40336
  • Dominic901
    42.másodper amikor bent van ruhaboltban kint befigyel a teteje legalábbis én annak azonosítottam be de inkább a 67-es GT500-as
  • LeWyTy
  • Muttley
    A valódi gyorsulás :D

• Stockbauer33 #2591
    A szalonba ballfelül és a butikba egy poszteren
  • LeWyTy
    MOs csak ezé végignéztem vagy 10x de nem találom.
    csak ilyen semmi noname autók vannak amik parkolnak mindenhol.

#2586- hol?mikor?
  • CamelX
    Alap :D Újgazdagapuci.befigyel.MOD :D
  • USAMEN POWER
    Az inkább Shelby ! :) Továbbá remélem hogy a 2005 -ös kiadás.
  • Dominic901
    Helyesbítek Mustang :D:D kicsit kómás vagyok már
  • Dominic901
    Egy GT500-as musztáng teteje is megvillan benne:D
  • Stockbauer33 #2585
    A centralon úgy szét cincálták az új trailert hogy találtak benne 1 Ferrari 430at meg 1 Bentley gt-t
  • bertino
    jaja.
  • LeWyTy
    METALLIZA
  • bertino
    nagyon metál ez az Ibiza
  • LeWyTy
    Végül is nyilván nem 10 autó lesz benne
  • akyyy
    néztem az új trailert másodjára, oszt elszált a gép asszem ebből xbox lesz. még esetleg talán a távoli jövöbe eladom xboxot játékokkal egytt, kapnék érte szép összeget.na de ez nem ide tartozik:D
  • gduck
    Tudom, viccnek szántam De azért arra következtetni lehet pár apró dologból, hogy még keményen dolgoznak rajta
  • MikX
    tök nem jelent semmit, h a fejlesztők épp milyen save-t csináltak maguknak, ez csak bemutató jelleggel készült, nem azért, hogy egy video-t képkockánként elemezve valaki megállapítsa, h milyen a játék
  • MikX
    Ok, én meglennék nélküle, nem mondom, hogy baj, csak az, hogy muszáj valami hype-ot köríteni mellé, mert amúgy nemlenne semmi újdonság, legalábbis a nagyközönség részéről, nekem bőven jó lenne úgy is, nem fikázni akarom a játékot, csak manapság, hogy eladható legyen kell valami hype
  • gduck
    De ezekről a képek igencsak árulkodóak E szerint fotózgatni is kell 20-20 képet szigetenként. És úgy néz ki 102 verseny és 20 roncs lesz. stb.
  • USAMEN POWER
    Na ja... én türelmes vagyok szeptemberig, de legyen kész, és nem összebaszva !
  • gduck
    Extra rövid játék lesz

Play time: 0:08'26"
    Game Completion: 60%

Nincs ez még kész...
  • USAMEN POWER
    Tolatott... na és !

Pixxel bácsi: A fejlécem igencsak shit, :D lehet hogy csinálok vmi mást.
  • ATi0021
    Találtam egy másik hibát is: Discovered roads -1% :D
    KÉP
  • USAMEN POWER
    Hagyjukmár ... megjelenik egy új infó, azt a madarak jönnek a szlogen károgással, ilyen lesz, olyan lesz, amolyan lesz ... de ha már ennyire szeretnek találgatni, akkor talán munkahelyet/sulit kell váltani, és esetleg mire oda jutnak hogy bepötyögik a keresőbe hogy sg.hu, jobb esetben már nem lesz kedvük hozzá. Birom ezt a sok vészmadarat, de már jobb lenne ha odébb szállnának.

(MikX) #2547: A Sims picit máshogy néz ki, szerintem !
    Az TDU se volt 100% autósjáték ilyen alapon, továbbá akkor egy GTA is a Simsel egyenrangú ? Érdekes lenne ! Hogy a játék közösségi részére egy picit jobban ráfeküdtek, szerintem qrwa jó dolog, mivel az egyben igencsak el lett baszva. Az hogy színesebb így valamivel a game, nem csak egy valamiről szól, nem hiszem hogy probléma. Végülis semmi se kötelez majd arra, hogy ezen a szálon haladj a játékkal, többféle képpen végigviheted majd.

Amúgy a Trailer jóféle !
  • ATi0021
    Remek trailert kaptunk. Lassan jöhetne a béta is. :D

A tükröt illetően: Azt majd még kijavítják. Más nagy kaliberű játék bétájában is láttam már tükör hibát és a véglegesben már jó volt.

• Muttley
    És hány működőképes példányt ismersz belőle Mo-on?
  • pxxl
    azért 8 perc alatt mennyi mindent elért a játékban :D
  • pxxl
    aztán elszállnak az autópályán aztán a rommá törött fekete murci mellett a kiégett 911-esben benne ég az a kb 20 milla kp is :)
  • Stockbauer33 #2566
    Hát sajnos a HC nekem kimaradt az 1be a repkedés miatt de ha beülhetett vna bárki mellém az 1be élményautózásba részesítettem vna az tutkóóó ahogy centizgettem a tompa civil autókat vagy akár a nagyplatós tenyerestalpas őstermelőt .Talán majd a 2be.Mivel mindenevő vok nekem már így jó a 2ő ahogy van.

A zenék eddig jók.Az új trailerbe nagyonbejövőslessz az éjszakai lazulás 1.10nél pl.

Off

Még anno a NFSU2be ahogy beültem a Focusba és csak lazán menni a városba utánna meg fel a hegyre

on

Nelegyen igazam de a Szeptember a konzolosoké mimeg majd maradunk télapóra
  • Szabi1991
    szerintem elég reális azért tdu1 is..

Magyarországon is vannak olyan illegális versenyek ahol több10millás tétek vannak..
  • pxxl
    értelmesebb lenne creditben megadni, mert ibizán euro, havajon meg dollár van. vagy útközben valuta váltó is lesz?
  • LeWyTy
    Am remélem nem az lesz mint az 1 ben.
    Hogy megyek 2 versenyt meg elviszek egy luxusautót és vehetek egyet magamnak az árán
    MEg akarok érte szenvedni.

És remélem a valuta € lesz.
  • Szabi1991
    meg majd lesz drifttaxi is ritka klubbos autóval jópénzért.. xD
  • Falkon
    Van nekem egy táblázatom ami szerint 370!
  • Willi Betz
    Ammeg 406 vagy 397 ha jól emlékszem. Legalábbis S-ben így van.
  • Stockbauer33 #2559
    Eddig ez a harmadik kép az anyósülésről . 1.30 nál is a Koenigs-ben is.Azé beülök majd 1-2 nagypofájú béna mellé
  • LeWyTy
    De szerintem nem pálmafák vannak mögötte
  • [HUN]FaTaL
    Nem hiszem, hogy a tükör bug lenne. Ha minden szart látnál benne akkor az fps-ed leesne a béka segge alá.
  • LeWyTy
    ez mind szép és jó... végre nam csak 5 szint lesz.

szép a táj... de az a tükör bug nem
  • Falkon
    Csak ? UUUUU Az édes kevés! :D

Igaz, én a 6 ezrest mondtam :D