5435
  • edios
    Kérdés: amikor mutatják a talpát, ott a háttérben a két doki mit néz? Nyilván nem a navit, mert az iszonyatosan durva figyelmetlenség lenne a készítők részéről.
  • Nagydög
    Nem teljesen egyenlo palya, hogy az egyik gyakorlatilag full CGI, mig a masiknak csak egy kis reszlete. Egyebkent igy, hogy tudom, a fej trukkel van rateve a testre, tokre ugy latom, hogy nem passzol a testhez. Mozgas kozben azert jobban nez ki.
  • VRSDM
    inkább úgy fogalmaznék hogy teljes cg még nem a jelen.
    de valós helyszínek közé már illeszthetőek megtévesztően jó modellek.
  • edios

Az alsó kép bizonyítja, hogy az élethű cg még nem a jelen, a felső pedig ezt cáfolja meg:)
  • Rip
    Inkább "egyelőre". Bocs, csak mindig bántja a szemem.
  • VRSDM
    a felsőn az egész ember, de két külön részletből van az arc meg a test (láttam róla egy 1.5órás how it is made konferencia filmet. a testet eljátszotta egy ilyen alkatú ember, aztán azt öregítették még számítógéppel, és brad csak az arcát adta a filmhez ezeknél a jeleneteknél.

az alsón meg minden :D
  • ProGabe #352
    egy kérdés, két kép. szerintetek mi CGI az alábbi képeken?

(ennek semmi értelme, csak kíváncsi vagyok)
  • VRSDM
    mit youtube-on?
    1080ban néztem alább ottvannak a képek tőlem, vegyél már vissza a modorodból.
  • [HUN]Crassus
    ja ,mert láttad a jútyűbon mi? hihetetlen méreteket ölt itt a sötétség....
  • VRSDM
    találj egy hsz-t is tőlem amiben azt mondtam hogy " nem jó " annyit mondtam hogy a dizájn és a látvány csillagos ötös. de a beígért " elhiszed annyira élethű " EGYENLŐRE elmaradt...
  • VRSDM
    ti nem értitek meg.
    arról beszéltünk és arra akartunk kilyukadni hogy AZ EDDIG LÁTOTT! avatar-os animációk semmivel sem jobban a már látottaknál, vagyis az eddig beharangozott hype mind levegőbe beszélt duma.
  • VRSDM
    tisztelettel megkérem anyádat hogy osszon ki egy tockost a trágár szavaidért.
  • Shep
    Na ja de nem 12 évig dolgoztak rajta szuperszámítógépek :) (tudom ezen sem, de a lényeget csak megértettétek már:))
  • tigeroo
    basszátok meg itt mindenki csak pampog + rinyál.

nektek semmi sem jó:D

eddigi legdurvább látványvilágú film lesz, van benne valami, majd még meglátjuk a végén
  • [HUN]Crassus
    TISZTELETTEL MEGKÉREK MINDEN JÁTÉKBUZIT HUZZON VISSZA A SAJÁT TOPIKJÁBA ÉS OKÍTSON OTT! KÖSZÖNÖM
  • stonesour
    ezt nem egy pc renderelte le.. ezen sokan dolgoztak
  • Shep
    Nem érted, hogy nem senki, nem mondta, hogy szebb, vagy olyan jó. Hanem, hogy nem kell elájulni, mert PC-n is vannak már durva dolgok, ha nem hiszed nézd meg a Wolverine játék átvezetőit. pl ezt
  • sandor8206
    5 éves játékokhoz képest tényleg durva 5 éves filmekhez képest meg picsába sincs
    hagyjátok már a szar gameket, szarba sincsenek egy filmes CG-hoz
    komolyan kész vicc, hogy egyáltalán valaki felhozta a dolgot
    ja azért kötnek össze ezer gépet, meg számol az ezer gép 2 másodperc filmrészletért 2 napig, mert egy otthoni gép is a közelébe jön
    agyrém némelyik ember, komolyan mondom nem hiszem el, hogy valaki komolyan egy játékkal jön nem csak az Avatarnál, hanem akármelyik filmnél
    csipás a szemetek
  • VRSDM
    amúgy ha valakit még nagyon érdekelnek ilyen animációs dolgok akkor hajrá jó olvasást. cgsoc.org
  • stonesour
    őő. nem látoma képet :(
  • Shep
    A szemén látszik leginkább, hogy "kamu".
  • VRSDM
    nem film de cgi ;)

amúgy szerintem a valaha készült legjobb cgi film ez.
    épp a JC által most korszakalkotónak ígért technikát meséli el :)
  • ProGabe #336
    mi a jó büdös faszt krájzizosztok itt? ómájfákingád :D

új-zélandon, ossziknál már lement a 15 perces mulatság. azt mondják, hogy a trailer egy semmi, nulla, szar ahhoz képest. a nagy vászon + a 3D annyit dob rajta, hogy tényleg valóságosnak hat. na meg ugye az nem csak egy 2 perces montázs, van ideje az embernek, hogy szokja a látványt
  • Shep
    Már leírtuk, hogy azért lett összehasonlítva mert mindenki hanyat van esve, közben meg gépen is elég durva dolgok vannak már.
  • sandor8206
    játéknak ok, de filmhez képest sehol sincs, ennyi
  • stonesour
    de most én annak sem látom értelmét, hogy egy játékkal hasonlítsuk össze, minket linkelitek a sok szar Crysis videot képet? Meg sem közelíti a trailerben látottakat.
  • Shep
    Nem mondta senki, hogy szebb, mint a film, de hogy hurka lenne, hááát.
  • pauly
    Nem :)
  • sandor8206
    hurka
  • Shep

Tessék
  • mflex #328
  • mflex #327
    szép:), de akkor is #316
  • stonesour
    bocs az OFF-ért de tudnátok nekem mondani ilyen fasza kis render filmeket? Amiben nagyon élethű CG van :D
  • mflex #325
    ok, szerintem ps1-es metal gear is lenyomja :DDDDD
  • VRSDM
    nem gondolom hogy játék grafikája egy szóval se mondtam
    igenis brutál jól néz ki.
    a baj csak hogy megváltást ígér (ami még persze jöhet, de eddig nem az jött le a vidiből)
    namost ez egy sima render vidi a crysis fejlesztőitől.

sajnos a hd verziót nem találtam
    de a lényeg látszik, annyival nem ütősebbek a teaserben látott jelenetek ennél... ergó hol is van az átütő siker? egyenlőre sehol!

hangsúlyozom nem írtam le a filmet, csak az eddig látottakból vonom le a következtetéseimet.
  • mflex #323
    az se biztos, hogy ezek a jelenetek benne lesznek a kész verzióban, szerintem csak "etetés", hogy valamit lássunk.

a mai 15 perces előzetes "kritikájára" viszont kíváncsi vagyok:)
  • stonesour
    különben az nem lehet h ebbe a trailerbe még nem a teljesen kész jeleneteket vágták bele? az is lehet hogy ezen még tovább javítanak, nem?
  • sandor8206
    én ezt találtam, rakjál be jobbat, de ebből is le lehet venni, hogy ég és föld
    aki nem látja, az idióta és most nemcsak az Avatarról beszélek, akármelyik 2-5 éves film CG-ja veri ezt a grafikát+mozgást stb
  • VRSDM
    a már belinkelt riport egy nénivel. majd kiderül hogy azis render.
    na azt megnéztem kb. 10x és leesett az állam.
    ettől a teasertől ... szintén. de nem azért mert elhittem hogy ez valós : (
  • Shep
    Jó hát szarabb minőségűt nem is tudtál volna berakni, ráadásul a Crysis is nagy (értsd nem 1280x1024) felbontásban adja ki az igazán élethű látványt.