11
The Mutant Chronicles (a film)
 • Bokafix2
  #11
  Elég furcsa értékeléseket kapott ez a film egyes oldalakon. Van aki 10-ből egy 3-ast adott rá. Én szerintem egy jó közepes alkotás volt.


  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Bár nálam erősen rontott az összképen hogy a végén kinyíratták Devon Aokit. Minek kellett ilyen brutál módon ledobatni arról az építményről?
  Ráadásul ráesett valami vasra és így két darabban hullott a mélybe.
  Ejnye, ejnye. Pedig részben miatta néztem meg a filmet.
  Jane meg a végén egyedül vigyorog a kamerába. Hát eléggé gyérre sikeredett így a film. Ron Perlman a végén, ahogy csuhába bunyózott tetszett, viszont mikor leszúrja Jane a karddal, akkor meg úgy tűnt hogy nem is igazán változott mutánsá, mert ha jól emlékszem helyeselte hogy Jane el akarja pusztítani a gépet. De ha még nem is változott át, akkor meg minek támadta meg?
  Ez kicsit ellentmondásos. Másik hogy nagyon vicces volt számomra, hogy a távoli jövőben már nem is kormányzatok irányították a világot, hanem vállalatok. Másik dolog: a végén Tom Jane-ből félig zombit gyárottak azon a futószalagon, mégsem változott át, de a barátját ott az alagútban - akiért ő érte ment - azt meg ki kellett nyírni miután megmentette a mutánstól, attól félve hogy átváltozik. De ha nem ezért nyírta ki akkor miért? Talán rájött hogy kár volt megmenteni? Ez is illogikus. De van pár ilyen dolog még a filmben.


 • öregharcsa
  #10
  megnéztem..nekem tetszett ahhoz képest hogy nem ezt vártam...igazi B-movie, elsőosztályú színészekkel....(Thomas Jane,Ron Perlman,John Malkovich..)

  a B-movie-t nem lekicsinylően említettem meg hanem a költségvetés miatt...kéremszépen ez egy jól kivitelezett film, amiből még többet hozhattak volna ki a készítők ha több zsetont kapnak rá....de sajna nem kaptak..néhol elég gagyira sikerültek a trükkök(de ne mzavaró), máshol viszont nagyon profin lettek megoldva..

  engem nagyon emlékeztetett a warhammer 40.000 világára abból is a most olvasott utolsó Gaunt szellemei regényre...
  Ehhez hasonló szitu játszódott le ott is a lövészárkokban....mintha onnan lopták volna az ötletet(de legalább jót loptak)..

  nagyon durva csaták vannak benne(szinte végig hent az egész, kisebb megszakításokkal)...megmondom őszintén sokkal jobban szórakoztam rajta mint a legtöbb "A" kategóriás mozin....az elveszett város az nekem nagyon tetszett..na meg az a technika amit itt ötvöztek....hihetetlenül ötletes...gőzgépes űrhajók amik vonatokra hasonlítnak, fehérfoszfor fegyverek, mindez a második világháborúval ötvözve..nagyon eltalálták a világ hangulatát..még ilyet nem nagyon láttam filmen..már csak ezért is érdemes megnézni..

  az is tuti hogy nem szeretnék ott élni

  a történet alapjában elég gyengus(egy hős ki megmenti a világot..blabla-blabla) viszont a megvalósítása szerintem jóra sikerült..vegyük figyelembe hogy B-movie..!!

  az is tuti hogy nem szeretnék ott élni


  aki úgy ül le elé hogy nem vár túl sokat az jól szórakozik, aki viszont maximalista az hagyja ki ezt a mozit...

  nálam 8pont
 • Bulykin
  #9
  most olvasom, hogy igen, a PLUBE verzióhoz fordítják...
 • Bulykin
  #8
  és ehhez a PLUBE verzióhoz? ha igen akkor az fasza:D
 • #7
  Már elkezdték fordítani.
 • Bulykin
  #6
  felirat van ehhez a filmhez? vagy lesz?
 • #5
  Mutant.Chronicles.2008.DVDRip.XviD-PLUBE


  Nem fake!
 • [NST]Cifu
  #4
  Jóóóó lassan készülget, már 2006-ban is volt egy rövid trailer róla, de most kijött a rendes. Erre találjátok.
 • öregharcsa
  #3
  és itt a hivatalos oldal:

  mutant chronicles movie

  és a szerepjátékról egy kicsit bővebben:

  link


  nekem először Michael A. Stackpole Őrjöngés című regénye jutott az eszembe a film címéről, de ahhogy nézem mintha nem arról szólna(sajna) bár ettől még lehet egy faca filmet csinálni ebben az univerzumban...
 • Csaba007
  #2
  Videó: http://www.youtube.com/watch?v=80Vn_FzrTVo
 • Csaba007
  #1
  A világ egyik legismertebb táblás szerepjátékából is filmet forgatnak. A The Mutant Chronicles Simon Hunter rendezésében készül és a neten fellelhető hétperces videó alapján leszögezhetjük, hogy a hangulat nagyon ott lesz a szeren.

  A film egy elképzelt jövőben, a XXIII. században játszódik. Az általunk ismert világ egy pusztító háborúnak köszönhetően vészesen a kipusztulás szélére sodródott. Egy olyan időben, amikor egy új veszély felbukkanása miatt az emberiség sorsa megpecsételődni látszik. Ez a Mutant Chronicles világa.

  A történetről sajna eddig semmi nem szivárgott ki és az itt megtekinthető gyenge minőségű felvétel sem árul el sokat a sztoriról. Ám az már biztos, hogy hangulatilag nagyon ott lesz a szeren a cucc. A leginkább Terminator és Holtak napja egyvelegének tűnő filmben igazi sztárok vállaltak szerepet.

  A Megtorlóként elhíresült Thomas Jane mellett John Malkovich (Con Air), Ron Pearlman (Pokolfajzat), Sean Pertwee (Equilibrium) és Devon Aoik (Sin City) harcolhatnak a zombik (?) ellen.

  A Simon Hunter rendezésében készülő filmet valamikor idén kezdik vetíteni a mozik.