Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

contraste
Nem, csak sokáig nem játszottam vele, kb fél év. De uninstalláltam és letöröltem mindent és "szûzen" sem ment csont az elejérõl:S

ain't got no history

Megvagy 😊

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Kösz,úgy néz ki ez bejön.Egy-két emberkét felvettem,majd idõvel jön mindenki balazsgigi néven!<#crazya>
Nem vagyok az ilyen dolgok nagy mestere de megpróbálok segíteni. A mentésed hogy veszett el? újraraktad a játékot? Vagy véletlenül nem formáztad valamelyik meghajtót? Akkor szoktak eltünni a dolgok azt hiszem.

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

contraste
Biztos sokaknál elõfoedult már, olvstam pár helyen, mit lehet tenni, ha egyszerûen elvesznek a menések és hiába kezdek uj jatekot egyszeruen nem ment a jatek. Mar ujratelepitettem... Legyszi segitsetek, koszi!

ain't got no history

0Diaz0
vannak.

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Úristen... hány éves vagy??? Csak hogy tudd, ez nem az az oldal ahol jó ilyet csinálni, mert kiindulva abból hogyan is írsz sokak itt az apáid lehetnének, vagy anyáid... feltéva ha vannak itt ilyenek 😄 És Szabival mivan hogy nem törli? Be se kéne az országba engedni...<#falbav>
icetihi
elõbb rakd át ablakra alt+enter, és utána alt+tab. régen nekem is játszott hasonlókat.

youtube.com/user/icetihiii22

icetihi

Van egyensúlyérzéke... <#wow1>

Alt+tab-os fagyás csak nálam van?
Van amikor 1óra,vagy több után kilépek tálcára,aztán vissza már nem tudok.Persze amit akkor szereztem,az megy a kukába.
Ma senki se gurul?Nem igen látok magyart.
[HUN]FaTaL
Kész röhej. Meg az is, hogy a DLC jármûvek a webes storeban még mindig nincsenek benne.

http://goo.gl/gd6Zi5

icetihi
De nem ám... Lehet kirúgták a Mattlabet meg a Dzsahiát, és nincs ki foglalkozzon vele...<#sniffles>

[HUN]FaTaL
Most nézem, hogy még mindig nem megy az official forum?

0Diaz0
Nyugi, valszeg egy kisiskolás 13éves netfighterrel van dolgunk,akinek még a szájába kell tenni a kaját mert nemvette észre hogy van 2 mancsa is...

Amúgymeg, millió1x kérdezték ezt a kérdést.. kb ennyiszer,hanem több mint 2x annyi esetben megválaszoltuk.

Nemigaz hogy ilyen lusta lehet egy ember mint te vagy... ha a lustaság fájna,te leugranál a 10.-rõl.... én meg lentrõl nézném popcorn-al a kezemben...

Sok nyomitól? Érdekes.. ha mi lennénk a "nyomik" akkor mi b.szogatnánk téged a kérdésekkel... de úgylátom te kérdeztél mindig ,minket.. akkor ki is lenne az a bizonyos? <#smile>

Tihi megmutatta egy videóban hogy õ hogy csinálta... amellett ismétlem magamat,de kiveséztük millió1x hogy mit hogy...

ui: Legalább a VR6ot írnád helyesen,ha már az élethez is hülye vagy...

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

icetihi
Tisztázzuk légyszíves, kit nyomiztál le?
Egyáltalán milyen egyedi festésre gondoltál???

[HUN]FaTaL
Ilyen stílusban mégis mi a faszra számítasz? Legalább írni tudnál..

Ha tudnánk válaszoltunk volna, én pl. nem használok egyedi festést. Amúgy meg nem tudom feltûnt-e, de ott van a lap alján a keresõ, akár használhatnád is.

Hát ez az oldal nem változót kérdezek valamit erre kapom a sok nyomitol a búzi hozzá szólást és csodálkoztok hogy kevesen vannak tisztelet a kivételnek
Storno az egész. Rájöttem mi a hiba. Legközelebb úgy szedem le h rákattintok a képre. <#zavart1>

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

Ice. Hála a jó égnek megy a texmodom( rosszul akartam elindítani...) de van egy kis probláma. A Camaro-ra jó volt a méret de az audi S5-re nem ( A Camaro-é 1024x1024, az S5-é pedig 320x320 a méret és ez igaz az összes többire is) Mi a teendõ ilyenkor, mert a gimp-ben nem tudom nagyítani.

icetihi
Valahogy így , de lehet máshogy is <#whatever>

sziasztok valaki le irná hogy kell egyedi festést csinálni látom van itt egykét penge elöre is köszi
0Diaz0
vagy használtautósnál...

mooo
Köszi!
aronka98
Nah így már más. Az Audi szalonba lesz az RS5 és ha megvan és aktiváltad akkor megtudod venni játékbeli pénzért.

TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!

mooo
Egy kódot kaptam steamen,amit aktiváltam a bannerban lévõ linken,ahol írja is,hogy purchased. Elírtam nem S8, hanem Audi RS 5 Coupe
[HUN]FaTaL
Audi S8-at nem hiszem, hogy aktiváltál, mert nincs a játékban.

aronka98
Audi S8??? a DLC-be??

mooo
Hali!
A dlc-vel aktivált kocsik a garázsba kerülnek,vagy csak meg lehet õket venni a kereskedõnél?
Csak mert aktiváltam egy Audi S8-at és nem találom 😊
Sorry a noob kérdésért,de nemrég játszom csak a játékkal.
icetihi
Jah, motoros DLC elõtt én is kitakarítottam a garázsomból, de ezek szerint bent hagyhattam volna.

aronka98
Én még annak idején raktam be, azvolt már rég 😄

0Diaz0
Használtautósnál bedobta nekem egyszer... aztán soha.. naggyon limited!

Angela147GTA
Ilyet szerintetek hol lehet venni a TDU2-ben?

TDU2 > Angela147GTA

Angela147GTA
Na, ez a reklám pl. bitangjó lett sztem. Ha lehetne a játékban ÚGY kanyarodni (billentyûzettel), ahogy a sárga Focus, akkor egészen biztosan nem uninstalláltam volna.

TDU2 > Angela147GTA

icetihi
Egy régi klasszikus pózolás <#bohoc>

Lazulás

Szép kilátás

Na ezaz . valami egy óra alatt akart gimp-et leszedni

icetihi
én gimp-et használtam, az ingyé van, és hamar megtalálod

Ice tudnál küldeni egy normális linket ahonnan letudok tölteni egy photoshop-ot

Általában így van a videókkal. Hallottam én is, hogy nem sikerült olyan jól. Én nem próbáltam ki, de valahogy nem is érdekel annyira. Az NFS MW és a Burnout Paradise keresztezés sem jön be. A Carbon után, amik következnek, egyikkel sem játszottam. Még a régi NFS MW-nél vagyok leragadva. Nekem az az etalon.

Hatásvadász reklám, kár hogy maga a játék nem errõl szól.

OFF

Egy kis "LIVE" az új NFS MW-rõl.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ON

arty
Azt vártam leesik mennyire abszurd az elvárás, amirõl papolsz 😊

Forza.

0Diaz0
Zsírkirály !

Köszi most keresgéltem vissza a hozzászólásokban 😊

icetihi

Valaki eltudna mondani hogy lehet texmod-olni? mert kezdek irigykedni... 😄

icetihi
Itt van pár skinem, ha kell valakinek. Az elsõ Falken Mustang a Shelby GT-re való

Angela147GTA
O'ahu-n megállt az idõ! 18:00 óra van, napsütéses délután... már órák óta. 😊

TDU2 > Angela147GTA

0Diaz0
Nem vagy vicces,bebuktad 😊