Mobiltelefon már kutyáknak is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hallottak után a kutyáknak is mobil kell... <#nezze>#nezze>
Bezzeg az enyim itthonvan parlagon... sosem használom, én elmegyek, az meg marad <#eplus2>#eplus2>
Bezzeg az enyim itthonvan parlagon... sosem használom, én elmegyek, az meg marad <#eplus2>#eplus2>
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Hát ez LOL 😊
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
"alkalmas arra is, hogy pontosan meghatározza a kedvencek helyét." >>egészen addig amíg az állat az esõ elõl be nem húzodik az elsõ fedett helyre pl egy kutyaólba, onnantól dõl az egész terv... Mondjuk erre a kütyüre nagyon fontos a mikrofon (sztem is 😄) mer nehogymá ne halljad h mit áríázik éppen a kutyád... Ja, a hangszóró pedig azé kell h ha eltévedt a kutya, beadd neki az aktuális koordináták után azt, amelyiken jönnie kell hogy hazataláljon
...ha abból indulunk ki, hogy vannak hotelek kutyáknak-macskáknak ahol a seggüket is kinyalják, akkor én már semmin nem lepõdök meg...
Bázeg, veszek egy ilyet a blökinek! Király!!! 😄DD
Amúgy a GPS az jó dolog, mert könnyebben megtalálod a kutyádat, még ha kamerát raknának bele...
Amúgy a GPS az jó dolog, mert könnyebben megtalálod a kutyádat, még ha kamerát raknának bele...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
aha kiteszem a kutyám tõlem 50 méterre, mondom neki ezen a ratyin h gyere ide, asse tudja mivan
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
egyszerûen meghülyülnek a kutyák <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...