, jobb áron(amd-k)) -
#364 sztem 8800GT-vel hasitana a gamma :D
Hát nemtom...elméletielg Shader model 2.0-st kér a játék..nekem oylanom van és mégis szaggat rajta...és tuti nem azért mert kevés a RAM vagy valami.....és a leggagyibb grafikán szaggatott így :S -
#363 7300GT-n jol elment, asszem talán 1024x768ban
akkor az a kártya 11ezer ftba került
hol az a hatalmas gépigény?
szvsz szimplán TUL NEHÉZ CSAK :( -
#362 he-he :D
Mondjuk télleg nem volt sikeres ez a gamma....hatalmas gépigénye van...amit sajnálok nagyon :( -
#361 Codemasters - Tovább erősödik az autós nagyhatalom
A korábbi híresztelések igaznak bizonyultak, valóban a Codemasters veszi meg a felszámolásra ítélt Sega Racing Studio-t.
A vegyes fogadtatásban részesült Sega Rally-t fejlesztő solihulli Racing Studio összes munkatársa, mintegy 40 fő lelt új munkaadóra a Codemasters személyében. Miután a SEGA nem volt különösebben elégedett az árkád rally szereplésével, úgy döntött, hogy nincs többé szüksége az angol csapatra. A világgá kürtölt bezárással egyidőben azonban tárgyalások kezdődtek a kulisszák mögött, hátha akad olyan jelentkező, aki felvásárolna a munka nélkül maradt gárdát. Ezúttal akadt.
Rod Cousins, a Codemasters feje örömmel üdvözölte az új "családtagokat", s dícsérte a SEGA rugalmasságát. A Racing Studio felvásárlása pedig lehetővé teszi, hogy a cég további térhódítását a versenyjátékok szegmensében.
info: Gamestar -
#360 igen a gamecopyworld-ről szedd le az újj crack-et és rögtön müködni fog :)
Nekem is ez volt de utána már normálisan ment :) -
vik322 #359 Hali!
lenne egy problémám leszedtema játékot a pach et is hozzá mindent megcsináltam elinditanám de valami mac3l dll. hiányzik!
van valami ötletetek mit lehetne vele kezdeni? -
#358 persze! ez egy árkád autos game, könnyed játszadozásrol kellene szolnia, nem véres, 100%-os vezetést megkövetelő küzdelemről ... semmi kedvem játszani vele, csak frusztráciot okoz, h nemtudok nyerni :D -
#357 én se...de nem is azzal van a baj hogy nehéz lenne az irányitás meg ilyenek...hanem hogy max gáz kell hogy utolérd az ellenfelet és hibátlan vezetés...egyébként semmi bajom vele,szép,jó,jópofa,stb... -
#356 nagyon szivesen :) ha ezt kipörgeted, akkor minden elismerésem. érthetetlen miért kell egy könnyed árkád játéknak a folyamatos, 'izzasztó' küzdelemről szolnia ... :( -
#355 egyébként köszönöm szépen a segítséget.Örök hálám :) -
#354 leggagyibb grafikán játszok vele.....és egy picit röccen....jó nehéz játék XD