10
  • neoG
    bocsájts meg nekem.picit késő volt már:S.de kösz a felvilágsítást
  • Blasta
    Benne van a cikkben, olvasni kéne:

" A boldogság nyomában természetesen ugyancsak a díjátadóra készült, vagyis az év utolsó hetére lett időzítve Amerikában"

Tehát az USA-ban tavaj év végén mutatták be, az oscar díj jelöltek pedig a 2006-os filmekre vonatkoznak.

Ergo a 2006-os év 10 legsikeresebb filmje között szerepel.
  • Cmdr
    "biztos ő is kreatinnal szokta felkészíteni magát az akciódúsabb szerepekre, az az által keltett izmoknak a fele víz, idővel leapad"

Hülyegyerek!
  • Cmdr
    Ez egy nagyon aranyos film!
  • neoG
    Hát néha vicces mikor azt írják, hogy "a szerep kedvéért kezdett edzeni, és ilyen olyan izmokat szedett magára".pár hét alatt...Amúgy mikor játszották amerikában ezt a filmet?Tavaly?mert ha idén akkor még nem nagy cucc bent lenni az "év tíz legsikeresebb filmje" között.elvégre alig kezdődött el az év:). vagy hogy van ez?
  • Loverman
    biztos ő is kreatinnal szokta felkészíteni magát az akciódúsabb szerepekre, az az által keltett izmoknak a fele víz, idővel leapad.
  • ldavid
    mikor először láttam ebben a szerepben megsem ismertem.. :D
  • HöfEE
    I Robotban is másképp nézett ki de nézd meg az ALI című filmet, hát az már érdekesebb.
  • Darth Sith
    nagyon kiváncsi vagyok rá! :)

Amúgy az I robotban mintha kb 2xer ekkora lett volna, mármint ott eléggé kivolt dolgozva fizikailag, itt meg mintha nem is ő lenne. :)
  • gyuri12
    nem semmi a gyerek haja...:) bár az enyém se jobb.
    erre a filmre kíváncsi vagyok,lehet hogy megnézem.