32
Monster hunter freedom 1-2
-
evilscorpio #32 Valaki nem tud freedom 2 es oldalt? Topicot vagy valamit ahol frissen irnak a játékrol? mindenhol keresgéltem de bemutatokon kivül meg a freedom 1 en kivül sehol semmit nem találtam. -
#31 PC-s?? El vagy e tévedve ? Vagy a Frontier-re gondolsz? Nem hinném hogy valaha is lesz angolul -
kiro5 #30 bocs de mikor jelenik meg a 2 pc-s angol nyelvű változat? -
#29 eddíg is volt online, hála az xlink kai-nak.
Amúgy nekem is ilyen páncélom van, 8 piros fatalis halt meg érte:D -
#28 sziasztok! segítséget szeretnék kérni MH freedom 2 (PSP) ben.
Még a legelején vagyok, felvettem a tűznél álló village chieftől az első kuldetesem, kimegyek tőle jobbra a faluból legyikoltam a szörnyeket, 3 valamilyen cuccot kellett gyüjteni,ilyen kosszerű lényekből, meg is szereztem, de az a kérdésem hogy lehet "bevinni" a küldetést? ha visszamegyek az ösvényen, csak a házamhoz jutok, de nem tudok visszamenni az öreghez kuldetéssel.kicsit zavarosnak tűnik a játék rendszere. köszi előre is a segitséget! -
#27 jön hamarosan a 2G rész, amiben lesz online játék is és még 1pár hasznos kis újítás :) -
#26 te elkényesztetett szar..-.- -
#25 Nem lehet online játszani:S Csak multiban... -
#24 Vki játszik itt online? Ui (bár tény, h nem voltam a legtürelmesebb) felcsatlakoztam a netre vele, bementem a kocsmába, és egy darab online küldit sem láttam, sőt, kifejezetten olyan érzésem volt, hogy egyedül vagyok. Pedig elvileg ez egy népszerű online játék:)
Furának tartanám, ha amiatt nem múűködne online, mert backup. MoHH is simán megy neten..:S -
#23 na megvan, most a két csillag közti questet kéne megcsinálni, de fingom sincs hogy mit kell...:S -
#22 Gondolom tojást kell cipelned. Pedig nem nehéz. Várd meg, amíg a Rati eltűnik a hegytetőről, töltsd fel max.-ra egy Well done Steak-el a staminád, vedd fel a tojást, aztán uccu: rohanj vissza a bázisra. Ezek a cipelős küldetések egyébként mindenkinek a halálát jelentik, később lesz olyan, hogy megemlegeted a készítők felmenőit. -
#21 Most ott tartok, hogy kinyirtam a három veloci hogyhivjákot, és elvileg elkéne osonnom a rathalos mellett, ami nekem eddig egyszer sem sikerült... -
#20 ha nagyon ügyes leszek, akkor is legalább két hét..:D -
#19 Figyeld a húst, amikor elhallgat a zene, alig láthatóan megváltozik a hús színe. Na ekkor kell X-et nyomni.
Azt az ominózus kardot valóban úgy kell kihúzni, ahogy Scorpeeon kolléga említette, de csodát ne várj tőle: addigra lesz százszor jobb is. Viszont később kombinálni tudod egy másik karddal, ha teljesítetted az összes offline küldetést (ha ügyes vagy, ez cirka 50 óra :))))) -
Papesz #18 Ha valakit esetleg érdekel a Monster Hunter Portable 2. -
#17 ufff hol van az még:D -
#16 Rathalos-t kell kinyírni ahhoz h ki tudd húzni, úgy hallottam :) -
#15 Mi akar lenni a házunk mögötti excalibur? Megpróbáltam kihúzni, de nem sikerült -
#14 Segítség kéne:P elkezdtem most akkor játszani, már kemény második "küldetést" csinálom, de folyton elrontom és megégetem a húst.. hogy kell megsütni normálissan? -
#13 igen, tolom -
#12 Ennél van erősebb páncél? -
#11 Már van is, csak japán...Majd ha lesz Eu-s, vagy Usá-s akkor nekem is kell majd. Télleg, Te még tolod a mhfet, Coldf?:) -
#10 amugyis ps2n is van -
#9 2 kell -
#8 Videók alapján? Vagy játszottál is vele? Én nem így érzem.... Hát, érdekes... -
#7 azért nemszeretem a psp-t mert olyan csőlátós érzése van az embernek (legalábbis nekem) -
#6 Jól néz ki, kár, hogy nincs PSP-m :( -
#5 Itt egy kis infó
Egyébként az egyik legjobb grafikájú játék PSP-re. Azt mondják, hogy multiban nagyon jó játszani, de egyedül sem rossz. -
#4 valami infó esetleg? -
#3 Ma jelent meg a 2 japánul :) -
#2 nincs psp m :P -
#1 Minden erről a játékról:) Sztem nagyon király! Ajánlom minden psp-snek!:)