Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
az
Töröltem az UpLauncher.localdb-t és úgy sem jó.
An error occurred while installing components.
Please check your permissions to access files on the directory "D:\Games\TDU2\", then restart the update.
If the problem persists, contact Atari technical support.
utána is. Utána tudok a play-ra menni és oolyan esélyt ad, hogy offline játék, de akkor nem történik semmi.
Valaki nem tud segíteni?
A választ elõre is köszönöm!
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Köüszönyöm szépen elõe is! :-DDD
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!
2 500 Ft.
Gondolkodom rajta, hogy eladjam a jelenlegi accountomat is, (nincs idõm már nekem erre) minden DLC-vel, plusz 160 maradék tokennel 😄 ennek ára:
7 000 Ft
Anno (februárban?) vettem egy ilyet, az iponban, még garanciás:
Kb, 5-6 órát nyúztam de a sok hekkelés miatt nem volt rá több idõm 😛, ennek ára:
18 000 Ft és Pécsre kellene eljönni érte.
(Minden egyben 25 000 Ft.)
Te legalább jó fej vagy.
2: Írtam a supportnak: ts már elmondta hogy: " az egyedüli lehetõséged a supportnak való rimánkodás új kulcsért , illetve Az, hogy visszadobnak nem jó jel, vagy nem jól kommunikálsz velük vagy az ATARI lett még nagyobb geci mint volt." bocsi ts csak ezt lusta voltam leírni...
3: mûködik a játék és tudok játszani: akkor mi a baj?
a negyedik pont lényegtelen
az ötödiket meg majd megoldjátok...
TestDrive2.exe /revoke
Bejön az ablak, next, next.
Vagy ha uninstallálod akkor a végén megkérdi legyen-e a revoke és akkor ugyanez.
2. írtam a supportnak.
3. Mûködik a játék és tudok játszani.
4. Csak az elsõ lehetõségemet használtam el
5. Azt mondtad, hogy " nagyjábol mindenki leszarja" tehát te nem, aronka98...
Pont az a baj, hogy azelõtt kellett volna - revoke-olni, ez a helyes kifejezés rá - mielõtt újrahúztad a gépet. Jelen esetben az egyedüli lehetõséged a supportnak való rimánkodás új kulcsért - valószínû, hogy túl lépted az aktivációs limitet (4 vagy 5 lehetõség van).
Az, hogy visszadobnak nem jó jel, vagy nem jól kommunikálsz velük vagy az ATARI lett még nagyobb geci mint volt.
Nekem a játék lett újrarakva, és egy 1 gigás frissítés után azt írta, hogy:
"A critical error has occurred.
If you are seeing this message for the first time please relaunch this applIcation, otherwise reinstall the game
Ötletek? A tdu2 oldalán a fórumon találtam egy ilyen megoldást:
just in case, if you bought it with Steam and can't get rid of ERROR #05 too, try "> Game Properties > Local Files > Verify Integrity of game cache"
De én ezt nem értem, valaki erre egy ötlet? Rég játszottam, már nyomatnám egy kicsit még suli elõtt...
gaba
Újra lett telepítve a gépem xp helyett win7 és felraktam a TDU2-t és az írja ki indításnál miután letöltötte a frissítést, hogy:
An error occurred while installing components.
Please check your permissions to access files on the directory "D:\Games\TDU2\", then restart the update.
If the problem persists, contact Atari technical support.
Valaki tudna segíteni, hogy mit csináljak?
Pedig egy hozzá értõ húzta újra...
És hogyan tudom deaktiválni a kódot?
Bocsi, de nem értek hozzá.
Játszottam a TDU 2-n, de újra kellett húzni a gépet. Amikor újratelepítettem kérte az unlock kódot.
Megadtam, de azt írták, hogy kérjek egy újat a support-tól, mert ez el van használva. A support meg azt írta, hogy nem adhatnak újat?
Most mit kellene csinálnom?