Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
[merlinw.org]
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
http://goo.gl/gd6Zi5
Kösz a helpet.
Eddig nálam ezek miatt 10/0 pont<#vigyor>#vigyor>
Eddigi véleményem:
PRO
+Hangulat
+a csajok csöcsének fizikája XD
+ am minden ok
KONTRA
-Irányítás bill.el szar
-hosszadalmas kormány beállítás
-sebváltó minden kocsiban szar hangja van
-autók hangja
-a "kockadobozmobil" szindróma jelen van
XboX-on KONTRA-bol minusz a kormány beállítása.
és igen megizzasztotta procimat 😄
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...
Az biztos, hogy nem fogok most emiatt kormányt venni...
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
na de a fizika az igazi botrány. vagyis az, hogy nincs fizika. valaki jól írta le, olyan az egész, mintha "if... then... " függvényekkel operálna.
50 alkalommal kanyarodok nagy sebességgel, kicsit lecsúszok az út szélére, 51-edjére is ugyanúgy farol ki kicsit a gép, ellenkormányzásra kissé becsóvál a másik irányba, aztán egyenesbe áll.
vagy a másik ami szemet szúr, az ugratás. a kocsi úgy csapódik vissza a seggére, mintha egy ólomkocka lenne. ráadásul tök mindegy milyen bukkanóra hajtok rá, hogy esetleg ferdén megdobva felboruljak, lófaszt, vákuum cuppantja vissza 4 kerékre. úgy viselkedik az egész, mintha Stunts lenne.
nagy kár ezért a játékért, mert a többi része, a körítés nagyon fasza....
Per Aspera Ad Inferi.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
A fizika része tényleg vicces... Befigyel a havok logó, de én nem vettem észre fizikát. Na jó van benne és az mind a nõi mellbe ment!! Annyira túlfizikázták, hogy már természetellenes lötyögése van. Mintha valami örökmozgó lenne. <#zavart2>#zavart2>
Nemtudom elõhozni a térképet,ezáltal nemtalálom se a házam,e a szervizeket,autokereskedéseket stb.. vagy itt máshogy van?! mert nagyon idegesit :S <#help>#help><#help>#help>
Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB
Hát a Range Roverrel, amivel próbáltam annyira nem volt gáz.. De én itt elsõsorban a személyautókról beszéltem... Nagyon gáz, hogy egy GOLF 6 GTi-vel max 90-el lehet kb menni a földúton!! pffff
+1
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Pozitívumok:
-A fejlesztõk valóban nagy hangsúlyt fektettek az egyjátékos módra, így tényleg több tíz órányi (megsaccolni sem tudom) játékélmény áll rendelkezésünkre. Jópofa az autóroncsok felkutatása az egyes körzetekben, valamint sokat fejlõdött a küldetés mód is, most már nem csak stopposokat, illetve autókat/csomagokat kell elvinnünk egyik pontból a másikba, hanem érdekes feladatokat kínál a játék!
-A grafikát a pozítívumokhoz sorolom, hiszen kétségtelenül fejlõdött az elsõ részhez képest, azonban nem üti meg így sem azt a szintet, mint amit látni lehetett az elõzetes beharangozóvideókban.
-Jópofa az is, hogy felizzanak a féktárcsák egy-egy nagyobb "döngetés" után.
-Tetszik továbbá az is, hogy kedvünkre csinosíthatjuk autóinkat, biztos vagyok benne, hogy igen egyedi alkotások fognak születni. Sok matrica közül lehet választani.
-A tuning részt is fejlõdésen ment keresztül. Jól sikerült ez is.
-Minden autónak egyedi a motorhangja és tényleg valósághû!
-Tetszik az autók koszosodása, az autómosók pedig szuperek MELLesleg! 😉 Aki még nem nézte annak ajánlom figyelmébe!! 😊 Jópofa lett!
-Jól megcsinálták a napszakváltozásokat, tényleg jó lett az éjszaka megvalósítása!
-Az esõ effekt is igen jóra sikeredett, bár nekem még freeride módban nem eredtek el az égi csatornák!
-A városkák kidolgozása szebb lett és jóval részletesebb is.
-A multiplayer részt is ide sorolom természetesen, bár azt én még nem próbáltam ki! Ez is emgérne egy külön szeánszot minden bizonnyal.
Nagyjából ennyit a pozitív behatásokról, most pedig jöjjön a feketeleves, hiszen abból is van bõven!
Negatívumok:
-Az IRÁNYÍTÁS! És itt most abszolut nem arról beszélek, hogy ARCADE lett a játék, hiszen nem is számítottunk/számíthattunk másra. A probléma az tényleg azzal van, hogy az embernek nincs meg az az érzése, mint a TDU 1 ben, hogy az autó tényleg az aszfalton halad. Szerinte mindenki érti, mire gondolok, hiszen már többen kifejtették ezt... Szerintem a legmegfelelõbb szó erre a GAGYI!! Olyan rzése van az embernek, miközben játszik a játékkal, hogy minden másra nagyobb figyelmet fordítottak az alkotók a játék fizikájára, irányíthatóságára. Persze biztos sokat sakkoztak ennél a kérdésnél, de szerintem ez egy melléfogás lett.. mármint az irányítás.
-Kormány holtjáték jelenléte azok után, hogy a holtjáték(steering deadzone) kikapcsolásra került!!! ÉRTHETETLEN!!!!!!!!!!! Továbbá a force feedback-et is le lehet venni minimumra, hiszen trágya lett!! (Logitech G25-tel tolom!!!)
-Grafikai hibák sokasága: Az autók nem hinném, hogy szebbek lettek az elõ részhez képest, a belsejük úgyszintén nem. Érdekes, de lehet, hogy csak én látom így.
-A játékban a hangok szörnyûek szerintem (a motorhangokat leszámítva). Szerintem nevetséges az a shotgunlövésre hasonlító hang az ugratások után!! VICC
-Ahogy azt mások is írták, a fakerítéseket nem lehet kidönteni, a sövényrõl lepattan az autó!!! Az ütközések is GAGYIK!!!!
-Nem értem miért nem lehetett belerakni kapcsolható fényszórót (refirõl nem is beszélve!!!!!) és ablaktörlõt.
-A földutakon iszonyatosan NEVETSÉGESEN viselkedik az autónk... Egyszerûen nem lehet gyorsítani, az autónk egyenletes sebességgel halad, mintha valami visszafogná a motort. Valamint az útfelület teljesen sima, úgy értem nem is zötykölõdik a kasztni, mint ahogy azt a valóságban tenné a földúton, nagyon nem lett reális.
Hát így második nekifutásra ennyit sikerült hirtelen összegyûjtenem, kíváncsi vagyok a véleményetekre, egyetértésetekre ezekkel kapcsolatban.
Köszi
FxR
Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
#13341: routered van? ha igen akkor ott kell állítgatni valamit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)