James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
mit érdekel téged az origo ?
neked kell tetszenie, nem az origonak bakker.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ITT az ORIGO kritikája
veleményetek?
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
aztán kiírok egy szavazást a lehetséges bannerekrõl 😉
u dont have to listen anybody else but me
szóval már a 300is túlzás
továbbá a régiek közül (és ha mással nem is de legalább ennyivel tiszteljük meg õket) gyûûûûlölik a magas bannerokat 😄 a 300 szerintem pont arányos . 800*300
az animált kisképes volt eddig a legjobb szerintem.
okés. mi is elmondtuk a mienket.
de ettõl még nem kell újra és újra felhoznod a témát.
és megváltót játszani és " ÉN AKKOR IS ELHITETETEM VELED HOGY EZ EGY SZAR "
elmondtad. meghallgattunk, megkértük hogy ne mond el többször, és mégis.
csodálkozol hogy unszimpatikus leszel?
javaslom ezt olvasd el még egyszer
MJ rulz Pink Team The Only One
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Landau mondta:
a titanic jóval több, mint egy rómeó és júlia
az avatar sokkal több, mint egy pocahontas...
<#wow3>#wow3>
What about the forests?
én anno a titanic-ra úgy ültem be, hogy a tkm-nek volt kedve megnézni egy romantikus eseménybe szõtt katasztrófát, de már az a rész amikor az elején a kutatók csak filmezgetik a roncsot, szinte lenyûgözõ volt, pedig semmi extra nem volt benne, és ezt Cameron és pár rendezõn kivûl nem sokan tudják megcsinálni, hogy egy unalmasnak mondható rész is érdekfeszítõ legyen, de õ tudja, hogyan kell ezt bemutatni, hogyan kell megvágni és abban a másodpercben milyen zene szóljon alatta, végül az egész film nagy hatással volt rám.
ezzel csak azt akarom mondani, ha valaki, akkor nem hinném õ szart fog nekünk prezentálni...
What about the forests?
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
akár valamilyen közös eredet formájában
legalábbis én bízok benne hogy nem csak megint arról van szó hogy " nem tudtunk elrugaszkodni "
amúgy tény hogy egy nagyszemû,emberszerû de mégis idegennek ható lényt könnyebb befogadni és megszeretni mintha plankontszerû plazmalények ellen vívnánk a csatát 😊
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
amúgy: crysIs
"ja, és anyád a köcsög. Majd akkor ugass ilyeneket ha szamélyeskedtem kisbuzi."
"...tudjuk kikrõl is van szó az összes elnyomott kisebbséget belerajzolták a karakterükbe, indián, néger, latin, van ott minden"
"mennyé, jelents fel."
"de van, csak ott nincs háttérsumákolás, mindenki az ami, senki nem szimbólum meg eszköz, hogy tanítgassuk a szegény butus együgyü emberiséget a jóságra. "
"mi van kisnyomika, te sem bírsz magaddal??"
stb
ennyihez volt lelkierõm, látom gecire tele vagy tesztoszteronnal, mindnekibe belekötsz, de személyesen egy kis idétlennethuszár vagy. felsõbbrendûség is bejátszik, koszos négerek, meg indiánok, meg stb, és én pláne ne is ugassak debrecenbõl, ha egy idióta megy szembe a forgalommal, nem tûnik fel hogy 1-edül vagy a "konstruktív" vitáddal? de tudom jön a légy történet, hogy egyek szart, nagyon elmés példa.
ja és gondolom budapesti vagy, aki azt hiszi hogy város csak ott van, és itt falun 250000 ember eteti a disznókat. meglepõdnél ha a hanygafaszni agyadat kiengednéd a nagyvárosodból, hogy mekkora tévedésben vagy.
na most is többet szántam rád mint amennyit érdemelsz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
a sztori, a karakterek és a párbeszédek remélem jók lesznek, Cameron-minõségûek, és akkor nem lesz ebbõl pofáraesés
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Na pont ezért nem kellett volna ekkora hype az egésznek, mert van aki nem 3D-s filmre számított,hanem h egyenesen a filmbe költözik...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.