10
-
neoG #10 bocsájts meg nekem.picit késő volt már:S.de kösz a felvilágsítást -
#9 Benne van a cikkben, olvasni kéne:
" A boldogság nyomában természetesen ugyancsak a díjátadóra készült, vagyis az év utolsó hetére lett időzítve Amerikában"
Tehát az USA-ban tavaj év végén mutatták be, az oscar díj jelöltek pedig a 2006-os filmekre vonatkoznak.
Ergo a 2006-os év 10 legsikeresebb filmje között szerepel. -
Cmdr #8 "biztos ő is kreatinnal szokta felkészíteni magát az akciódúsabb szerepekre, az az által keltett izmoknak a fele víz, idővel leapad"
Hülyegyerek! -
Cmdr #7 Ez egy nagyon aranyos film! -
neoG #6 Hát néha vicces mikor azt írják, hogy "a szerep kedvéért kezdett edzeni, és ilyen olyan izmokat szedett magára".pár hét alatt...Amúgy mikor játszották amerikában ezt a filmet?Tavaly?mert ha idén akkor még nem nagy cucc bent lenni az "év tíz legsikeresebb filmje" között.elvégre alig kezdődött el az év:). vagy hogy van ez? -
Loverman #5 biztos ő is kreatinnal szokta felkészíteni magát az akciódúsabb szerepekre, az az által keltett izmoknak a fele víz, idővel leapad. -
ldavid #4 mikor először láttam ebben a szerepben megsem ismertem.. :D -
#3 I Robotban is másképp nézett ki de nézd meg az ALI című filmet, hát az már érdekesebb. -
#2 nagyon kiváncsi vagyok rá! :)
Amúgy az I robotban mintha kb 2xer ekkora lett volna, mármint ott eléggé kivolt dolgozva fizikailag, itt meg mintha nem is ő lenne. :) -
gyuri12 #1 nem semmi a gyerek haja...:) bár az enyém se jobb.
erre a filmre kíváncsi vagyok,lehet hogy megnézem.