40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#2674 olyan is -
#2673 Já mozgókép! -
#2672 Szerintem mindenki :D Amúgy szekvenciális váltó lesz benne? Vagy H váltóval kell majd váltogatni? Esetleg csinálnak egy normális (nem úgy h benyomod a féket és elindulsz hátra.. ) automatat? -
#2671 Ezzel az Audi-val biztos sokat fogok rally-zni! :) -
#2670 halál nyugodt vagyok :D -
Szabi1991 #2669 nyugi pixxel.. -
#2668 lámpával is kezdhetnének valamit :/
-
#2667 remélem a füvet kipofozzák mert ez a gagyi kb 8bites fű elég undorító -
#2666 Ez így van. Nagyon sokminden ott van benne félkész állapotban.
A carpackra is meddig vártunk...
Éppen ezért van jelentősége a mostani ígéretnek -
#2665 Az első részt a mai napig nem fejezték be. -
#2664 az első résznél is ígértek sokmindent.
hiszem, ha látom alapon állok az ígéretekhez többnyire. -
#2663 Am ez így van.
HA tényleg LIVE os lesz az az első részhez képest maga a megváltás.
Ugyanis az első részel játszottam xbox360on és enyhén jobb volt mint PC-n.
Grafikailag... a játékosokat is megtalálta...meg minden.(legalább is nekem jobbnak tűnt.) -
Gibor #2662 Ööööö LIVE rendszer + igérték hogy odafigyelnek mindenre, DLC kel együtt... És nem véletlen lettek a DLC k kiemelve mivel Xboxon elég jó szolgáltatás volt az 1 nél is... -
#2661 Na még egy ucsó (jó zene+ vicces).....és részemről ennyi az OFF me még képesek és bezárják a topicot.
#2656 - az első nagyon bejön -
USAMEN POWER #2660 ááh, túl nyugis ... kupálódjál. -
#2659 Ízlések és pofonok, kinek mi illik Ibizához, majd úgyis mindenki olyan zenéket rakosgat bele amilyet szeret :) -
#2658 hehh... egyiksem, ezzz :D Legalábbis ha Ibiza, ha nem, ilyen techno izékat kihagynám mindenképp... :D -
#2657 Maradjunk annyiban, hogy majd meglátjuk...
Attól tartok pécére amúgy oylan TDU1 szinten lesz, lesz egy megapack, amit megkell venni, xboxon meg PS-en meg meglehet külön.
Dehogy ingyenes-e... nemtudom, nem igen reménykedek én ilyenben...
Mert azért azt ne felejtsd el, hogy ezt sem PC-re fejlesztik, mint ahogy a játékok 99%-át, csak kiadják PC-n is...
Jahh, kösz pixxel! De lehet valamit csinálok vele, mert kicsit elvan nyújtva, ahogy nézem... -
USAMEN POWER #2656 Inkább ez, vagy ez. Egyik se passzol Ibizához, de ha már feljött a téma... -
#2655 Jó szám , de OFF vége -
#2654 |Hard Style|?!hehh
Akk a kedvedé elképzeltem Ezt.Am is imádom (csak nem passzol) -
#2653 Nem rossz csaj őt én is eltudnám képzelni a következő videóban -
USAMEN POWER #2652 A Ford Gt éjjel nagyon király ! -
#2651 Hidd el fergeteges. Kb annyi a külföldi mint a helyi, egyébként a rossz hírekkel ellentétben sokkal kulturáltabbak mint mi vagyunk:) És szinte ingyen adják a vodkát:D
Oké OFF vége:) -
#2650 OK de azóta átszerkesztettem a hsz-t
Na de ne offoljunk meg +baxnak -
#2649 Jaja, másik nickem Armin van Buuren:D -
#2648 Fúú én arra nem mennék.
Összesugárfertöznek meg leterrortámadnak meg minden. -
#2647 Lesd meg:) -
#2646 Ittvan. -
Stockbauer33 #2645 Szeresssük az Audit .Nézted az Apolloba a fotelokat?Kajak fapados.Amúgy is ha lehet megfaragom a karakterem 130 kilósra akkó meg hogy férek el ebbe az izébe? -
#2643 Utolsón lévő zenéről címet lécci! :D -
#2642 Ha szereted/szeretnéd az Ibiza fílinget, meleg szívvel ajánlok egy gazdaságosabb megoldást, az Ukrán KaZantip-t. Júli környékén indul általában egy hónapig tart. Ibizával szemben előnye hogy olcsóbb, és durván jobbak csajok:)
Itt írtam róla pár sort.
Ide is kijárok, ha csatlakozni szeretne valaki szóljon:)
Bocsi az OFF-ért:)
-
#2641 Tehát egyszerűen baze***
-
#2640 Tudom, az utóbbi 4 évben nyaranta mindig kint voltam 1-2hetet:) -
#2639 Ez jó tetszetős
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ffffuuuu nyilván sok volt mára az a 3 moonster -
#2638 Én pl EZT! el tudom képzelni a kövi videóban.
Ezt is.
TDU2 fake party video (ilyeneket remélem majd lehet csapatni) -
Szabi1991 #2637 huh :O
-
Stockbauer33 #2636 2 új kép -
#2635 Írd be youtube-on hogy ibiza
Szerintem ha a 2 videó zenéje(stílusa) tetszett szerintem annál rosszabbat nem találsz. -
#2634 Azért a Trancet hiányoltam az eddigi trailerekből. :-)