577
-
#57 majd holnap mondok olyat is amibe alkohol kell
többnyire "Bacardi Carta Rum" osokat tudok -
#56 nyista -
#55 alkoHOL? -
#54 a Sékbe beleteszed a Törtjeget.
raksz bele 1 karika ananászt, rá sűrü málna szirupot (a málnaszörp is megteszi) Rá 100% Ananészlevet arra 4-5 szem málnát.
jól összerázod a sékben. lehúzod a tetejét és öntheted magadnak.
ha szépen akarod kirakni a pohárba. akkor:
alulra törtjég rá a Koktél leve kirakod annanászkockával az megáll a törtjegen és kész. és ugyanezt ujra. és ujra Szívoszálat bele és kész. -
#53 "Flaming Lamborghini
Koktélos kehelybe tölts 1 cl grenadine szirupot , majd bárkanállal rétegezz rá sambucat , metaxát , galianót , 80 % rumot , külön shot pohárba tölts 1 cl kávélikőrt és 1 cl Bols blue, gyújtsd meg az ital tetjén a rumot és szórd meg fahéjjal, és töltsd bele a shot pohárból az italt, szívószállal egyszerre idd meg.
18 éven felülieknek és Szigorúan csak egyet !"
Ezt mind szívószálon keresztül kell benyomni, 2-3 szippantásra max. Legtöbb helyen 2500Ft-ba kerül, de 1 ilyet megiszol és elvagy egész este -
#52 1l asztali fehér
1l szénsavas málna
öszeöntve, htx -
#51 na ezt holnap kipróbálom :) -
#50 Én úgy ismerem a Betont, hogy Becherovka + Tonik -
Monoton #49 CSŐKOKTÉL
amivan náladpia azt összeöntöd egy csőbe összerázod függőleges állás és engeded hogy follyon lefelé nem kell nyelni folyik magától :)
Monoton koktél -.- : ugyanez csak pohárral :DDDDDDD -
#48 hja:) -
#47 wwaaaaa + fav! -
#46 meg akkor már a red bull/bomba - whiskey-t se hagyjuk ki,na az már valami!le kell ülni hozzá :) -
#45 Beton:1 dl jókis házipálesz + 1 deci jószar tablettás fehérbor,esetleg megbolondítva egy kis szódával,csak a szénsav kedvéért :P tuti betont fogsz tőle,ha szerencséd van a "róka komád" mellé :S amúgy ezt középsuliban itattuk azzal akinek név-,vagy születésnapja volt,én mindig kibújtam alóla,szal nem saját tapasztalatból beszélek,'hál Isten
amúgy legjobb: whiksey + 4 db jégkocka :D
ha meg rendes koktél,akkor high ball whisky a lekjopp -
#44 jaja pedig megy az agyba rendesen:D imádom amikor a csajok betolnak gyorsba 2őt azt beszélni nem tudnak kb:DDDDD -
#43 jaja, bár bomba pezsgővel könnyebb leitatni a népet mert nemveszik észre rögtön a hatást:D -
#42 Haverom találta ki:
-1 császárkörte (3 decis)
-1 Lime narancs (fél literes)
leiszol a Lime-ből 2 decit, a császárkörtéből 1 decit összekevered és naon finom =) -
#41 hamár redbull-vodka, akkor említsük meg h
bomba - pezsgő:)
a hatás nem marad el garantáltan egyiknél sem! -
#40 /fav -
#39 Metropolitan: 5*-os Metaxa+gyömbér) -
#38 barackpálesz+kóla
redbull+vodka(nem kommersz mer az szar:D) -
#37 áz -
#36 Vilmos
+Rostos vilmoskörtelé
Finom:D -
zoolee #35 ÁJ LÁV \_/
-
Goth #34 gumimacis málnaszörp rulz -
#33 boccs:D -
#32 úúúúr isten:D -
#31 naná, majd elkortyolva :D -
Dave John #30 igen , mert az már nem feelinges :/ minél ócsóbb annál jobb. -
#29 Az egyik haverom valami marha ocsmány piát kevert magának
unicum vs. Hohes C -
#28 kemény:) -
#27 és húzóra nem?:D -
#26 ha nem tescos az baj?:D -
Hajnalcat #25 Lol Az tényleg ütős lehet. -
#24 atom vbk:
9 deci bor
1 deci kóla -
Dave John #23 Beggar's dream:
5 liter pincemester bora
5 liter tesco ásványvíz -
Hajnalcat #22 Szerintem a mennyiséget is oda kellene írni, hogy miből mennyi dl-t kell rakni. Úgy az igazi egy recept. Nem csak gondolomformán. -
#21 lol -
#20 próbáld ki frankón finom! -
Hajnalcat #19 [kipróbálja] -
#18 nem szeretem a sört mert keserű:(