Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg, engem is, ha kérem szépen 😄

Project D|Rare Car Collector|

Sziasztok! Nem tudom ,kinek kéne szólni, de szeretném, hogy betegyetek a játékoksok listájába. ganeeHUN a nevem.

ganeeHUN

Fõleg kormánnyal 😄

Szabi
elkezdtem végre bejárni az offroad utakat. jót tesz a játéknak néha egy "kis" kihagyás, utána pár napig egész élvezhetõ 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Sry Marci hogy nem köszöntem el, azt hittem ugrasz te is.

az akkor jó kör volt 😄 mondjuk én utálom az E60-t mert szerintem egyszerûen ronda... :|
Én is bóklásztam,bénáztam ma egy kicsit 😄

BMW M5 E60 Ultimate Driving Machine

Nincsenek véletlenek. Kibasz a szerver, és ez által összetalálkozok egy régi TDU1 HC -s haverral. <#smile>

Closer,Zsuzsi,MrFord

Kép

Kép1

Off

Izmos vok és menõ a hajam 😊))))))))

Na erre gondoltam amikor beszéltünk a félelemrõl.NEMFOSOKSEMMITÕL 😄 😄

On

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

icetihi
Na most ok, köszi <#zavart1>

youtube.com/user/icetihiii22

icetihi
Mármint tdu2.exe nddsítve<#idiota>

icetihi
Nem jó.<#rinya> .exe nincs? <#help>

Ment.Ezzel tegnap fentvoltam

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

icetihi
Valaki PLZ dobjon egy sima NDD-s exe-t ami most mûködik, mert 10 perc alatt felforrt az agyvizem...<#falbav><#help>

tomsolo
Nálam az egész atari domain meg van dögölve, szal nem csoda, hogy az email se megy.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

kemszi2
ja és persze a fórum is halott
kemszi2
mit lehet csinálni a játékkal,ha nem akar beengedni,olvastam,hogy volt valami kavar múlthónapban.Csináltam Ataris felhasználó nevet is. De a játék továbbra sem enged be.A játék oldalára sem tudok belépni, nem fogadja el a jelszavamat,de emailt sem küld azt írja nem lehetséges az email küldés
Leo 1991
ez egy hasznos infó volt nekem hogy a körforgalomba körözgessek,mert eddig fingilingi fogalmam se volt mit tegyek 😄

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

SylarHun
Köszönöm a válaszokat.

Egyszerû. Esc > Progress, és itt szépen le van írva hogy mit kell csinálni a fejlõdéshez.

Angela147GTA
Illetve ha n alkalommal bántalmazod a rendõröket, majd sikeresen elmenekülsz elõlük (körforgalomban körözgetsz, oda alig jönnek be utánad), akkor kaphatsz outlaw vinyl-t. Ha az n-t növeled, akkor kapsz még outlaw gúnyát és Mercedes-t is. Bár arra már nem emlékszem, hogy ezek is szint-lépést okoznak e.

TDU2 > Angela147GTA

MerlinW

[merlinw.org]

Szabi
gyengébb autókat Chargerel! 😄

"Nulla tenaci invia est via"

0Diaz0
Rendõr viperekkel kell az embereket elkapni ( amikor hivnak,elfogadod,és elkell kapni.. bár néha 4es tuningos SS Veyron az ellenfél és utolérni õket ,meg elkapni 1 az 10hez... de ez a feladat 😄 )

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

SylarHun
Rendõrös?
Errõl még nem hallottam.

Nézd meg a menüben van valami pont. Egy csillaggal van jelölve ott lehet megnézni milyen szintfejlõdéshez mit kell csinálni.

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

0Diaz0
Hú. Kapásból...

Rendõrös küldik??

Felderített utak??

Kaszinó? ( bár mondjuk az kaszinós lvlt tol felfele )

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

icetihi
Túl élénk, rátapintottál a lényegre.

SylarHun
Nem értem, hogyan lehet tovább fejlõdni?
Elértem a 45-s szintet, minden bombás futam egy kivételével kész a kirakókból 2 full, az összes offline verseny és bajnokság látszóra kész az utak szinte mind készek.
Akkor hogyan tovább?

Dante73
Hu. Grafikailag, nincs sok fejlõdés, ezt tartom. Látványra biztos szebb, ezt aláírom. Bár ezt is inkább úgy mondanám, hogy a mai szemnek jobban megfelel. Azt, hogy 3 12 polygonos fûcsomó helyett most négy 12 polygonos van, nem egy hatalmas elõrelepés. És az igazat megvallva, nekem (És ez egyéni ízlésficam, ezzel tisztában vagyok) nem tetszik jobban. Túl élénk...

http://www.freetvmaci.info/

0Diaz0
Na ezzel egyetértek... nálamis bentvolt pár grafikai patch,és úgy elviselhetõ ( volt ) a TDU1... xboxon pedig HD nélkül inkább nemis mesélném.. mert az botrány! viszont TDU2 Xboxon fullhd-ban szép volt... de viszont az irányitása egyenlõ a kib.szottsz.rral....

" Elképesztõ, milyen keveset fejlõdött az 1-hez képest a grafika " Ezt gondold át még1x

Pár héttel ezelõtt még mentem az 1-be.Bizony ha nem lett vna felrakva a HD patch meg különbözõ mód akkor az a fakó semmit mondó grafika lett vna az 1be.

Nem szennyezem vele a levegõt...

Dante73
Teljesen igazad van. Még én sem adtam fel teljesen a dolgot, de hirtelen, ahogy néztem a videót, nosztalgiával gondoltam az 1 irreális repülés, -ugratás panaszára. Majd még gondolkodom egy kormány beszerzésén, de, sajnos dlckel, kormánnyal nem lenne egy olcsó mulatság, akkor sem, ha ma már nem egy kifejezett 0-day játékról beszélünk... Nekem meg a mániám a realitásokon nyugvó, arcade fizika...

Inkább ne tedd.

Fúú.. NFS WOrld... mennyit tudnék mesélni ezalatt a több mint 2 évem alatt...

Ha csak "mi" lennénk aktívak akkor egy db kép nem lenne a topikban. Ehhez több ember kell, a játék pedig nem halott amint látod. <#hawaii>

Ezzel nem vagy egyedül, a grafikán és a sziget(ek) hangulatán kívül másban visszafejlõdés a játék, viszont nincs más. Egy TDU3 -ra még ha lesz is kell várni pár évet, addig meg van ez, vagy hátat fordítasz a szériának. Ha van egy jó brigád akikkel lehet gurulni, elfeledteti a játék hibáit és akkor nincs gond. Számomra az pedig kizárt, hogy egy Forza Horizon miatt vegyek egy technikailag elavult 360 -at. Mellesleg számomra NFS World néven van nagyobb csalódás is, az megint egy olyan név volt amit túlgondolkodtam megjelenés elõtt, azt nagyobbat koppantam mint a TDU2 esetében.

Leo 1991
ha meg tudom oldani és nem leszek hulla fáradt felmászok hajtani
aki gondolja velem tarthat vagy csatlakoznék ilyen megmozduláshoz <#nevetes1><#smile>

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

icetihi
Igen aktívak vagytok mostanában<#taps>, kezd megjönni nekem is a kedvem, bár még élvezem az "új" autó örömeit...<#nyes>

Dante73
Elképesztõ, milyen keveset fejlõdött az 1-hez képest a grafika, és mennyit lépett vissza a fizika. Pont, mielõtt ezt a kis (amúgy szuper, grat!) videót megnéztem, néztem át az 1 videóit a gépemen. Van nedves aszfalt, stb... fizika meg irtó otromba.
Természetesen, sem a játékot, sem a videót nem akarom ezzel "fikázni" de még mindig csalódott vagyok, de nagyon... 😉)

Sziasztok!
Hogy lehet venni atari token-t?

<#taps>

<#eljen>

Mehet ma is

Azt hiszem nem felejtettem ki semmit.

Köszönöm én is)... Nagyon jól éreztem magam.. Szépek a képek)...Remélem összejövünk legközelebb is) <#taps>