James Cameron - Avatar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én megnéztem EZT a két perces trailert, és szerintem látványra nagyon jó film lesz, ráadásul 3d-s is, mi kell még?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

bertino
nekem nem véleményem van, hanem kérdésem.

mit érdekel téged az origo ?

neked kell tetszenie, nem az origonak bakker.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Azt nem értem, hogy az origó kritikusainak miért kell MINDIG MINDEN általam várt filmrõl csak rossz véleménnyel lenniük?

ITT az ORIGO kritikája

veleményetek?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Agamemnon
Ez nagyon jó lett 😊

nekem mindegy melyik lesz a banner, de a kék talpak benne legyenek :-) egyszerûen lenyûgözõek
edios
Amiknek egy részét nekem kellett megcsinálni, mert nem fért bele a kamera látószögébe😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

VRSDM
várok a eprúvra házigazdiímél téren.
aztán kiírok egy szavazást a lehetséges bannerekrõl 😉

u dont have to listen anybody else but me

Kandurex
két nagy tappancs a képen 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

edios
Nehogy csak én maradjak ki😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Agamemnon
Csak a nevében ne legyen benne a banner szó, mert azért a böngészõm alapból "bannolja" 😄

tigeroo
nekem tetszik ramyé...

szavazhatnánk majd a bannerrõl is
ezekbõl a képekbõl kisebbet nem tudtam kihozni, mert ez így arányos. nem kötelezõ betenni, csak ha már sz@rakodtam vele, gondoltam hátha. ennyi. off vége, sry😊
VRSDM
régen 230magas volt egy banner az sg-n és nagyobbat a moderátorok be se tettek 😊
szóval már a 300is túlzás
továbbá a régiek közül (és ha mással nem is de legalább ennyivel tiszteljük meg õket) gyûûûûlölik a magas bannerokat 😄 a 300 szerintem pont arányos . 800*300

hol láttad, hogy ez a "szabvány"?😊 sok helyen nagyobb van
VRSDM
banner max!!! 300magas legyen.
az animált kisképes volt eddig a legjobb szerintem.

hali, csináltam egy avataros bannert, ha akarjátok, rakassátok be😊
VRSDM
figy. elmondtad a véleményed.
okés. mi is elmondtuk a mienket.
de ettõl még nem kell újra és újra felhoznod a témát.
és megváltót játszani és " ÉN AKKOR IS ELHITETETEM VELED HOGY EZ EGY SZAR "
elmondtad. meghallgattunk, megkértük hogy ne mond el többször, és mégis.

csodálkozol hogy unszimpatikus leszel?

csuszi
ahh. kurva gyáva vagyok. nem én hõzöngök és szítom a hangulatot egy topicban. én nem basználak ki, mivel érintett vagyok. de kibasználak, ahogy folytatod más ellenében. és ez borítékolható, ahogy elnézem a stílusod, lásd idézeteim.

javaslom ezt olvasd el még egyszer

MJ rulz Pink Team The Only One

Tikal
Volt olyan ember aki azt mondta hogy ez egy szar miután látta a 3D-s trailert? sokan vagy kevesen?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SOHA, senkibe nem szoktam belekötni, ha van benned tisztesség akkor visszanézed, hogy ki volt az aki kezdte ezt az egészet. Csak azért, mert leírtam a véleményemet valamelyik noném suttyó leköcsögözött, na és innentõl borult el az agyam, mert teli van a net ilyen kis apjukfaszán szocializálódott paraszt senkiháziakkal akik csak azért, mert valamit másképp látsz egybõl köcsögöznek, bunkóznak, elzavarnak, stb. És pont azok ugatnak be akik gyakorlatilag semmit nem tesznek hozzá a témához se pro se kontra, csak van egy beszükült világlátásuk, egy szétmosott agyuk és ezzel a kéz csudadologgal akarják megérteni azt ami körölöttük folyik. Azért azt érdemes megnézni, hogy pont a legpaszívabbak a legprimitívebbek, csak úgy mint odakint a való életben. Egyébként nem érdekel, bannoljon a moderátor ha úgy gondolja itt egyedül én vagyok a ludas - bár mivel pont azok tették pozicíóba akik pofáznak rám, borítékolható a dolog elõre - amit akartam az elõzetes alapján már elmondtam. A másik fele, hogy én biztos nem lennék úgy moderátor, hogy tudván tudnám, eszköznek kellek csak néhány helyi nagypofájú csávó számára akik ahhoz túl gyávák, hogy õk tegyék meg ugyanezt.

mflex
Egy amerikai oldalon olvastam:

Landau mondta:

a titanic jóval több, mint egy rómeó és júlia
az avatar sokkal több, mint egy pocahontas...

<#wow3>

What about the forests?

csuszi
28ft. számlaszámom: 11773384-09092376-34561123

mflex
az elõzetes állítólag szart sem jelent, bár nekem az is tetszett, de ettõl függetlenül, amit már sokszor leírtam, hogy Cameron maximalista, ritkán csinál filmet, de akkor olyat, amitõl csak nézünk.

én anno a titanic-ra úgy ültem be, hogy a tkm-nek volt kedve megnézni egy romantikus eseménybe szõtt katasztrófát, de már az a rész amikor az elején a kutatók csak filmezgetik a roncsot, szinte lenyûgözõ volt, pedig semmi extra nem volt benne, és ezt Cameron és pár rendezõn kivûl nem sokan tudják megcsinálni, hogy egy unalmasnak mondható rész is érdekfeszítõ legyen, de õ tudja, hogyan kell ezt bemutatni, hogyan kell megvágni és abban a másodpercben milyen zene szóljon alatta, végül az egész film nagy hatással volt rám.

ezzel csak azt akarom mondani, ha valaki, akkor nem hinném õ szart fog nekünk prezentálni...

What about the forests?

Mr Csé
nincs új a nap alatt na !!! 😊

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

VRSDM
erre még kaphatunk magyaráztatot.
akár valamilyen közös eredet formájában
legalábbis én bízok benne hogy nem csak megint arról van szó hogy " nem tudtunk elrugaszkodni "

amúgy tény hogy egy nagyszemû,emberszerû de mégis idegennek ható lényt könnyebb befogadni és megszeretni mintha plankontszerû plazmalények ellen vívnánk a csatát 😊

Mr Csé
csalódás az elõzetes szokásos túlszinezett szar lett az idegenek meg telyesen emberformák ja persze a galaxis végén is emberforma idegenek vannak szokásos star trek koncepcio

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

tigeroo
+1 báttya
Igennel szavaztam, cserébe részesülni szeretnék a topic gazdasági monopóliumából. <#nezze>

mflex
+1 igen!

What about the forests?

VRSDM
a crysis házigazdája a legnagyobb sg-s pajtásom 😊
amúgy: crysIs

[HUN]Crassus
sztem legyél a CRYSYS házigazdája.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

VRSDM
Kérek mindenkit hogy az alábbi linken található topikomban szavazzon arról, hogy beleegyezik-e hogy én legyek az Avatar topik házigazdája. Köszönöm.

csuszi
te kommentelsz itt a legtöbbet, jelentkezz házigazdának és az ilyen orkokat akik minden topicot ellepnek, kibaszhatnád a faszba, hadd legyen nyugodt beszélgetése a maradék 99%-nak.

csuszi
mert szerinted többet érdemelsz te szellemi toprongy mint copy paste?:
"ja, és anyád a köcsög. Majd akkor ugass ilyeneket ha szamélyeskedtem kisbuzi."
"...tudjuk kikrõl is van szó az összes elnyomott kisebbséget belerajzolták a karakterükbe, indián, néger, latin, van ott minden"
"mennyé, jelents fel."
"de van, csak ott nincs háttérsumákolás, mindenki az ami, senki nem szimbólum meg eszköz, hogy tanítgassuk a szegény butus együgyü emberiséget a jóságra. "
"mi van kisnyomika, te sem bírsz magaddal??"
stb
ennyihez volt lelkierõm, látom gecire tele vagy tesztoszteronnal, mindnekibe belekötsz, de személyesen egy kis idétlennethuszár vagy. felsõbbrendûség is bejátszik, koszos négerek, meg indiánok, meg stb, és én pláne ne is ugassak debrecenbõl, ha egy idióta megy szembe a forgalommal, nem tûnik fel hogy 1-edül vagy a "konstruktív" vitáddal? de tudom jön a légy történet, hogy egyek szart, nagyon elmés példa.
ja és gondolom budapesti vagy, aki azt hiszi hogy város csak ott van, és itt falun 250000 ember eteti a disznókat. meglepõdnél ha a hanygafaszni agyadat kiengednéd a nagyvárosodból, hogy mekkora tévedésben vagy.

na most is többet szántam rád mint amennyit érdemelsz.

offkorzreg
thx

VRSDM
dec.18

Mit beszeljunk rola? Nekem tetszik, amit lattam, de ugyis csak 3D-ben mutat majd. Arrol meg, hogy mennyire lesz jo film, a teaser nem sokat mond. Decemberben szerintem elmegyunk majd csapatostul megnezni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

offkorzreg
és amugy mikor jelenik meg majd ez?:o

esetleg beszélhetnénk a filmrõl is. kösz..

Azert Anteris cimbi eszrevehetned, ha valahol nem latnak szivesen. Mondjuk, hogy az urhajozas mai szinvonalan mit tehetnel az ugyben, azt nem tudom.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

VRSDM
minden nagyobb városban van már realD
szóval :|

tigeroo
tudom hogy phrasal verb 😄
walk over A. tsi walk one's shoes over félretapossa a cipõjét B. tni 1. átsétál, átmegy (vhova) 2. a) sp versenytárs nélkül indul/nyer b) könnyen gyõz , → walkover 3. csúnyán/durván bánik vkvel

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Tyler1
ja aki imax-ben vagy 3d-s moziban nézi az tuti összefossa magát, csak sajna a 3d-s mozikból sincsen sok még, tehát sokaknak marada sima 2D(õk lesznek a legnagyobb ellenkritikusok sztem) de remélem h rendben lesz a történet is, és nem csak a látvány lesz a döntõ tényezõ 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ProGabe
ez igaz. de azért tegyük hozzá, hogy 10-bõl kilenc külföldi kritikus lefosta a bokályát a 15 perces vetítéstõl, és elmondták, hogy ez a 2D-s trailer egészen konkrétan szart sem ér

a sztori, a karakterek és a párbeszédek remélem jók lesznek, Cameron-minõségûek, és akkor nem lesz ebbõl pofáraesés

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tigeroo
nem mert senkit nem érdekel. pont ez a lényeg
ja, majd pont te fogod megmondani szívem, hogy épp' merre menjek...

Bokafix2
Megnézve most az elõzetest elég tetszetõsre sikerült, asszem FF elbújhat... <#nyes>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Tyler1
mert mindenki túl sokat várt Camerontól. Hiába forradalmi a technológia, hiába lesz áttörés ez a film, de voltak akinek ez nem elég és azt mondják h "jaah csak ennyi, szar játék grafikás film, ilyet Uwe Boll is tud".
Na pont ezért nem kellett volna ekkora hype az egésznek, mert van aki nem 3D-s filmre számított,hanem h egyenesen a filmbe költözik...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

tigeroo
elmondtad a véleményed, walk over.