40335
  • Interstate 95
    Menjen a jó kú**a any**ba az ilyen ! Ne reagáljátok le mert nem kell balhé a videóm alatt, de néhány negatív értékeléssel azért szórjátok meg hogy eltűnjön a hsz -e. Törölni nem akarom, lássa más is hogy ki a szellemileg alultáplált.

Lonewolf8012 3 hours ago
    "im just stunned that no one has comment about the clearly textmodded cars in the vid..."
  • vajo

a jelenlegi mezőgazdasági gépem. :D
  • ETS2Player
    Elnézést a fölösleges kérdésért már rájöttem..
  • Stockbauer33 #37910
    " valami hasonlót tarthatnánk megint " Most7végén?
  • ETS2Player
    Ha kész az 1 milliós bajnokság is az amikor adja a Lotus Evorát utánna miért nem dob be másik bajnokságokat ?
  • Interstate 95
    Amúgy a legelső cruise jelenet pontos dátuma 2011.08.02 - 23:21 36' 73" majd ami utána jön (legrégebbi) az a legelső előzménye az előtte való napról 2011.08.01 - 22:24 56' 24". Jó kis hungarian cruise volt egy-két pókerező némettel vegyítve, valami hasonlót tarthatnánk megint.

Azok amúgy ebből a videóból kimaradt jelenetek, anno már nem fértek bele a keretbe.
  • icetihi
    ........ Kérdeztem, hogy tiltás-e, vagy egyezés/figyelmeztetés-e.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyébként TDU szinten elég fontos lehet a mobilos megtekintés, nálam pl. ilyen (nekem is van pár mobilos tiltásom, ennek ellenére):

• Interstate 95
    Saját reklámot maximum Partner jogokkal rendelkező személy (van még a google opciója, de azt kikapcsoltam) tud kirakni a videója mellé, és kell hozzá egy AdWords account is. Mivel nekem egyik sincs, meg amúgy se raknák reklámot a videóim mellé, az a reklám úgy került oda hogy a felhasznált zene jogvédett. Bármilyen jogvédett tartalom esetében pedig alap eljárás hogy reklám kerül az érintett videó mellé a google jóvoltából, olyan indokból, hogy a tartalom tulajdonosát ért kárt ezzel próbálják semlegesíteni.

icetihi: Először is nem kaptam semmiféle tiltást, csak egy figyelmeztetést. A másik kommentedre válaszolván pedig, nem lesznek erősebbek a szankciók abban az esetben ha nem engedélyezed a reklámokat alapban. Nekem sincsenek engedélyezve. Ám az jobban zavar, hogy már az alap figyelmeztetés mellett sem elérhető egy videó mobilon, viszont youtube pofátlanul azt írja hogy elérhető worldwide.
  • icetihi
    Ismerem, hogy megy, ha nem engedélyezed alapban, akkor a videód kerül hamar tiltásra, amennyiben valakinek a hanganyagát használod, mert nem teheti ki a reklámját. Nálam be van kapcsolva a pénzezés is, csak nincs adsense fiókom, amihez csatolhatnám, és ismerősnek sincs, akinek odaadhatnám a bevételt (azért hagytam bekapcsolva, hátha találok valakit, és így előbb lecsekkol a keresőmotor is). Fordnál viszont nincs pénzezés, reklám pedig csak tartalomegyezés miatt ugrik ki nála.
  • kifli
    reklámot a feltöltő rakja oda ha akarja. Illetve játékvideóknál elvileg nem lehet, hacsak nem partner az ember valamelyik ezzel foglalkozó oldallal, akinek megvannak az ehhez szükséges jogok.
  • icetihi
    A bugot nem írod, fel sem tűnik
    De látom bekaptad már a reklámot. Egyezés vagy tiltás? Bár hozzáteszem, ilyenkor rohadtul fel tud bosszantani, hogy egy amúgy hétköznapi, akár Magix-szel legyártható zenéért ágaskodnak a szerzőijogosok. Nem is ismerném és nem is érdekelne, ha nem dolgoztál volna alá. Ugyanez érvényes az én Dubstepeseimre is. Sokan azt sem tudják mi az. Múltkor azon haltam be a röhögéstől, hogy vki megkérdezte mi a showtime3 vidim alatt futó zene címe (magix + 2 óra elfoglaltság).
  • KingofLioness
    kösz kösz
  • Dj Tommy
    Persze sokan jártnak így, ha nem kapcsolják ki az opcióban a voice ip-t(ha jól tudom, ezt kell kikapcsolni)
  • KingofLioness
    Hello srácok!
    Ma reggel megint csak frissen és üdén lesz hozzátok pár kérdésem.Gondoltam beülök reggel és tolok pár race-t.De hogy is gondolhattam ilyet, hát nem is értem....Ez a g..ci játék nem enged most meg belépni a profilomba.Kiírja, hogy valami nem stimmel, próbáljak belépni a TDU2 fiókómba.És milyen meglepő?....oda se enged be.Nah kérdem én ilyenkor most mi van?Esküszöm nektek, ez a játék meg a cége direct szívat engem.Remélem tudtok segíteni ebben......"megint".
    Plusz egy felemeddig idetartozó kérdés.Nem egyszer jártam már úgy online módban, hogy egyszercsak elkezdett fura hangokat kiadni a hangfalam, majd valaki másnak a játékát is hallottam a nagyvilágból.....Ilyennel találkozott már valaki?
  • Interstate 95
    Maga a kiválogatott anyag amiből dolgoztam az kb 170 Gb, a többi pedig ennél lényegesen több.

Két erős bug azért van benne amit nem tudok megemészteni. A kaszinó előtt a CCR -t lezáró effekt az konkrétan nem tudom hogy mi a franc, ott elvileg egy fény nyaláb kéne végigfusson a verdán. Helyette az alap anyag, és az azt mozgató effekt látszik. A másik pedig a videó legvégén megint a CCR, a Shelby előtt egy Mátrix szerű virtuális világba kellett volna beleolvadjon az egész, mint átmenet a játékból a reality -be (ebből nem tudom hogy mennyi látszik, szinte semmi). Sűrű előrenderelésel ezeket ki lehet küszöbölni és javítani, de csak a nagyon kérdőjeles effekteknél szoktam ezt megtenni. Előfordult már hogy teljes kimentés után át kellett dolgozzak egy egész videót, mert a beállított effektek kellemetlen meglepetést okoztak a végleges videóban, és úgy nem akartam közzétenni. Sajnos a Vegas 10 egy körülményes szar.
  • 0Diaz0
    Jó lett..!
  • icetihi
    Jó lett a vágás! Kíváncsi lennék, mennyi anyagból szedted ezeket össze, főleg, hogy nyersen tároltad...
  • Stockbauer33 #37896
  • Interstate 95
    Cars, Bitches, Lifestyle

Akadt egy kis csúszás, de azt hiszem nem felejtettem ki belőle semmit. Másfél év összefoglalója 3 percben.

• KingofLioness
    Köszi a segítséget. :3
  • Ztech
    jól saccoltam hogy legalább fél perc van még benne....csak ne lenne ilyen hosszú:D
  • icetihi
    Te csíter 3-ból 2 vissza
  • icetihi
    Ezt próbáld, én még nem írtam nekik, uh. részemről ennyi.
  • Ztech
    na mind3 letudva a 2 versenybe hagytam legalább 20mp et lehet próbálkozni:D
  • KingofLioness
    Hali! Köszi a segítséget, de nem igazán találtam meg , hogy hol tudnék írni a suppnak.Ha segítenél azt előre is megköszönném.
  • Ztech
    hát nézd én a babakocsira reagálva tettem egy javaslatot neked hogy mit vezethetsz....nem kötelező
  • ETS2Player
    Én annyiban vagyok hibás hogy nem keresgéltem a rengeteg HSZ között ..
  • ETS2Player
    Zero attól még hogy nem tudok valamit egyből nem vagyok hülye a fórumot arra használtam amire kell segítséget kértem te meg rögtön lekezelő alpári stílusban írtál én is csak ezért reagáltam így. Szerinted normális ép eszű ember ír ilyet hogy "ipari áramot neki" elég furcsa ..
  • [HUN]FaTaL
    Az első felével egyetértek, a második felére:

Azért néha elpattan a húr nálam is, főként, akkor, amikor keresni sem kellene, mert 3 vagy 4 hozzászólással lejjebb ott a válasz.

Mondjuk az alt+enter is valóban már vagy 50x volt és én furcsállom, hogy nem mindenkinek az az első, amit megnyom, pedig már win95-ben is ez volt a billentyűkombináció.
  • Interstate 95
    Annyiban igaza van a Zero -nak hogy sokan nem ismerik a fórum etikettet, van aki még sok év után se. Két elakadásjelzővel lehet hogy fail most hogy ezt én írom, de alul a keresőbe érdemes bemásolni például az "Alt+Enter" kifejezést. Ennyien nincsenek képben a Windows rendszerrel kapcsolatban amit használnak, és ez még hagyján, az ablak mód -ra ha rákeres valaki akár itt akár a google -n, kb 1 perc alatt meg van az infó, és akkor még körülményes is voltam. És ez csak egy dolog a sok közül. A fórum valóban részben a segítségnyújtást is szolgálja, viszont egy archívum is, amely archívumot illik tudni használni. Ettől függetlenül nem hiszem hogy bárki is rászolgált az erősen negatív reakciókra, persze az önkontroll ismerete és alkalmazása is egy olyan dolog amivel nincsen képbe mindenki. Ilyen téren még a nagyon pro -k is sűrűn elbuknak.
  • Ztech
    az első részével egyetértek, a másodikkal csak félig igen valóban az én dolgom ennek "köszönhetem" azt hogy általában én vagyok az akitől segítséget kérnek (ez nem korlátozódik a fórumra) illetve a picsába nem küldök el senkit csak érzékeltetem a nagyon hülyékkel/hülye kérdést feltevőkkel hogy hát hogyismondjam....hülyék
  • [HUN]FaTaL
    A fórum lényege (általában) a segítségkérés (és a segítségnyújtás). Persze a kérdező stílusa sem mindegy, de szerintem semmi gond nem volt vele (először).

"az én természetem olyan hogy megoldok mindent ha kell napokig hetekig keresem a választ de segítséget nem kérek"

Ez a te dolgod, de nem kell valakit a picsába küldeni azért, mert kérdezni mert.
  • Ztech
    az én természetem olyan hogy megoldok mindent ha kell napokig hetekig keresem a választ de segítséget nem kérek, ha én segítséget kérek ott már nagy baj van, és igen ez a tulajdonságom nagyban hozzájárul ahhoz hogy az ilyen kisp.cs ket lenézem mert amint nem tud valamit megy sírni valahova ahelyett hogy ráfordítana még 2percet és megoldaná a saját problémáját, remélem kielégítő választ tudtam adni
  • icetihi
    Ismét felraktam 3 versenyt, ebből 2 hosszú, kb. 20-30 perc alatt teljesíthetők. A díjak nem annyira magasak, viszont most egyik sem "trükkös" pálya, megéri legalább kipróbálni
  • 0Diaz0
    Zero, nemtudom neked milyen a természeted, de miért kell kötözködni,meg lenézni a másikat mert valamit nemtud? Teis voltál kisp.cs, nekedis segitettek... akkormeg? Azthiszed hogy mert te már tudod azt amiben ők elakadtak, te már vagy valaki? Baromi nagy tévedés...

Amúgy , ETS2Player, ha felfedezted az adott bajnokságot, és ha olyan autód van amilyen kell oda, akkor engedni fogja biztos! Esetleg versenynél "locked" elheti le, de akkor másik verseny van engedve.. Emlékeim szerint, néhány bajnokságnál megadja a sorrendet hogy melyiket csináld meg..
  • ETS2Player
    Te kezdted nem én nem fogok veled vitatkozni ...
  • icetihi
    Naja. Én raktam bele kb. 3,5 millát, te kb. 2,5-et, a maradék 1 meg a többi nevezési díj...

#37868 Tudom, és ki nem? Viszont jól megy anélkül is.
  • Ztech
    bókjaidat köszönöm neked az ipari áramot javasolnám és intellektusodat pedig csillogtasd máshol
  • ETS2Player
    Nem kell rögtön oltani te paraszt már rájöttem te meg vezess inkább babakocsit!
  • Ztech
    mivel a játék rohadtul egyértelmű így menj szedj hangyát, játssz ets2 vel hülye kérdéseket meg ne tegyél fel