A Buka beújít a Dusk-12-nél

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha nem látod mirõl beszélek akkor Te is nagyon "óccsó" vagy
ide tudod mi jönne ugye?A az ismételt két sor..
Nem mondtam, hogy tudom, azt mondtam, hogy nem lehet tudni, hogy kell-e, akkor meg miért erre épül az egész cikk, hogy kell?
mindegy mi a hír, de fikázni kell
buta húzás.
nagyon buta

psishock
neked is szia, schrank <#wave>

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

schrank
ugyanez elmondható a krájsziszról is de minden hardverbuzi azzal fog játszani mert az krájszisz <#levele>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

psishock
...egész szegletes (nem az "aliasing"-ra gondolok), a textúrázás is igen gyenge, (dinamikus) árnyékok/fények nuku (=darázs fészek)... mintha a CS-t látnám a HL1 motor alatt. A negyedik képen mintha HRD-t vélnék látni... véleményem szerint elôször a textúrákat/modelleket feljesszék megfelelô szintre (vagy újabban a "bump"-jukat), és azután dobják rá a cicomát, mert az extrák saját magukban nem segítenek (sokat) a külcsínyen. Nem nagy igény mondjuk az UT2003 (vagy '04) szint, de ami még a 4-5 éves szintet sem üti meg, és az "esztelen lövöldözôs" kategóriában akar szeletet kapatintani.... hmm, szerintem igen életképtelen lesz manapság.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

midegy mi a hír,de a stalkert meg a biosokkot bele kell keverni.
buta húzás.
nagyon buta
Csá!
Annyit azért pontosítanék, hogy már volt néhány fps, ahol gondolkodni is kellett.
Igaz, nem sok, az utóbbi idõkben pláne...
Zocsi
Honnan tudod, hogy nem kell?

mijjezazocsmányszar, he?
furcsák a textúrák mint állat.meg az elsõ képen milyen "furcsa" keze van már a fickónak😄

mondjuk egy Ghost Recont vagy Rainbow Sixet inkább sorolnék a taktikai fps-ek közé. a stalkerben meg bioshockban honnan tudod, hogy kell gondolkodni?