40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Szabi1991 #2513 Mert inkább Subaru kerekedés lesz helyettük.
(de jó is lenne ) -
Gibor #2512 Végre nem valami szaros mondta h trailer :D:D szóval akkor hétfő :D -
Stockbauer33 #2511 Heads up ! -
#2510 -
#2509 Előbb az alapjáték jelenjen má meg :D -
#2508 kthxbye -
Gibor #2507 Mert még nincs elkészítve a fizikájuk.... szerintem 2011 januárjába kapunk, vagy karácsony. -
Mi az, hogy nem lesznek a megjelenéskor motorok?!
Méééé nem?! -
USAMEN POWER #2505 Hú a 8 -ik képen, középen micsoda egyenes van, egy kis lejtővel megfűszerezve... O.O -
#2504 De a logója jobb!
Paint powa !!!!!!!! -
#2503 Nem számít, vicces. :D -
#2502 Kiváncsi lennék kinek az alregje :D -
#2501 Macskássi!!! :DDD -
#2500 100% helyeset szóltál.
Ja a csalók -
csoli31 #2499 elöccör tanyujl meg irnyi! Utána majd esetleg, szövegelhetsz marhaságokat.
Remélem a csalókkal is fognak kezdeni végre valamit. -
#2498 hi , a gtaba sókkal, gyórsab, nitros kócsik vanak mint ebeGTAnderas -
#2497 Ok thx.
de te vagy a mi fotosoppos nagymesterünk itt a topicban :D -
#2496 holnap :)
de ne szokjunk hozzá :D -
#2495 Hátteremnek -
#2494 nincs nekem pénzem egy ilyen cult vento-t összedobni -
#2493 Pixxel
(#2475) -
#2492 ah scusi :D -
#2491 Erre gondoltam
-
#2490 sztem aludj nyugodtan xD -
#2489 Megint nem fexek le péntekig... De ha megint nem jön holnap a trailer, akkor morci leszek :/
Motorok pedig legyenek. Tök karajok voltak xD Élmény jó volt :) -
#2488 aham. hiszem ha látom :D -
#2487 New TDU2 trailer with cracking soundtrack 'Friday' :)
Twitterről. -
#2486 ezek is kb luxus kategóriás autók :D -
#2485 Fasza.Köszi hogy beraktad az előzetest
5-ös képen a jobb sarokban az egy Lancia Delta nem?:)
remélem hogy belekerülnek olyan autók is mint a Focus RS,Nissan GTR,meg jó lenne ha lennének kisebb autók is,pl Mini Cooper,Abart 500 ss a sok luxus autó mellé,amikkel amúgy természetesen semmi bajom:)
-
#2484 az egy gumpert apollo már a legelső hivatalos képek között is benne volt :D -
#2483 "David Nadal szerint az első részben nem tudtak olyan támogatást adni amit valójában szerettek volna, de ez a második részben változni fog"
reméljük ez nem azt jelenti, hogy patch-et csak azután adnak ki, hogy valaki bentről kiszivárogtatta. -
ATi0021 #2482 1.: Pl eltűnő játékosok, laggoló forgalom stb. Ezúttal jobban figyelnek majd az ilyen dolgokra. De ide vehetjük, akár a DLCket is és hogy sokkal több figyelmet kap majd a játékosok akarata.
2.:Hogy lehetsz-e rendőrőr azt nem tudom. A lényeg, hogy a játék 4 fő elemből áll. Vagyis 4 féle képen viehető végig a játék, ezt már korábban írtam párszor. Nos az egyik ilyen a közösségi háló szerinti játék, ebbe beletartozik a barátok száma, barátok látogatása, stb és még a rendőrök is. A TDU1ben a rendőrök túl aktívak voltak, sokan nem tudták lerázni őket, ez most változik. Az hogy milyen formában lesznek a játékban még nem ismert, de egyes pletykák szerint lesznek rendőrös játékmódok. Így már érthető??? -
#2481 Mit nem értesz?
Nem volt megfelelő Support az első részhez, főleg PC-n..
A másodikat meg majd meglátjuk mit művelnek a rendőrökkel. :-) -
#2480 Ezeket nem egészen értem.
Az elsőt egyáltalán a másodikat meg részben nem... én is lehetek rendőr?!
- David Nadal szerint az első részben nem tudtak olyan támogatást adni amit valójában szerettek volna, de ez a második részben változni fog.
- Az első részben sok negatív kritika érkezett a túl agresszív rendőrökre, ezért ezt ki javították. A rendőrök a játék „közösségi elemének” részei lesznek. -
#2479 Szerintem az még nincs is.(csak ez a néhány)
Elvégre még most is lehet autókat kérni nem? -
#2478 a 4. képe azt a fatasy car mi? De mondjuk egy dalorean mc jöhet -
#2477 Autólistát mááár :D -
ATi0021 #2476 Megérkezett a beígért előzetes, az új információkat ezúttal is pontokba gyűjtöttem össze:
- Ibizán találunk sivatagot és mediterrán erdőket.
- Visszatérünk Oahura ami másodlagos helyszín lesz.
- Ezúttal Oahun találhatók off-road kihívások, gyűjthető autóroncsok, és single player küldetések is.
- Burnout Paradise –éhoz hasonló jutalmazás – vagyis pénz jár a sikeres drift, ugratás és forgalomhoz közel vezetésért.
- David Nadal szerint az első részben nem tudtak olyan támogatást adni amit valójában szerettek volna, de ez a második részben változni fog.
- A játék elején mindenki szegényként fog elindulni.
- Egy világméretű listán lesznek rangsorolva a klubok.
- Aston Martin One-77 kizárólag klubok keresztül lesz megvásárolható.
- Az első részben sok negatív kritika érkezett a túl agresszív rendőrökre, ezért ezt ki javították. A rendőrök a játék „közösségi elemének” részei lesznek.
- Jelenleg még nincs külön fizikája az off-roadnak.
- Megjelenéskor nem lesznek motorok, de az Eden már dolgozik a motoros kiegészítőn.
Forrás: TDU-Central
-
#2475 Pixxel lehetne egy kérésem?
Ezt megcsinálnád nekem? -
#2474 THX!