Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Nem inkább fordítva?<#nevetes1>

shumika
Korom kicsi, farkam nagy, csajok meg csak nyalják XD

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Fehercsoki
HCn van,de nem nagyon blokkol:S

(Még én sem jártam Hawaiion) Oda vmi kemény vassal menj át <#eljen> Na majd ma éjjel remélem meglesz a yacht és azzal próbálok majd átmenni

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

MerlinW
Semmi köze a töréshez. Alapból 1280x1024-ben indul a játék, amit sok szélesvásznú monitor nem támogat.

[merlinw.org]

BoneDragon
Szerintem az alt+enter probléma csak wareznál van, eredetinél nem. Ezért teljesen fölösleges kirakni bannerba.

[HUN]FaTaL
FAQ-t se olvassa el az emberek 90%-a.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ez tuti mehetne majd a Faq-ba <#nezze>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

BoneDragon
Te ne nézegesd azokat az örökmozgó csöcsöket, kiskorú vagy! <#idiota>

[HUN]FaTaL
Talán el kéne olvasni mit ír ki a játék mikor állítod be. Mikor kéri, hogy ne nyomj semmit akkor ne nyomj semmit különben ez fog történni... Pixxel írd már ki nagybetûkkel ezt meg az alt + entert a banner alá mert baromi unalmas, hogy napjában 20x megkérdezik. Ennyi angoltudás azért nem ártana a játékhoz...

ohh értem,akkor még nagyon az elején vagyok😊 köszi

Kristooof
Skacok kéne egy kis segítség.Logitech G25-öm van,nem tudom,hogy lehet beállítani.Állandóan gázt ad,és folyton 6-osba van.A kormány fordítva mûködik,a pedálok szintén.
Kösz a helpet.
Eddig nálam ezek miatt 10/0 pont<#vigyor>

shumika
És igen megvan a Lancia Delta!!

Eddigi véleményem:

PRO
+Hangulat
+a csajok csöcsének fizikája XD
+ am minden ok

KONTRA
-Irányítás bill.el szar
-hosszadalmas kormány beállítás
-sebváltó minden kocsiban szar hangja van
-autók hangja
-a "kockadobozmobil" szindróma jelen van

XboX-on KONTRA-bol minusz a kormány beállítása.

és igen megizzasztotta procimat 😄

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

[HUN]FaTaL
Igen. Elõször kell fizetni $2500at a reptéren, utána ingyen van. (Még én sem jártam Hawaiion)

Hát emiatt konkrétan nem is érné meg!!!

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

ChaosTeam
Billentyûvel nekem is irányíthatatlan.... TDU-val ellentétben.

Az biztos, hogy nem fogok most emiatt kormányt venni...
Srácok Hawaii szigetére a 10-es szint elérése után tudunk átrepülni, jól gondolom??? Mert arra azért még kíváncsi leszek!! 😊

Hawaion található autóboltokról és tuningshopokról térképe vagy fényképe van valakinek?

[HUN]FaTaL
Állítsd HCra asszem akkor nincs blokkolásgátló. Bár ezekben az autókban mindben van ABS szóval 😄

kem001
Beetle hangja viszont videó alapján nekem bejön <#hehe>

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

A motorhangokkal kapcsolatban igazatok lehet, én csak a SUbaru alapján írtam, jók a motorhangok. DE tévedtem!!!

BoneDragon
Én csak akkor fogom fel, hogy ugrattam, mikor valami nagyot koppan az autó és berezonál a kép. Tényleg olyan gyorsan történik, hogy felse fogja az ember. Ahogy te említetted "olomkocka".

RatBaG
a motorhangok szörnyûek. ez rögtön a mustangnál eldõlt, nyoma sincs a v8as gurgulázásnak. az összes autónak elbaszott porszívóhangja van. meg eleve, mintha a hangminõséggel is bajok lennének. olyan, mintha a beszédhangok is recsegnének...

na de a fizika az igazi botrány. vagyis az, hogy nincs fizika. valaki jól írta le, olyan az egész, mintha "if... then... " függvényekkel operálna.
50 alkalommal kanyarodok nagy sebességgel, kicsit lecsúszok az út szélére, 51-edjére is ugyanúgy farol ki kicsit a gép, ellenkormányzásra kissé becsóvál a másik irányba, aztán egyenesbe áll.
vagy a másik ami szemet szúr, az ugratás. a kocsi úgy csapódik vissza a seggére, mintha egy ólomkocka lenne. ráadásul tök mindegy milyen bukkanóra hajtok rá, hogy esetleg ferdén megdobva felboruljak, lófaszt, vákuum cuppantja vissza 4 kerékre. úgy viselkedik az egész, mintha Stunts lenne.

nagy kár ezért a játékért, mert a többi része, a körítés nagyon fasza....

Per Aspera Ad Inferi.

BoneDragon
Akkor a játék nehézségét vedd lejjebb. Amúgy k*rva egyszerû rájönni, hogyan is reagál az autó a gáz adásra. Nem értem mi a probléma.

Tudnál adni 1 tippet hogy akkor hogy lehet valamilyen szinten irányíthatóvá tenni a klavóval való játékot? Csak mer nekem olyan szinten rángatja meg kipörgeti a kocsit, hogy még a jogsi uccsó feladatát sem tom megcsinálni :S
kem001
Az M-el hozod elõ a térképet

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

BoneDragon
Eleinte nem is tudod elõhozni a térképet, csak késõbb. Alapból M betü.

Jogos!!! ezt adom!! 😄

ISTENEM!!! Kipróbáltam a játékot, és még mindig nincs a belsõ nézetben valami jelzés, hogy be van kapcsolva a smigavac???

kem001
Gondolom ezért vannak akkor az off-road kocsik.

BoneDragon
Egyet értek!
A fizika része tényleg vicces... Befigyel a havok logó, de én nem vettem észre fizikát. Na jó van benne és az mind a nõi mellbe ment!! Annyira túlfizikázták, hogy már természetellenes lötyögése van. Mintha valami örökmozgó lenne. <#zavart2>

hI, kiprobáltam a játékot,igazából én nem irnám le de egy két dolgot nem értek.. ha valaki segitene megköszönném..
Nemtudom elõhozni a térképet,ezáltal nemtalálom se a házam,e a szervizeket,autokereskedéseket stb.. vagy itt máshogy van?! mert nagyon idegesit :S <#help><#help>

Fehercsoki
Köszi,kár=/

#13355 Imprezával simán lehet gyorsulni földúton is!

Szerintem nem.

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

Nincs mit!
Hát a Range Roverrel, amivel próbáltam annyira nem volt gáz.. De én itt elsõsorban a személyautókról beszéltem... Nagyon gáz, hogy egy GOLF 6 GTi-vel max 90-el lehet kb menni a földúton!! pffff

kem001
Köszi, hogy megosztottad a véleményedet<#eljen> Bár a földút az kicsit tényleg érdekes. Terepjárónál is lassú?

+1

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

A motorhangok egészen hasonlítanak az eredetikre, ennyit írtam... SZerintem ez igaz is nagyjából...

shumika
Hangok realisztikusak??? Wut?! :o

Már eltöltöttem a játékkal több, mint 6 órát így a következõ pozitívumokat, illetve negatívumokat sikerült összetapasztalnom a játékról:

Pozitívumok:
-A fejlesztõk valóban nagy hangsúlyt fektettek az egyjátékos módra, így tényleg több tíz órányi (megsaccolni sem tudom) játékélmény áll rendelkezésünkre. Jópofa az autóroncsok felkutatása az egyes körzetekben, valamint sokat fejlõdött a küldetés mód is, most már nem csak stopposokat, illetve autókat/csomagokat kell elvinnünk egyik pontból a másikba, hanem érdekes feladatokat kínál a játék!
-A grafikát a pozítívumokhoz sorolom, hiszen kétségtelenül fejlõdött az elsõ részhez képest, azonban nem üti meg így sem azt a szintet, mint amit látni lehetett az elõzetes beharangozóvideókban.
-Jópofa az is, hogy felizzanak a féktárcsák egy-egy nagyobb "döngetés" után.
-Tetszik továbbá az is, hogy kedvünkre csinosíthatjuk autóinkat, biztos vagyok benne, hogy igen egyedi alkotások fognak születni. Sok matrica közül lehet választani.
-A tuning részt is fejlõdésen ment keresztül. Jól sikerült ez is.
-Minden autónak egyedi a motorhangja és tényleg valósághû!
-Tetszik az autók koszosodása, az autómosók pedig szuperek MELLesleg! 😉 Aki még nem nézte annak ajánlom figyelmébe!! 😊 Jópofa lett!
-Jól megcsinálták a napszakváltozásokat, tényleg jó lett az éjszaka megvalósítása!
-Az esõ effekt is igen jóra sikeredett, bár nekem még freeride módban nem eredtek el az égi csatornák!
-A városkák kidolgozása szebb lett és jóval részletesebb is.
-A multiplayer részt is ide sorolom természetesen, bár azt én még nem próbáltam ki! Ez is emgérne egy külön szeánszot minden bizonnyal.

Nagyjából ennyit a pozitív behatásokról, most pedig jöjjön a feketeleves, hiszen abból is van bõven!

Negatívumok:
-Az IRÁNYÍTÁS! És itt most abszolut nem arról beszélek, hogy ARCADE lett a játék, hiszen nem is számítottunk/számíthattunk másra. A probléma az tényleg azzal van, hogy az embernek nincs meg az az érzése, mint a TDU 1 ben, hogy az autó tényleg az aszfalton halad. Szerinte mindenki érti, mire gondolok, hiszen már többen kifejtették ezt... Szerintem a legmegfelelõbb szó erre a GAGYI!! Olyan rzése van az embernek, miközben játszik a játékkal, hogy minden másra nagyobb figyelmet fordítottak az alkotók a játék fizikájára, irányíthatóságára. Persze biztos sokat sakkoztak ennél a kérdésnél, de szerintem ez egy melléfogás lett.. mármint az irányítás.
-Kormány holtjáték jelenléte azok után, hogy a holtjáték(steering deadzone) kikapcsolásra került!!! ÉRTHETETLEN!!!!!!!!!!! Továbbá a force feedback-et is le lehet venni minimumra, hiszen trágya lett!! (Logitech G25-tel tolom!!!)
-Grafikai hibák sokasága: Az autók nem hinném, hogy szebbek lettek az elõ részhez képest, a belsejük úgyszintén nem. Érdekes, de lehet, hogy csak én látom így.
-A játékban a hangok szörnyûek szerintem (a motorhangokat leszámítva). Szerintem nevetséges az a shotgunlövésre hasonlító hang az ugratások után!! VICC
-Ahogy azt mások is írták, a fakerítéseket nem lehet kidönteni, a sövényrõl lepattan az autó!!! Az ütközések is GAGYIK!!!!
-Nem értem miért nem lehetett belerakni kapcsolható fényszórót (refirõl nem is beszélve!!!!!) és ablaktörlõt.
-A földutakon iszonyatosan NEVETSÉGESEN viselkedik az autónk... Egyszerûen nem lehet gyorsítani, az autónk egyenletes sebességgel halad, mintha valami visszafogná a motort. Valamint az útfelület teljesen sima, úgy értem nem is zötykölõdik a kasztni, mint ahogy azt a valóságban tenné a földúton, nagyon nem lett reális.

Hát így második nekifutásra ennyit sikerült hirtelen összegyûjtenem, kíváncsi vagyok a véleményetekre, egyetértésetekre ezekkel kapcsolatban.

Köszi

FxR

Fehercsoki
Nem lehet valahogy beállítani?

Ha belenyúlsz a játék motorjába, és átprogramozod, akkor biztosan. <#eplus2>

Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB

Fehercsoki
Én billentyûvel tolom,de valahogy nem blokkolja a kerekeket a fék,pedig pont ezt szeretném elérni.Hiába megyek 200al és húzom be a kéziféket,semmi,de persze a rendes féknél is csak szép lassan megáll.Nem lehetne valahogy megoldani hogyha teljesen benyomom a féket akkor blokkolja a kerekeket?

MerlinW
Virágboltival is zöldnek kell lennie. Tûzfal lesz a bibi.

[merlinw.org]

Ha a beta zöld volt , akkor eredetibe majd ez is az leszend <#vigyor5>

kucsi08
ez azért nem rossz 😄

Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate

szerintem ha az piros akkor nem engedi majd fel onlineba.

#13341: routered van? ha igen akkor ott kell állítgatni valamit

BoneDragon
Életed múlik azon, hogy zöld legyen? Jaj nekem...

Olyan gondom van, amit nem teljesen "legitim" itt megkérdezni, de muszáj, hogy meg tudjam venni eredetiben a játékot. Bõvebben a spoilerben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A probléma a következõ: a launchernél alul van 2 pötty, a jobb oldali azt mutatja, vannak e szerók, a bal oldali meg valami NAT típust mutat. Na nálam ez a NAT pirosan világít, és azt írja, hogy: "NAT type is: Strict: Simmetric". Ez most azért van, mert nem eredeti a játék? Eredetinél zölden fog világítani? Azért gondolom, hogy az eredetiség miatt írja, mert volt alkalmam kipróbálni az eredeti bétát és ott zöld volt. Eredetivel nem lesz ilyen gond? Vagy ha igen, hogy lehet a pirosságot "eltûtetni"?

[HUN]FaTaL
Akinek nem jó a fék, túl erõs az vegye le minimumra a linearityt és jó lesz.