12
Szal..
-
#12 Van de meloba voltam es ott nem jelenit meg csomo kepet. Most mar ok , kinyomtattam :D -
#11 Az általam adott linken is van családfa... -
#10 Ne orits... need.
-
[Walaki]D`Lair #9 Én Fidel Castro életrajzi könyvét olvastam, azt is Márquez írta :) -
#8 használj ékezeteket;) -
#7 Lehet abban a kiadasban amit te olvastal...enyem naon regi es nem lattam a vegen a csaladfat. -
#6 A könyv végén van egy családfa... -
#5 En gondoltam hogy leirom papirra hogy ki kicsoda mert naon izgalmas de lassan mar nem is tudom ki kicsoda :D -
Takezó #4 Ezzel én is így voltam, amikor olvastam, lapozgattam egyfolytában vissza, hogy emlékezzek: ) -
#3 "150 oldalon tartok de mar totalisan elveszitettem a fonalat hogy ki kicsoda" - ezek szerint nem csak én más is így járt, én elég lassan haladtam vele de megérte -
#2 A könyv arrólír, hogy egy eléggé a világtól elszigetelt településen a nagyvilág dolgai hogyan csapódnak le. Jó kis könyv. Valamint, hogy minden generáción belül megvan a vérfertőzés bűne tudatosan vagy tudatlanul.
Nekem nagyon tetszett. Csak kicsit régen olvastam így újra el kéne olvasni. És ez az amire mostanában nem nagyon lesz időm:(
Egyebkent a 100 év magány (100 years of solitude) Wiki-je -
#1 Hali.
Epp most kezdtem el a napokba eme remek iro mestermuvet olvasni. A konyv cime 100 es magany.
Az egyetlen problemam az az hogy kerem alasan kb a 150 oldalon tartok de mar totalisan elveszitettem a fonalat hogy ki kicsoda. Nem tudna valaki kisegiteni aki meg is ertette hogy ki kicsoda? Gondolom vannak biszti valami leirasok csak en nem leltem neten.
Amugy meg mit gondoltok a konyvrol?