Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok😊 Idáig 1 évig játszottam tdu2-vel ,de most megvettem és nyomom online😊 Hogy lehet klubbokba csatlakozni😊? valaki segitene hogy mennek itt a dolgok?
<#taps><#idiota>

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

0Diaz0
Lehet online nyomni, de fél év múlva, meglátjuk hogy mi lesz a véleményed róla.. <#idiota>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Krszti1160
steammen most néztem 20eu o.O
akkor maradok a go-nál <#finom>
#36200 Ts elég olcsón adja neked (2500)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[HUN]FaTaL
Ha megveszed, akkor igen.

http://goo.gl/gd6Zi5

Krszti1160
Sziasztok. Jó játéknak nézz ki, gép is bírni fogja, csak azt szeretném megkérdezni, mielõtt leszedném, hogy online lehet-e játszani?
Hali!

az -re valami megoldást nem tud valaki?

Töröltem az UpLauncher.localdb-t és úgy sem jó.

An error occurred while installing components.
Please check your permissions to access files on the directory "D:\Games\TDU2\", then restart the update.

If the problem persists, contact Atari technical support.

utána is. Utána tudok a play-ra menni és oolyan esélyt ad, hogy offline játék, de akkor nem történik semmi.

Valaki nem tud segíteni?

A választ elõre is köszönöm!
A Lazy Driver mit takar?

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

Óóóóóó :-(
wollnerd
Ahogy a LazyDriverrel sem...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

tomsolo
Nem foglalkozok a cuccal már hónapok óta, és sztem már nem is fogok. Szép volt, vége volt. 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Tomsolo báácsíí! Nem tudnád a vészvillógós modot nekünk megcsinálni úgy mint ahogyan régenvolt, higy csak be kell a mappába másolni? ^^ nagyon kéne nekünk! 😄DD remélem szánsz rá egy kis idõt 😊
Köüszönyöm szépen elõe is! :-DDD
0Diaz0
De azért ez nem zárja ki azt a tényt,hogy amíg itt rimánkodtál,addig b.sztad használni a google barátodat..

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

enyémrõl is csak én ha tudok segítek, ha valamit nem tud.
aronka98
NEMBAJ! Aki hülye az azis marad! Részemrõl ennyi! <#mf1><#mf1>

TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!

hagyjuk már ezt pls
már megint...<#oooo>
aronka98
Nem, te rosszul értelmezted amit irtam! Azt szarom le hogy tudsz e játszani, vagy nem! De azt nem, hogy egy szerintem jóval idõsebb embernek így beszólsz, ebbõl azt szûrtem le hogy annyira fiatal vagy hogy még a másikat tisztelni se tudod! Fõleg hogy még aztis elkell magyaráznom amit nemrég értelmesen leirtam! <#falbav><#mf1>

tomsolo
Az öregebb ismert és aktívabb arcoknak mondom, amolyan topik exklúzív módon, hogy van 2 eladó kulcsom - anno úgy kaptam én is (viszont ki se próbáltam sose)- szóval akit érdekelne darabja (Megmondom a kulcsot kipróbálod, ha megy fizetsz):

2 500 Ft.

Gondolkodom rajta, hogy eladjam a jelenlegi accountomat is, (nincs idõm már nekem erre) minden DLC-vel, plusz 160 maradék tokennel 😄 ennek ára:

7 000 Ft

Anno (februárban?) vettem egy ilyet, az iponban, még garanciás:

Kb, 5-6 órát nyúztam de a sok hekkelés miatt nem volt rá több idõm 😛, ennek ára:

18 000 Ft és Pécsre kellene eljönni érte.

(Minden egyben 25 000 Ft.)

Bocsi mindenki <#hamm>
csak mindenki máshogy amúgy ha valami sértõ volt bocsi érte <#hamm>

😄
tomsolo
Itt mindenki szupijófej de mindegy.

Köszi!
Te legalább jó fej vagy.
1. Nem én húztam újra: Ez a fórum ( gondolom én) azért jött létre hogy segítsünk egymásnak. Ebben ( mint ahogy kérted) én nem tudok segíteni..
2: Írtam a supportnak: ts már elmondta hogy: " az egyedüli lehetõséged a supportnak való rimánkodás új kulcsért , illetve Az, hogy visszadobnak nem jó jel, vagy nem jól kommunikálsz velük vagy az ATARI lett még nagyobb geci mint volt." bocsi ts csak ezt lusta voltam leírni...
3: mûködik a játék és tudok játszani: akkor mi a baj?
a negyedik pont lényegtelen
az ötödiket meg majd megoldjátok...

tomsolo
Aha, értem. Revoke-olni így kell:

TestDrive2.exe /revoke

Bejön az ablak, next, next.

Vagy ha uninstallálod akkor a végén megkérdi legyen-e a revoke és akkor ugyanez.

1. Nem én húztam újra.
2. írtam a supportnak.
3. Mûködik a játék és tudok játszani.
4. Csak az elsõ lehetõségemet használtam el
5. Azt mondtad, hogy " nagyjábol mindenki leszarja" tehát te nem, aronka98...
tomsolo
Sehogy.

Pont az a baj, hogy azelõtt kellett volna - revoke-olni, ez a helyes kifejezés rá - mielõtt újrahúztad a gépet. Jelen esetben az egyedüli lehetõséged a supportnak való rimánkodás új kulcsért - valószínû, hogy túl lépted az aktivációs limitet (4 vagy 5 lehetõség van).

Az, hogy visszadobnak nem jó jel, vagy nem jól kommunikálsz velük vagy az ATARI lett még nagyobb geci mint volt.

aronka98
Teneked mibajod van vele ember???! itt nagyjábol mindenki leszarja hogy te fogsz e tudni játszani, vagy sem! inkább privátba zaklatnád ilyenekkel az embereket mint így nyilványosan!! <#ejnye1><#mf1>

Nem lenne egyszerûbb bevallanod, hogy nem tudod, mint, hogy próbálod eltitkolni?
Van egy olyan érzésem hogy Zero-t igencsak idegesíti Marci kérdései... <#idiota> meg tudom érteni...

Ztech
az éjjelnappaliba próbáltad már? ott szokott lenni egy unlock kód deaktiváló terminál
Nem tudja valaki, hol lehet deaktiválni az unlock kódot?
C: vagy D: meghajtó/Program Files/Atari/TDU2 itt törörld a UpLauncher.localdb-t és elvileg jó lesz. ha jól tudom ez az orvoslása az -nek.
Sziasztok.

Nekem a játék lett újrarakva, és egy 1 gigás frissítés után azt írta, hogy:

"A critical error has occurred.
If you are seeing this message for the first time please relaunch this applIcation, otherwise reinstall the game
"

Ötletek? A tdu2 oldalán a fórumon találtam egy ilyen megoldást:
just in case, if you bought it with Steam and can't get rid of ERROR #05 too, try "> Game Properties > Local Files > Verify Integrity of game cache"
De én ezt nem értem, valaki erre egy ötlet? Rég játszottam, már nyomatnám egy kicsit még suli elõtt...

gaba

Hali!

Újra lett telepítve a gépem xp helyett win7 és felraktam a TDU2-t és az írja ki indításnál miután letöltötte a frissítést, hogy:

An error occurred while installing components.
Please check your permissions to access files on the directory "D:\Games\TDU2\", then restart the update.

If the problem persists, contact Atari technical support.

Valaki tudna segíteni, hogy mit csináljak?
amúgy a kormányhoz volt driver vagy nem kellett? csak mert az is baj lehet...
megvagyok csináltam egy detected device-t meg egy game restart-ot és mostmár jó

már rég kihúztam

mostmeg így magától felpörög rettenetesben

akkor húzd ki a kormányt és úgy próbáld meg
az se mûködött hogy átraktam másik gombra

persze nyomom neki izomból de semmi. amúgy már vagy háromszor léptem ki és vissza <#falbav>

nyomtad a gázt? amúgy meg egy game restart is segíthet a problémán ameggid nincs más ötlet b😄
van egy kis problémám. találtam egy kormányt és gondoltam átrakom a " behangolom " a kormányt. ámde nem tudok vele se elõre se hátra menni. perdg veszi az egyest is meg a rettenetest is. visszaraktam billentyûzetre de uagyanaz. valami ötlet?

Köszi szépen!
Pedig egy hozzá értõ húzta újra...
És hogyan tudom deaktiválni a kódot?
Bocsi, de nem értek hozzá.
0Diaz0
Mielõtt újrahúztad volna, deaktiválni kellett volna a kódod.. de próbáld meg így utólag.. hátha..

<#gunyos1><#falbav><#schmoll2><#fejvakaras>
Egy kérdés:
Játszottam a TDU 2-n, de újra kellett húzni a gépet. Amikor újratelepítettem kérte az unlock kódot.
Megadtam, de azt írták, hogy kérjek egy újat a support-tól, mert ez el van használva. A support meg azt írta, hogy nem adhatnak újat?
Most mit kellene csinálnom?