61
-
Godefroy #21 Százmilliárd euro?
Elöszőr is az USAban dollárral számolnak, másrészt Magyarorszog nemzeti öszterméke 83 milliárd €...
szóval max millió de az sem százas nagyseágrendben... -
djukel #20 A lófaszt ugrott meg az AMD árfolyama. Év elejétől negyedelődött az ára bakker (20 dolcsiról 15-re esett) -
#19 Ja reklám " vegyen ön is egy M$ számítógépet, most csak 7345 a 235-on dollárba kerül, ilyen ajánlatot többet nemtalál!" -
#18 szablya?
:DDDDDDDDDDDDDDDD -
qtpman #17 jah és ha az ati mittom én hány száz milliárd euro volt akko az áemdé mininumum pár trilliárd :D -
qtpman #16 nem lehet felvásárolnia az intelnek az amd-t mert az vmi versenyhivatali dolog szval van vmi h nem szabad egyeduralomnak lennie mert egyrészt akkor az egyeduralkodó az árakat ugy szablya ahogy akarja másrészt meg a fejlesztés üteme leleassul "mert minek " szval nem lesz gáz :D -
BCs design #15 persze az megint más hogy valaki majd felvásárolja mielőtt nagyobb baj lenne -
BCs design #14 elvileg van rá esély hogy csődöt jelentsen az intel amikor el kezdet nagyon elhuzni nagyon sok pénzt kiadtak hogy próbálják tartani a tempót de nem sikerült,
felvásárolták az ati hogy hátha de megint elment egy csomó pénz plusz nvidia is elhuzott , de ismét kockáztattak ddr4 kisebb gyártás technológia hamar átálták ami szintén nagyon viszi a pénzeket de hiába mert a vidkártya piacon is lemaradtak ha csak az eladásokat nézzük + kiadtak egy rakás pénzt szovAL az esély meg van rá -
Godefroy #13 Szép lenne.
Mindenki egy célért, egy zászló alatt!
-
wanek #12 "A Barcelona eredetileg tervezett második féléves debütálása azt jelentheti, hogy a négymagosok piacának jó részét megkaparinthatják, mielőtt az Intel is elkészíti saját megoldását." - szerintem a piac nem így működik. A cégek és a magánszemélyek sem az alapján vásárolnak (cserélnek le) akár már működő gépparkokat, hogy valamilyen hw gyártó előáll egy újabb termékkel. -
fade2black #11 AMD ettől még bőven összedölne. -
fade2black #10 AMD szerintem is marad. Nem mert van pénze mert nincs, nem mert van hitelkerete mert nincs hanem mert üzletileg van benne fantázia.
Legrosszabb esetben megveszi vmi másik töménytelen tőkével rendelkező multi, pénzügyi bef csoport. (pl Samsung/Siemens... nek is irdatlan pénzügyi tartaléka van, hogycsak két Sest mondjak.) -
LADA Kalina #9 szerintem egy ceppet nagy hűhót csapnak a dolog körül, lehet hogy most az intelé a ("leg")gyorsabb processzor, de ettől nem dől össze az amd, az olcsóbb kategóriában sokkal kedvezőbb az amd ár-érték aránya, és elég sokan vesznek amd-t, függetlenül attól, hogy pár milliomos(na jó kicsit több) az intel csúcsprociját választja az amd-jé helyett, ez persze az otthoni gépeknél értendő, de a szervereknél sincs olyan nagy gond szerintem, az opteron még mindig "ottvan". Persze tudom, hogy ez könnyen változhat az idővel, és emiatt aggódnak sokan, de az amd-ibm együttműködés elég könnyen visszavághat szerintem az intelnek, és ne feletkezzünk meg arról, hogy az amd-nek ott az ati is, az is dobhat rajta egyet elég könnyen, szóval szerintem hülyeség így leírni az amd-t és már a felvásárlásáról pletykálni(habár igaz, sose lehet tudni... és erre pont az amd a példa az atival ) -
#8 Az lenne csak a katasztrófa, világvége. -
#7 Az Intel felvásárolja az AMD-t aztán az Intelt a Google, majd a Google-t a Microsoft :)) -
AnonyX #6 AMD csődöt? Na azért ne túlozzunk. Máskor is voltak már kényes helyzetek... Szó mi szó, Intel baromira erős és óriási cég. De AMD nek muszály megmaradnia. Remélem minden jóra fordul idén. Majd meglátjuk. Vásároljunk AMD termékeket.... :-)
Nekem pl. következő grafikusom tuti AMD lesz, meg azért az AMD chipkészletek is nagyon jónak igérkeznek. Szóval nem lesz itt gond sztem. -
valaé valaé ná #5 Csak azt nem értem, minek kellett felvásárolni az ATi-t, ha ennyire taccsra tették vele magukat. -
#4 Lehet túl nagy falat volt az ATI felvásárlása ? -
dez #3 "A vállalat mindazonáltal erős évre készül, hiszen érkezik a már sokat emlegetett R600, az AMD 690 chipkészletek, az STMicro-val kötött megállapodás révén pedig hamarosan jönnek az Imageon chipekre épülő eszközök, telefonok, televíziók és konzolok."
...és nem utolsó sorban a mostani K8 architektúrát leváltó új fejlesztésű K8L/K10 architektúra, 1, 2, és 4 magos asztali változatokban is. (Az említett Barcelona 4 magos szerverchip.) -
BCs design #2 a végén még csődöt jelentenek -
1hengeresVmotor #1 remélem nem kerül nagy bajba az AMD mert kell a verseny társ mert ha egyed uralomra törne az intel akkor az nem valami fájintos