7
  • Cmdr
    "nem is tudtam, hogy eddie murphy tud énekelni. Akkor miért a beverly hillsi zsaru szintu akciófilmekben szerepelt?"

Több zenei albumja is megjelent, itt meg is tudod nézni, hogy pontosan mik.
  • aDannyBoy
    Én sem vagyok oda a musicalekért, de ezt nem érdemes kihagyni, ha szereted a zenét egyébként. Kicsit vonatkoztass el az ilyen vinnyogós musical színházi előadásoktól. Ez elég tuti lett. Díszlet, zene gondolom erősen oscar esélyes, nem véletlenül. Imho kötelező darab. Viktor uccsó mondata is igaz, mert a sztori elég B+/A- szint, párszor mégis meg lehet nézni.
  • Blasta
    Ő volt a szamár szinkronhangja is a Shrek-ben, aminek a végén volt ugye az a híres szám is, ott is Ő énekelt.
  • Cat #4
    nem is tudtam, hogy eddie murphy tud énekelni. Akkor miért a beverly hillsi zsaru szintu akciófilmekben szerepelt?
  • Blasta
    Hja, egy olyasmit, vagy "Ray" stílusú filmet megnéznék, de musicalt kizárt :D
  • Loál János #2
    Bázz, én aszittem, hogy ez is egy életrajzi/zenés film, mint a La Bamba. :-|
  • Blasta
    Áhhh, a gyengéim a musical-ek.
    (mármint negatív értelemben. Tuti kihagyom, pedig érdekelt, de tudom, hogy kínosan feszengenék a székben, amikor vmielyik szereplő dalba önti örömét vagy bánatát)