5435
-
Kérdés: amikor mutatják a talpát, ott a háttérben a két doki mit néz? Nyilván nem a navit, mert az iszonyatosan durva figyelmetlenség lenne a készítők részéről. -
Nagydög #357 Nem teljesen egyenlo palya, hogy az egyik gyakorlatilag full CGI, mig a masiknak csak egy kis reszlete. Egyebkent igy, hogy tudom, a fej trukkel van rateve a testre, tokre ugy latom, hogy nem passzol a testhez. Mozgas kozben azert jobban nez ki. -
inkább úgy fogalmaznék hogy teljes cg még nem a jelen.
de valós helyszínek közé már illeszthetőek megtévesztően jó modellek. -

Az alsó kép bizonyítja, hogy az élethű cg még nem a jelen, a felső pedig ezt cáfolja meg:) -
Inkább "egyelőre". Bocs, csak mindig bántja a szemem. -
a felsőn az egész ember, de két külön részletből van az arc meg a test (láttam róla egy 1.5órás how it is made konferencia filmet. a testet eljátszotta egy ilyen alkatú ember, aztán azt öregítették még számítógéppel, és brad csak az arcát adta a filmhez ezeknél a jeleneteknél.
az alsón meg minden :D -
egy kérdés, két kép. szerintetek mi CGI az alábbi képeken?
(ennek semmi értelme, csak kíváncsi vagyok) -
mit youtube-on?
1080ban néztem alább ottvannak a képek tőlem, vegyél már vissza a modorodból. -
ja ,mert láttad a jútyűbon mi? hihetetlen méreteket ölt itt a sötétség.... -
találj egy hsz-t is tőlem amiben azt mondtam hogy " nem jó " annyit mondtam hogy a dizájn és a látvány csillagos ötös. de a beígért " elhiszed annyira élethű " EGYENLŐRE elmaradt... -
ti nem értitek meg.
arról beszéltünk és arra akartunk kilyukadni hogy AZ EDDIG LÁTOTT! avatar-os animációk semmivel sem jobban a már látottaknál, vagyis az eddig beharangozott hype mind levegőbe beszélt duma. -
tisztelettel megkérem anyádat hogy osszon ki egy tockost a trágár szavaidért. -
Na ja de nem 12 évig dolgoztak rajta szuperszámítógépek :) (tudom ezen sem, de a lényeget csak megértettétek már:)) -
basszátok meg itt mindenki csak pampog + rinyál.
nektek semmi sem jó:D
eddigi legdurvább látványvilágú film lesz, van benne valami, majd még meglátjuk a végén -
TISZTELETTEL MEGKÉREK MINDEN JÁTÉKBUZIT HUZZON VISSZA A SAJÁT TOPIKJÁBA ÉS OKÍTSON OTT! KÖSZÖNÖM -
ezt nem egy pc renderelte le.. ezen sokan dolgoztak -
Nem érted, hogy nem senki, nem mondta, hogy szebb, vagy olyan jó. Hanem, hogy nem kell elájulni, mert PC-n is vannak már durva dolgok, ha nem hiszed nézd meg a Wolverine játék átvezetőit. pl ezt -
sandor8206 #341 5 éves játékokhoz képest tényleg durva 5 éves filmekhez képest meg picsába sincs
hagyjátok már a szar gameket, szarba sincsenek egy filmes CG-hoz
komolyan kész vicc, hogy egyáltalán valaki felhozta a dolgot
ja azért kötnek össze ezer gépet, meg számol az ezer gép 2 másodperc filmrészletért 2 napig, mert egy otthoni gép is a közelébe jön
agyrém némelyik ember, komolyan mondom nem hiszem el, hogy valaki komolyan egy játékkal jön nem csak az Avatarnál, hanem akármelyik filmnél
csipás a szemetek -
amúgy ha valakit még nagyon érdekelnek ilyen animációs dolgok akkor hajrá jó olvasást. cgsoc.org -
őő. nem látoma képet :( -
A szemén látszik leginkább, hogy "kamu". -
nem film de cgi ;)
amúgy szerintem a valaha készült legjobb cgi film ez.
épp a JC által most korszakalkotónak ígért technikát meséli el :)
-
mi a jó büdös faszt krájzizosztok itt? ómájfákingád :D
új-zélandon, ossziknál már lement a 15 perces mulatság. azt mondják, hogy a trailer egy semmi, nulla, szar ahhoz képest. a nagy vászon + a 3D annyit dob rajta, hogy tényleg valóságosnak hat. na meg ugye az nem csak egy 2 perces montázs, van ideje az embernek, hogy szokja a látványt -
Már leírtuk, hogy azért lett összehasonlítva mert mindenki hanyat van esve, közben meg gépen is elég durva dolgok vannak már. -
sandor8206 #334 játéknak ok, de filmhez képest sehol sincs, ennyi -
de most én annak sem látom értelmét, hogy egy játékkal hasonlítsuk össze, minket linkelitek a sok szar Crysis videot képet? Meg sem közelíti a trailerben látottakat. -
Nem mondta senki, hogy szebb, mint a film, de hogy hurka lenne, hááát. -
pauly #331 Nem :) -
sandor8206 #330 hurka -
Tessék -
-
szép:), de akkor is #316
-
bocs az OFF-ért de tudnátok nekem mondani ilyen fasza kis render filmeket? Amiben nagyon élethű CG van :D -
ok, szerintem ps1-es metal gear is lenyomja :DDDDD -
nem gondolom hogy játék grafikája egy szóval se mondtam
igenis brutál jól néz ki.
a baj csak hogy megváltást ígér (ami még persze jöhet, de eddig nem az jött le a vidiből)
namost ez egy sima render vidi a crysis fejlesztőitől.
sajnos a hd verziót nem találtam
de a lényeg látszik, annyival nem ütősebbek a teaserben látott jelenetek ennél... ergó hol is van az átütő siker? egyenlőre sehol!
hangsúlyozom nem írtam le a filmet, csak az eddig látottakból vonom le a következtetéseimet. -
az se biztos, hogy ezek a jelenetek benne lesznek a kész verzióban, szerintem csak "etetés", hogy valamit lássunk.
a mai 15 perces előzetes "kritikájára" viszont kíváncsi vagyok:) -
különben az nem lehet h ebbe a trailerbe még nem a teljesen kész jeleneteket vágták bele? az is lehet hogy ezen még tovább javítanak, nem? -
sandor8206 #321 én ezt találtam, rakjál be jobbat, de ebből is le lehet venni, hogy ég és föld
aki nem látja, az idióta és most nemcsak az Avatarról beszélek, akármelyik 2-5 éves film CG-ja veri ezt a grafikát+mozgást stb -
a már belinkelt riport egy nénivel. majd kiderül hogy azis render.
na azt megnéztem kb. 10x és leesett az állam.
ettől a teasertől ... szintén. de nem azért mert elhittem hogy ez valós : ( -
Jó hát szarabb minőségűt nem is tudtál volna berakni, ráadásul a Crysis is nagy (értsd nem 1280x1024) felbontásban adja ki az igazán élethű látványt.