54
Benkutak.. Ki melyikre esküszik? Kinek mi vált be?
  • R0sc0
    kitöltöttem :)
  • timcsok
    Sziasztok!

Szakdolgozatom részét képező, tankolási szokásokat vizsgáló kérdőíves kutatásomhoz szeretném kérni segítőkész autósok segítéségét!
    A kérdőív elég hamar kitölthető és sokat segítesz vele.
    A következő linken érhető el: http://thinkbig.hu/kerdoiv
    Előre is köszönöm mindenkinek!
  • R0sc0
    Általában a Budafoki ut Jet kutjánál szoktam tankolni. Sosincs senki, nincs kutas aki csak káromra lenne. Benzin meg középkategoriás.
  • atomkrumpli

• Max7
    Hát a megaparki tecsó kútnál sem ajánlom a tankolást! Úgy habzik mint az állat! Multkor ki is csordult mert a habot szívta és azt nem érzékelte a kút üzemanyagnak! Aztán takaríthattam a kocsi oldalát!

Nagyon vizezett üzemanyagról még nem hallotam!
  • RaZoK
    Az OMW-be drága a bor :)
    ja és 400 Huf körül van egy dobozos Borsodi..kész rablás! :|
  • CaviaR
    Én a MOL-t tartom nyerőnek, a gázolajukkal sosem volt még gondom!
    Egyébként ha hagyjátok h 2-3x lemenjen a buborék, megy még bele kb fél lityesz.

OMV-t nem ajánlom. A Budafoki út 111-nél tankoltam egyszer vizes benyát a motorba. Délinél elkezdett gyengülni, 200méteren belül leállt.(Moszkvatér -> Margit híd -> Westend: ~2,5óra)
    Kocsival problémásabb lett volna.. :D
  • Max7
    Miután megáll még lassan húzd had fojon! új si emgál ha már kifojna majd egy picit emeld meg a csövet és hidd el teli fogod tudni csurgatni!
  • zoolee
    De gyík, mondom, hogy 2 kattanásik nyomom.
    No de akkor is....
  • Max7
    úgy hogy amikor kattanásik akasztod úgy kapcsol a rendszer hogy ha a kis zsívó csövön visszajön egy kis üzemanyag kikapcsol és azt jelzi hogy teli van!

Míg ha egy tankos csávó tankol ő szó szerint telicsurgatja ugyanis nagy slungal jön az üzemanyag és ha majdnem teli van lasabban nyeli a cső és visszacsap az üzemanyag így azt hiszi hogy teli van de oda még 4-5 liter becsurog ha lassan csinálod!
  • Szabi1991
    én pesten lakom , de eddig csak omv-nél tankoltunk :)
  • Szabi1991
    én is csak ieneket láttam (1 hete voltam romániában:)
  • zoolee
    Bakker, 2 kattanásnál többet hogy????
    Szinte fullra töltöm....
    Mindig szinte 30-30 litert rakok bele.
  • Vlala #41
  • DJ BP
    Talán mert többet erőltet bele...
  • birka1001
    szerintem esso ez van legközelebb igaz 50m-re ott a mol 60m-re a omv de akkoris az esso! omv-be tankoltam 1x 10-forinttal elszámoltam magam nem volt a motorba se péz ciki volt mee a csaj azt monta ha nem hozom vissza feljelent! öszintén les.artam! ott dögöljön meg a 10ft-ta eggyütt!!
    má 1 éve várom a levelet! :)
  • zoolee
    OMV????
    höm...
    1996 ban mikor faternak egy skoda 120 l je volt tankoltunk egyszer egy omv nél, de a benzín olyan dzsuvás volt, hogy nem lehetett járkálni a kocsival, volt hogy 100 nál lefulladt...
  • zoolee
    ööö...
    Kicsit off...

Mér van az ha én tankolom az autókat akkor ~·8500 ft ből kijön egy tankolás, de ha egy kutas tankol akkor +~1000 ft????

Ja amúgy 21 dik kerületi mol.
    Vagy régebben shell. De abból már kevés van....
  • [Walaki]D`Lair
    Mindig Jet-nél tankolunk, eddig soha nem volt vele probléma, 95-ös és 98-as szokott fogyni, sztem jó...

Viszont az OMV a legjobb véleményem szerint is...:)
  • tobias88
    én arra esküszöm ahol átvágnak karjelzésekkel, ott legalább van csapatmunka
  • DJ BP
    Shellhez kabalaként ragaszkodok :), franciaországban jártam kb. 5 éve, pályán mentünk, és már nagyon üres volt a tank, istennek se jött kút, tábla sem volt. Már egy alagútban elkezdett rosszalkodni az autó, kifogyott, na mondtuk itt a vége, kutat sehol nem jelzett tábla, erre kiérünk az alagtból, és ott egy Shell :)), épp hogy csak begurultunk, ugrált már rendesen :). Kiderült, egy hete nyílt meg, biztos azért nem volt még kiírva korábban. :)
  • desigo
    Horvátban van ez:)
  • tzsoltika
    dániában...
    Romániában OMW, Mol, Petrom, Lukoil, Rompetrol van úgy tudom (romániai vagyok) :D
  • Ronny
    amúgy itthon mennyiért mérik az ukrán benzint?
  • ColdFire
    asszem romániába láttam ilyet, vagy dániába nemtom ^^
  • Ronny
    jaja, errefelé 16ft-al olcsóbb az Auchan kút, mint a MOL:)
  • Mr Manson
    SHELL
  • desigo
    Én ezt is ceretem:)
    ez vált be leginkább...
  • ColdFire
    tesco/auchan -.-
    Lukoil benne van a Lyonnesbe, érdekel? :D
  • PíszLávJuniti
    esso
  • majerbélazsák
    Lukoil
  • Max7
    NEM! :DDDD
  • Czdano
    :D
  • Czdano
    én ugyanezt hallottam csak forditva xD
  • passatgt
    te tudsz felkiáltójel nélküli hozzászólást is írni?:)
  • desigo
    lol:)
  • ColdFire
    Mindenki OMW-hez mennyen, apámnak van egy kútja pesten, ne gyúccsátok fe!
    :DDD
  • Max7
    Nekem az megy az agyamra hogy faterom keveri! Nem tud megállapodni 1-nél hol tecsó hol agip hol omw hol sell mindenhol egy kicsit a legjoból!

Persze arra nem gondol hogy minden féle adalékanyagok keverednek és az nem feltétlenül jó! De ő dolga majd mehet pucoltatni a motroblokot ha beég valami!
  • zmeor
    ilyen kérdés nem volt
  • atomboy
    Bicajomhoz szerencsere nem kell benya.