54
Benkutak.. Ki melyikre esküszik? Kinek mi vált be?
-
#54 kitöltöttem :) -
timcsok #53 Sziasztok!
Szakdolgozatom részét képező, tankolási szokásokat vizsgáló kérdőíves kutatásomhoz szeretném kérni segítőkész autósok segítéségét!
A kérdőív elég hamar kitölthető és sokat segítesz vele.
A következő linken érhető el: http://thinkbig.hu/kerdoiv
Előre is köszönöm mindenkinek!
-
#52 Általában a Budafoki ut Jet kutjánál szoktam tankolni. Sosincs senki, nincs kutas aki csak káromra lenne. Benzin meg középkategoriás. -
atomkrumpli #51
-
#50 Hát a megaparki tecsó kútnál sem ajánlom a tankolást! Úgy habzik mint az állat! Multkor ki is csordult mert a habot szívta és azt nem érzékelte a kút üzemanyagnak! Aztán takaríthattam a kocsi oldalát!
Nagyon vizezett üzemanyagról még nem hallotam! -
#49 Az OMW-be drága a bor :)
ja és 400 Huf körül van egy dobozos Borsodi..kész rablás! :| -
#48 Én a MOL-t tartom nyerőnek, a gázolajukkal sosem volt még gondom!
Egyébként ha hagyjátok h 2-3x lemenjen a buborék, megy még bele kb fél lityesz.
OMV-t nem ajánlom. A Budafoki út 111-nél tankoltam egyszer vizes benyát a motorba. Délinél elkezdett gyengülni, 200méteren belül leállt.(Moszkvatér -> Margit híd -> Westend: ~2,5óra)
Kocsival problémásabb lett volna.. :D -
#47 Miután megáll még lassan húzd had fojon! új si emgál ha már kifojna majd egy picit emeld meg a csövet és hidd el teli fogod tudni csurgatni! -
zoolee #46 De gyík, mondom, hogy 2 kattanásik nyomom.
No de akkor is.... -
#45 úgy hogy amikor kattanásik akasztod úgy kapcsol a rendszer hogy ha a kis zsívó csövön visszajön egy kis üzemanyag kikapcsol és azt jelzi hogy teli van!
Míg ha egy tankos csávó tankol ő szó szerint telicsurgatja ugyanis nagy slungal jön az üzemanyag és ha majdnem teli van lasabban nyeli a cső és visszacsap az üzemanyag így azt hiszi hogy teli van de oda még 4-5 liter becsurog ha lassan csinálod! -
Szabi1991 #44 én pesten lakom , de eddig csak omv-nél tankoltunk :) -
Szabi1991 #43 én is csak ieneket láttam (1 hete voltam romániában:) -
zoolee #42 Bakker, 2 kattanásnál többet hogy????
Szinte fullra töltöm....
Mindig szinte 30-30 litert rakok bele. -
Vlala #41 -
DJ BP #40 Talán mert többet erőltet bele... -
birka1001 #39 szerintem esso ez van legközelebb igaz 50m-re ott a mol 60m-re a omv de akkoris az esso! omv-be tankoltam 1x 10-forinttal elszámoltam magam nem volt a motorba se péz ciki volt mee a csaj azt monta ha nem hozom vissza feljelent! öszintén les.artam! ott dögöljön meg a 10ft-ta eggyütt!!
má 1 éve várom a levelet! :) -
zoolee #38 OMV????
höm...
1996 ban mikor faternak egy skoda 120 l je volt tankoltunk egyszer egy omv nél, de a benzín olyan dzsuvás volt, hogy nem lehetett járkálni a kocsival, volt hogy 100 nál lefulladt... -
zoolee #37 ööö...
Kicsit off...
Mér van az ha én tankolom az autókat akkor ~·8500 ft ből kijön egy tankolás, de ha egy kutas tankol akkor +~1000 ft????
Ja amúgy 21 dik kerületi mol.
Vagy régebben shell. De abból már kevés van.... -
[Walaki]D`Lair #36 Mindig Jet-nél tankolunk, eddig soha nem volt vele probléma, 95-ös és 98-as szokott fogyni, sztem jó...
Viszont az OMV a legjobb véleményem szerint is...:) -
#35 én arra esküszöm ahol átvágnak karjelzésekkel, ott legalább van csapatmunka -
DJ BP #34 Shellhez kabalaként ragaszkodok :), franciaországban jártam kb. 5 éve, pályán mentünk, és már nagyon üres volt a tank, istennek se jött kút, tábla sem volt. Már egy alagútban elkezdett rosszalkodni az autó, kifogyott, na mondtuk itt a vége, kutat sehol nem jelzett tábla, erre kiérünk az alagtból, és ott egy Shell :)), épp hogy csak begurultunk, ugrált már rendesen :). Kiderült, egy hete nyílt meg, biztos azért nem volt még kiírva korábban. :) -
#33 Horvátban van ez:) -
tzsoltika #32 dániában...
Romániában OMW, Mol, Petrom, Lukoil, Rompetrol van úgy tudom (romániai vagyok) :D -
Ronny #31 amúgy itthon mennyiért mérik az ukrán benzint? -
#30 asszem romániába láttam ilyet, vagy dániába nemtom ^^ -
Ronny #29 jaja, errefelé 16ft-al olcsóbb az Auchan kút, mint a MOL:) -
#28 SHELL -
#27 Én ezt is ceretem:)
ez vált be leginkább...
-
#26 tesco/auchan -.-
Lukoil benne van a Lyonnesbe, érdekel? :D -
#25 esso -
#24 Lukoil -
#23 NEM! :DDDD -
#22 :D -
#21 én ugyanezt hallottam csak forditva xD -
#20 te tudsz felkiáltójel nélküli hozzászólást is írni?:) -
#19 lol:) -
#18 Mindenki OMW-hez mennyen, apámnak van egy kútja pesten, ne gyúccsátok fe!
:DDD -
#17 Nekem az megy az agyamra hogy faterom keveri! Nem tud megállapodni 1-nél hol tecsó hol agip hol omw hol sell mindenhol egy kicsit a legjoból!
Persze arra nem gondol hogy minden féle adalékanyagok keverednek és az nem feltétlenül jó! De ő dolga majd mehet pucoltatni a motroblokot ha beég valami! -
#16 ilyen kérdés nem volt -
#15 Bicajomhoz szerencsere nem kell benya.