40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#2956 Te pixxel, nem vagy Te egy kicsit Dehogynem? xD
Mééé nem mozognak a spermák az avatarodon?
Tudtad, hogy ez visszalépés az előző ringispilhez képest? :-D
Na, csak azééé, h ne csak g25-sírással legyen tele a topic -
USAMEN POWER #2955 Szerintem a vírusirtó, és a vinyófigyelő ami érdekes, habár konkrét nevet nem közöltél. De ott tuti van valami még a háttérben, vagy csak te nem tudsz róla. -
#2954 Az első jelenleg nem megoldható.. a másidok folyamatban van. -
USAMEN POWER #2953 Mi van veled ppl... be vagy feszülve, inkább menj kúrj meg egy csajt, vagy hallgass hardtechnot ! -
#2952 nem kell valakinek egy DDR2 es 2GB os 800Hz-es Geil ram 15-é?
G25-öt beszámítok -
vajo #2951 Így kifogják rámolni a boltot??? :) -
#2950 Ha 2t veszel akk nem adod el nekem az egyiket majd ha már nem lesz a boltban? -
#2949 Tényleg 2t?Mert elég komolynak tűnik a hsz:O -
Stockbauer33 #2948 Én is kettőt de a vágyaimat majd a futáron ha késnek vele -
#2947 épp mondani akartam -
USAMEN POWER #2946 Nem most ! :S -
#2945 Vírusírtó,VGA,hangkártya(ez alaplapi) driver van csak fennt,illetve egy winchester figyelő program. -
Gibor #2944 Tegnap? :S -
#2943 Tudok normális is lenni, de:
1-Megártott a mai 4db moonster energy
2-Jelenleg meg*asz az ideg... (nem részletezem)
3-Kéne egy minél hamarabb mer ha elfogy akk *aszhatom.
-
USAMEN POWER #2942 #2928 & 29: Inkább a programok zabálnak ott, semmiképp se a Win 7... Azé én se most jöttem le a falvédőről ! -
Gibor #2941 8-14 közötti a viselkedésed csak ezért nem akarom elhinni. Különbséget látom de ha venni akarok akkor nem egy fórumon fogok siránkozni hogy nincs pénzem, hanem félre teszek és majd ha lesz pénzem megrendelem és a fórumon azt fogom beírni hogy rendeltem egy g25-öt. -
#2940 Szolgálati közlemény minden mániákusnak: Az off topicban még csak 49 hozzászólás van! Ezekkel a szarokkal menjetek mááááá odaaaaa -
USAMEN POWER #2939 -
#2938 Ki mondta hogy nekem nem?
De mégis inkább 40 mint 60 -
#2937 -
#2936 Ami azt illeti nekem a 40 is sok:S -
#2935 Hogy érted hogy "Nem hiszem el hogy 18-25 közöttit ír ki az adatlapod"?
...de azért szerintem te is látod a különbséget 40 és 60 között. -
#2934 -
#2933 Hát ja,meg van sok féle kormány,nekem a g25 csak a váltó meg a pedálok miatt kell. -
#2932 Én 2-t is veszek,ha kiélhatam rajtad a szexuális vágyaimat :D -
Gibor #2931 Nem hiszem el hogy 18-25 közöttit ír ki az adatlapod, elhiszem hogy kell g25 de nem kell sírni érte már bocs, nekem sincsen, tervezem év vége felé de ha már csak g27 lesz 60ért akkor azt veszek ^^ nem fogok ilyenen kiakadni :D -
#2930 Há ha beszósz visszakézből rúglak tarkón. -
#2929 Igen,jól fut,a játékok is jól futnak annyival,csak kicsit kevés a memória,és néha csak akkor tölt be dolgokat amikor már ott vannak előttem.(ez nem a TDUban) -
#2928 Hát nekem a win7em van és rohadtul kevés volt az a 2Gb...azt kihasználtam 100%ban. -
USAMEN POWER #2927 Mé ? Ilyen kemény vagy ? -
#2926 Még a Vista is tökéletesen üzemel 2GB-tal...
Látszik, hogy életedben nem próbáltad egyiket sem. :) -
Gibor #2925 nekemis :( -
USAMEN POWER #2924 Alap állapotában annyit SE eszik mint egy Xp ! DE ha telenyomod minden szar programmal, szvsz nem az op rendszer zabál többet. Egyik Xp -men Vista hatást akartam elérni, úgy telenyomtam minden szarral, hogy lassacskán többet zabált az Xp -m mint egy Vista. Néztem is nagyokat !
(#2910 -nek is !) -
#2923 Na most halál komolyra fordítva a szót...
Nem jó fej valaki annyira hogy megvág legalább 25.000Ftal?
Megadom minden adatom privátban...
De ha erről lemaradok akkor tényleg baszhatom a 80.000Ft ost.
És amint tudom törlesztem.(kb 1- 1,5 hónap?!)
Teljesen megbízható vagyok. -
#2922 De index használatával sokkal biztonságosabb lesz. Bár aki eddig se nézte a visszapillantót, annak mind1 -
#2921 Nem lehetne a kormányos topicban?:) -
#2920 #rinya#rinya#rinya -
#2919 Tisztában vagyok vele, hogy belém akartál kötni, de igyekeztem az első hozzászólásommal nem felvenni a kesztyűt... Mert van egy szint amire nem megyek le... -
#2918 Ilyen sokan vesznek?:D Le kéne adni tényleg a rendelésem különben beszopom a jövő hetet:S -
#2917 ááááááááááááááááááááááááááááá