20
-
quentit #20 A 4. rész volt a legjobb...
-
Csaba #19 Hát, nem tudom, tele van ránccal... Ennyi idősen azért még nem kéne... -
pauly #18 torrent oldalakon keresgélj... :) -
gyuri12 #17 nekem is a kedvenc alien filmem a 2.része,de nemtom sehonnan se megszerezni:(
honnan lehetne letölteni?:) -
pauly #16 jaja,én vagy 7 éves lehettem mikor először láttam,de még mindig előveszem néha megnézni :) -
pauly #15 Már 4. se kellett volna! :) -
Wittgen #14 Ja, és örülnék, ha majdan a leendő feleségem 58 évesen így nézne ki -
Wittgen #13 Vazz' de régen volt az alien2, és még mindig meg tudom nézni újra és újra, olyan jó kis múví.
Egyébként nem egyedi eset, hogy 2 készülő filmnek is ugyanaz a címe. De mintha Cameron előbb bejelentette volna, hogy egyik filmjének címe Avatar lesz, még amikor Shyamalan az előző filmjén dolgozott. -
#12 Szerintem nincs ember a Földön, aki dollármilliárdokat költene plasztikai sebészre. Tudod te az mennyi?? -
lokko #11 United colors of Botox ... -
pauly #10 jáááj de öreg :( -
Zedas #9 Ez asszem elég kimerítő:
http://en.wikipedia.org/wiki/Avatar_%28film%29 -
GErYkE83 #8 Végre valami jó hír. Weaver télleg már idős, de ez 1 rossz kép róla. Nem néz ki ennyire öregnek Alien 5 kell a népnek -
#7 De miről is szól majd ez a film? Úgy nagyvonalakban? -
#6 WORD!
Ma már "levénszarozunk" mindenkit, aki nem költ dollármilliárdokat plasztikai műtétekre, mert Hollywood-ban azt látjuk, hogy 60-70-évesen úgy néznek ki, mint mi. Lesz majd megdöbbenés, ha valaki a Hollywood-i álom után pár esztendővel véletlenül ránéz az asszonyra... -
Atomy #5 Nem öreg, csak nincs agyonplasztikázva/botoxozva. Szinte már furcsának hat hogy valaki ebben a korban el tud mosolyodni, fel tudja vonni a szemöldökét, igazi érzéseket lehet leolvasni az arcáról. -
gyuri12 #4 ok kössz... jó öreg -
Motig #3 leht hogy öreg de még most is kicsinálná az ALIENEket...XD -
Cmdr #2 Nem, 58 éves... 8 October 1949 -
gyuri12 #1 hűű de öreg már Ripley:O
kb 50 éves ugye?:)