40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Szabi1991 #7838 alsó, de ne számíts túl sokra, gondolom ott lesz a jogsi szerző pálya, van pár bója ahol lehet szlalomozni, egy visszafordító, meg egy kis driftes rész, picit messzebb 2 gumitorony ahol lehet fánkozni :D -
USAMEN POWER #7837 Jelenleg kb. 4 éves gépem van a VGA -t és a vinyót leszámítva, szerintem egy alsó közép kategóriának mondható talán talán. Papíron 15 mb -os net... Nem húzom tovább a szót, a lényeg hogy nálam pörög minden ! Ezek után az ilyen dolgokat nem tudom megérteni, az hogy valaki nem halad az idővel, szerintem egyéni szociális probléma. Én 4 évente mindig megteszem a lépést, mert muszáj ! Ennyi, nem havonta kell megtenni. -
Stockbauer33 #7836 Melyiknél van a Gymkhana? -
#7835 Köszi! -
Szabi1991 #7834 ez így van, és már mióta mondom én ezt.. :D
(bár adblockpluszal leblokkoltam már rég :) -
USAMEN POWER #7833 Azért hogy megkérdezd. -
#7832 ettől a designtől szaggat az oldal, wtf.. minek ez? -
Szabi1991 #7831 -
carloelsa #7830 Sztem nincs kedve... :D Inkább játszik :D -
#7829 Ha csinálok 1 screenshotot a mapról bejelölöd? -
Szabi1991 #7828 nem szabad :( -
#7827 Nincs kedved felrakni róla egy képet? -
USAMEN POWER #7826 Így teljes:
"Mikor lett kulcsom, megpróbáltam mégegyszer a crackeltet, a dll -t ami nem kell kitöröltem"
Ugyanis az eredetihez nem kell, és nincs is benne. -
Szabi1991 #7825 ja, de csak az egyiken találtam bójákat, meg gumioszlopot :) -
#7824 Nincs kedved térképen bejelölni őket?Sehol sem találok egyet sem:S -
#7823 Akkor nem teljesen kapcsoltad ki :) -
#7822 Azt is kikapcsoltam! Azt írja, hogy Nem olvasható! -
RYO21 #7821 Több olyan tesztpálya van. Én eddig csak 3-at találtam. -
#7820 Kapcsold ki a vírusírtót addig, nem vírusos. -
#7819 "a dll -t ami nem kell kitöröltem"
Hányszor mondjam már hogy kell a dll :D -
#7818 A fene vigye el azt akinek van cd kulcsa!
Nekem még a tört se indul el! Azt a rühes tdu2.dll-t az Istenért sem akarja betenni. -
USAMEN POWER #7817 Pedig van eltérés a crackelt, és az eredeti között. Mikor még nem volt kulcsom én is a crackeltel próbálkoztam, villant egyet egy fekete ablak, és sehogyse indult el a játék. Mikor lett kulcsom, megpróbáltam mégegyszer a crackeltet, a dll -t ami nem kell kitöröltem, patcheltem, és ugyanez volt a probléma. Pár óra múlva lejött az eredeti, és az elindult. Jelenleg az "invalid cd key" probléma áll fenn, az új patchel remélem hogy megszűnik ez a gond, viszont 8 B/s -el jön. Fail. -
#7816 Köszi :) Bár most maxal jön (680-720k/s) -
#7815 Onnan folytatja. -
#7814 Na elkezdtem tölteni a bétát, ha kilövöm később tudja folytatni a letöltést vagy elölről kezdi? -
Szabi1991 #7813 reptérér mellett van egy tuningműhely talán, amögött egy hatalmas tesztpálya, nagyon faja, gymkhana style :D -
#7812 Off topicban van link,csak kicsit vissza kell olvasni.Egyébként a sima verziót patcheltem amit mindenki más is használ.
#7811 Ment a válasz is. -
janihunk #7811 Ment egy PÜ. -
#7810 Lenn van végre. Fenn is voltam, jó... Csak a szokásos diavetítés xDD -
#7809 na most lebaszott a szerver, meg a streamnek is vége...
2,5 óra alatt aki akarta megnézhette :) -
#7808 De honnan tudom letölteni???
Adnál linket?
Köszi! -
#7807 Szerencsére offline bétával is megy a patch:) Most csinálom az avatarom új haját. -
Szabi1991 #7806 sajnos nem mutathatok róla képet.. :S -
#7805 Valakinek lejött már a patch akinek offline bétája van? -
#7804 Melyik versenypálya? Tudsz mutatni képet? -
Stockbauer33 #7803 Ha belefér dobj 1-2 képet az off topikba a versenypályáról.Danke
-
#7802 holnap lesz teszt??
-
#7801 áde játszanék én is, Kifli videója alapján jó a game :D -
jokerdes #7800 Na kipróbáltam, és mitmondjak így elsőre eszméletlenül tetszett. A grafika és a részletek nagyon ott vannak, kb a hangulata már elviszi az egészet a hátán. Az autók nagyon részletesek!
Az irányítás szerintem szokható, egyenlőre eléggé bugos sajnos. Pl ha ugy akarok elindulni h közben kanyarodok is akkor nem indul a kocsi :) Most már elég sok mindent lehet állítgatni az irányításon, ugye ott van az a 3 fokozat (én hypersportban mentem végig) meg lehet finomhangolni a kormányzás érzékenységét a féket meg a gázt is. Ha a kormányzást lejjebb vesszük akkor elkerülhető az az idegesítő rángatózós irányítás, viszont (bug miatt szerintem) egy bizonyos szögnél nem fordul tovább a kerék. Tehát pl nem tudok megfordulni egy ívben egy 2 sávos úton. :)
Csak kb egy órát rohangáltam nem sok mindent próbáltam ki csak főleg a free rideot, de engem nyugtat h dolgoztak az irányításon. Szerintem még biztos alakítanak rajta, de mondom nekem így is élvezhető volt.
Pár kép:
-
#7799 Én is így voltam vele.. 3,5 Gb oo jee minyá lennvan.. 2,2M/s stb.. aztán utána meg volt a pofára esés.. amikor szedte a pecset stb.. :S:D
csak megkíméltem ettől xD