13
  • juzosch
    Sztem már az 1G is tök fölösleges volt, hisz mindenhol ott a telefonfülke:D
    Nade ez így mehetne a végtelenségig:)
  • quentit
    Szerintem meg másszunk vissza a fára.

Nagy hiba volt, hogy az 1G helyett bevezették a 2G-t meg a GRPS-t, meg az EDGE-t, meg a 3G-t meg a HSDPA-t, ráadásul majd HSUPA-t is akarnak... Na menjenek a francba!

1G vissza! Westel 450 vissza!
  • Ronny
    Az IQsrácok egymásra itt találtak:)
  • Gerygrey
    Jó lenne ha még 10- 15 évig maradna a GSM, telózni jó az is.

Jó lenne, ha még 100-150 évig maradnának a hagyományos 2*1 sávos országutak, autózni jó azon is, a francnak kellenek az autópályák...
  • juzosch
    Sőt most volt olyan, hogy 2-őt is adta ugyanezért az árért. Nekem is ilyen van:P
  • juzosch
    SE K610i
    HDSPA nincs benne csak sajna, de minden más igen.
  • Hegyikecske
    35ért milyen 3G-s teló van (bárki számára elérhető?) és hol?
  • juzosch
    3G már most is nagyban van. én 35ért vettem hozzá telefont. 100ft meg teljesen jó a videotelefonálásért. Fogalmam noincs miről beszélsz, vagy gondolkodj, vagy mássz vissza a barlangba és ne csak fikázni gyere onnan elő.
  • Zé
    bocs, előző üzenetem huuuu nevű iqsrácnak szántam!
  • Zé
    Én sem értem IQsrác, hogy miről írsz... épp az van a cikkben, hogy a 3G mellett a HSDPA-t is fejlesztik, a kettő nagyon nem ugyanaz

"Úgy tudjuk, az idén a 3G beruházás értéke mintegy 15 milliárd forint körül lehet. Innentől kezdve viszont a 3G-fejlesztés már magában foglalja a HSPDA-s beruházásokat is."
  • huuu
    Hi iqsrác olvass a sorokközt.
    "Mellette meg fejlesszenek valami gyors Wireless-t."
    Az nem zavar, hogy a 3G már lassan elavul?
    De tudodmit? Vegyél 100e-ért egy 3G-t és videofonozz vele 100Ft-os percdíjal.
    Én Dominozok tovább, mert nincs erre a hülyeségre pénzem.
  • Cat #2
    "Jó lenne ha még 10- 15 évig maradna a GSM, telózni jó az is."

Valóban. Szóval dőljenek hátra, és élvezzék a már kiépített hálózatot, söpörjék be még 15-ször a már amúgyis sokszorosan megtérült befektetést, és ne próbáljanak gyorsabb szolgáltatást nyújtani olcsóbban.

IQsrác.
  • huuu
    Hihi Kínában már 4G van. 100Mbit/s.
    Mire kiépítik nem lesz üzlet.
    Csak ne velünk fizettesék meg.
    Jó lenne ha még 10- 15 évig maradna a GSM, telózni jó az is.
    Mellette meg fejlesszenek valami gyors Wireless-t.
    De ne ezt a 3G-t ami már elavult lesz mire kiépítik.
    Ránkhúzzák megint a fejlődés lépcsőit és minden egyes fokából pénzt akarnak.
    Remélem olvassa ezt a hozzászólást valami t-mobil-os marketinges.
    Igaz rajta nem múlik semmi a Német telekom, az igen, az a szülőattya ennek a hülyeségnek.