Felvásárolhatják az AMD-t

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AMD ettõl még bõven összedölne.

AMD szerintem is marad. Nem mert van pénze mert nincs, nem mert van hitelkerete mert nincs hanem mert üzletileg van benne fantázia.

Legrosszabb esetben megveszi vmi másik töménytelen tõkével rendelkezõ multi, pénzügyi bef csoport. (pl Samsung/Siemens... nek is irdatlan pénzügyi tartaléka van, hogycsak két Sest mondjak.)

szerintem egy ceppet nagy hûhót csapnak a dolog körül, lehet hogy most az intelé a ("leg")gyorsabb processzor, de ettõl nem dõl össze az amd, az olcsóbb kategóriában sokkal kedvezõbb az amd ár-érték aránya, és elég sokan vesznek amd-t, függetlenül attól, hogy pár milliomos(na jó kicsit több) az intel csúcsprociját választja az amd-jé helyett, ez persze az otthoni gépeknél értendõ, de a szervereknél sincs olyan nagy gond szerintem, az opteron még mindig "ottvan". Persze tudom, hogy ez könnyen változhat az idõvel, és emiatt aggódnak sokan, de az amd-ibm együttmûködés elég könnyen visszavághat szerintem az intelnek, és ne feletkezzünk meg arról, hogy az amd-nek ott az ati is, az is dobhat rajta egyet elég könnyen, szóval szerintem hülyeség így leírni az amd-t és már a felvásárlásáról pletykálni(habár igaz, sose lehet tudni... és erre pont az amd a példa az atival <#ravasz1>)

AMD Athlon X2 AM2

Sanyix
Az lenne csak a katasztrófa, világvége.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

DjDano
Az Intel felvásárolja az AMD-t aztán az Intelt a Google, majd a Google-t a Microsoft 😊)

AMD csõdöt? Na azért ne túlozzunk. Máskor is voltak már kényes helyzetek... Szó mi szó, Intel baromira erõs és óriási cég. De AMD nek muszály megmaradnia. Remélem minden jóra fordul idén. Majd meglátjuk. Vásároljunk AMD termékeket.... :-)
Nekem pl. következõ grafikusom tuti AMD lesz, meg azért az AMD chipkészletek is nagyon jónak igérkeznek. Szóval nem lesz itt gond sztem.

Csak azt nem értem, minek kellett felvásárolni az ATi-t, ha ennyire taccsra tették vele magukat.

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>

item
Lehet túl nagy falat volt az ATI felvásárlása ? <#ravasz1>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

"A vállalat mindazonáltal erõs évre készül, hiszen érkezik a már sokat emlegetett R600, az AMD 690 chipkészletek, az STMicro-val kötött megállapodás révén pedig hamarosan jönnek az Imageon chipekre épülõ eszközök, telefonok, televíziók és konzolok."

...és nem utolsó sorban a mostani K8 architektúrát leváltó új fejlesztésû K8L/K10 architektúra, 1, 2, és 4 magos asztali változatokban is. (Az említett Barcelona 4 magos szerverchip.)

a végén még csõdöt jelentenek <#ravasz1>

remélem nem kerül nagy bajba az AMD mert kell a verseny társ mert ha egyed uralomra törne az intel akkor az nem valami fájintos<#pardon1>

← ElőzőOldal 2 / 2