40336

Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Dominic901 #2594 42.másodper amikor bent van ruhaboltban kint befigyel a teteje legalábbis én annak azonosítottam be de inkább a 67-es GT500-as -
-
A valódi gyorsulás :D
-
Stockbauer33 #2591 A szalonba ballfelül és a butikba egy poszteren -
MOs csak ezé végignéztem vagy 10x de nem találom.
csak ilyen semmi noname autók vannak amik parkolnak mindenhol.
#2586- hol?mikor?
-
CamelX #2589 Alap :D Újgazdagapuci.befigyel.MOD :D -
USAMEN POWER #2588 Az inkább Shelby ! :) Továbbá remélem hogy a 2005 -ös kiadás. -
Dominic901 #2587 Helyesbítek Mustang :D:D kicsit kómás vagyok már -
Dominic901 #2586 Egy GT500-as musztáng teteje is megvillan benne:D -
Stockbauer33 #2585 A centralon úgy szét cincálták az új trailert hogy találtak benne 1 Ferrari 430at meg 1 Bentley gt-t
-
jaja. -
METALLIZA 
-
nagyon metál ez az Ibiza -
Végül is nyilván nem 10 autó lesz benne
-
néztem az új trailert másodjára, oszt elszált a gép
asszem ebből xbox lesz. még esetleg talán a távoli jövöbe eladom xboxot játékokkal egytt, kapnék érte szép összeget.na de ez nem ide tartozik:D
-
Tudom, viccnek szántam
De azért arra következtetni lehet pár apró dologból, hogy még keményen dolgoznak rajta
-
tök nem jelent semmit, h a fejlesztők épp milyen save-t csináltak maguknak, ez csak bemutató jelleggel készült, nem azért, hogy egy video-t képkockánként elemezve valaki megállapítsa, h milyen a játék -
Ok, én meglennék nélküle, nem mondom, hogy baj, csak az, hogy muszáj valami hype-ot köríteni mellé, mert amúgy nemlenne semmi újdonság, legalábbis a nagyközönség részéről, nekem bőven jó lenne úgy is, nem fikázni akarom a játékot, csak manapság, hogy eladható legyen kell valami hype -
De ezekről a képek igencsak árulkodóak
E szerint fotózgatni is kell 20-20 képet szigetenként. És úgy néz ki 102 verseny és 20 roncs lesz. stb.
-
USAMEN POWER #2575 Na ja... én türelmes vagyok szeptemberig, de legyen kész, és nem összebaszva ! -
Extra rövid játék lesz 
Play time: 0:08'26"
Game Completion: 60%
Nincs ez még kész... -
USAMEN POWER #2573 Tolatott... na és ! 
Pixxel bácsi: A fejlécem igencsak shit, :D lehet hogy csinálok vmi mást. -
ATi0021 #2572 Találtam egy másik hibát is: Discovered roads -1% :D
KÉP -
USAMEN POWER #2571 Hagyjukmár ... megjelenik egy új infó, azt a madarak jönnek a szlogen károgással, ilyen lesz, olyan lesz, amolyan lesz ... de ha már ennyire szeretnek találgatni, akkor talán munkahelyet/sulit kell váltani, és esetleg mire oda jutnak hogy bepötyögik a keresőbe hogy sg.hu, jobb esetben már nem lesz kedvük hozzá. Birom ezt a sok vészmadarat, de már jobb lenne ha odébb szállnának.
(MikX) #2547: A Sims picit máshogy néz ki, szerintem !
Az TDU se volt 100% autósjáték ilyen alapon, továbbá akkor egy GTA is a Simsel egyenrangú ? Érdekes lenne ! Hogy a játék közösségi részére egy picit jobban ráfeküdtek, szerintem qrwa jó dolog, mivel az egyben igencsak el lett baszva. Az hogy színesebb így valamivel a game, nem csak egy valamiről szól, nem hiszem hogy probléma. Végülis semmi se kötelez majd arra, hogy ezen a szálon haladj a játékkal, többféle képpen végigviheted majd.
Amúgy a Trailer jóféle !
-
ATi0021 #2570 Remek trailert kaptunk. Lassan jöhetne a béta is. :D
A tükröt illetően: Azt majd még kijavítják. Más nagy kaliberű játék bétájában is láttam már tükör hibát és a véglegesben már jó volt.
-
És hány működőképes példányt ismersz belőle Mo-on? -
azért 8 perc alatt mennyi mindent elért a játékban :D -
aztán elszállnak az autópályán aztán a rommá törött fekete murci mellett a kiégett 911-esben benne ég az a kb 20 milla kp is :) -
Stockbauer33 #2566 Hát sajnos a HC nekem kimaradt az 1be a repkedés miatt de ha beülhetett vna bárki mellém az 1be élményautózásba részesítettem vna az tutkóóó ahogy centizgettem a tompa civil autókat vagy akár a nagyplatós tenyerestalpas őstermelőt
.Talán majd a 2be.Mivel mindenevő vok nekem már így jó a 2ő ahogy van.
A zenék eddig jók.Az új trailerbe nagyonbejövőslessz az éjszakai lazulás 1.10nél pl.
Off
Még anno a NFSU2be ahogy beültem a Focusba és csak lazán menni a városba utánna meg fel a hegyre
on
Nelegyen igazam de a Szeptember a konzolosoké mimeg majd maradunk télapóra
-
Szabi1991 #2565 szerintem elég reális azért tdu1 is..
Magyarországon is vannak olyan illegális versenyek ahol több10millás tétek vannak.. -
értelmesebb lenne creditben megadni, mert ibizán euro, havajon meg dollár van. vagy útközben valuta váltó is lesz? -
Am remélem nem az lesz mint az 1 ben.
Hogy megyek 2 versenyt meg elviszek egy luxusautót és vehetek egyet magamnak az árán
MEg akarok érte szenvedni.
És remélem a valuta € lesz.
-
Szabi1991 #2562 meg majd lesz drifttaxi is ritka klubbos autóval jópénzért.. xD -
Van nekem egy táblázatom ami szerint 370! -
Ammeg 406 vagy 397 ha jól emlékszem. Legalábbis S-ben így van. -
Stockbauer33 #2559 Eddig ez a harmadik kép az anyósülésről
. 1.30 nál is a Koenigs-ben is.Azé beülök majd 1-2 nagypofájú béna mellé 
-
De szerintem nem pálmafák vannak mögötte
-
Nem hiszem, hogy a tükör bug lenne. Ha minden szart látnál benne akkor az fps-ed leesne a béka segge alá. -
ez mind szép és jó... végre nam csak 5 szint lesz. 
szép a táj... de az a tükör bug nem
-
Csak ? UUUUU Az édes kevés! :D
Igaz, én a 6 ezrest mondtam :D