Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Nem rég kezdem a játékot és szeretném megkérdezni , hogy minden bajnokságot aranyéremmel kell zárni , hogy tovább tudjak lépni a küldetésekben ? MOst csináltam meg a 3. bajnokságot , azt hiszem az off roados , de 2. lettem. Azóta csak bojongok és a telefon sem szólal meg. A térképen lévõ bajnokságok felkiáltó jelesek , és hiába van meg hozzá az autóm azt írja road closed. Please irjátok meg hogy tudom a küldiket csinálni vagy mi a feltétele , hogy küldiket kapjak !
Köszöi elõre is !
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Bár nem ide tartozik,de mivel a tdu-s oldal már nem igen aktív,itt kérdem meg nincs meg valakinek véletlenül az elsõ részhez a Honda civic VTEC.Bár a 2. rész is jó,de tolnák vele pár km-t,de sehol nem találom már meg!!!

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB
name:SNOOPY
majd én is meg mutatom az enyémet
http://goo.gl/gd6Zi5
am én nem tudom de ezt találtam kb 2perc alatt:
1. Go to My DocumentsTest Drive Unlimited 2savegame
2. In there, create a folder called "Radio"
3. Enter the "Radio" folder and create a new folder, called anything you want
4. Put your MP3's in there, a .m3u playlist or shortcuts. You can do this for up to 32 files per folder
5. Start up the game and switch on the radio (standard button: R). Switch to your own Radio Station (which has the name of the folder from step 3).
TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D
szerintem szép lett <#idiota>#idiota>

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
Nah mind1 ez az én bajom...
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Amugy a hangjuk is elég gányak elsõ részbe még oké elment mert mondjuk az aston vanquishnak télleg jo hangja volt közel olyan jó mint az igazié (tapasztalabol mondom)
De ezek a hangok ferrarinak nincs ilyen hangja.
| TDU nevem: doki[Manys-ari] | GTA IV nevem: dokifp | Test Drive 2: SpiritoDelLeone |
Én akárhogy is néztem a Sticker Shop-ban, nem találtam meg õket.
Ebben az esetben úgy mûködik a dolog, hogy abban az autóban amiben ültél, azzal tudod tovább folytatni a játékot.
| TDU nevem: doki[Manys-ari] | GTA IV nevem: dokifp | Test Drive 2: SpiritoDelLeone |
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
Mindegy azért egy kis info. Amint beindul a klubszerver, lehet jelentkezni. Elsõsorban olyan játékosokat keresek akiknek nem az a legfontosabb, hogy milyen autód van és hogy 20 szintû légy. A klub célja, hogy a kevésbé profi játékosokat gyûjtse össze és közösen, egymást segítve tudjunk haladni. Tippeket adni a másiknak, stb...Azért néhány alapkövetelmény van.
- Belépõ szint: 5 (muszáj volt, mert azért egy kicsit játssz a játékkal mielõtt klubozol. 😊 ) Azt hiszem ez nem túl nehéz.
- A klub célja mint fentebb írtam, egymást segítve, tippeket adva haladni.
- Természetesen versenyek és egyéb dolgok, ha összejön egy jó csapat.
- Cruise-olás csak úgy a magunk örömére, fényképek készítése, satubbi.
- Belépés nincs autóhoz vagy pénzhez kötve. (Úgyis csilliárdos leszel.)
- DLC nem feltétel.
- Ha lehet minimum kontrollered legyen. (Kb. 5k-ból nagyon jót lehet venni, én is azzal tolom)
Hirtelen kb. ennyi. Most nem tudok klubnevet írni, mert ugye behaltak a szerók, de privátot ha írtok, játékos névvel, akkor azokat jegyzem.
Ennyi voltam.
További jó gurulást!
Cruise all night!
gamertag: kenobita
Reason why the Club is down is because they are working on them. there will be 8 club locations on Hawaii and 3 more on Iza. Please be patient as this is in progress as we speak
http://goo.gl/gd6Zi5
Win 7 64 bit, Intel Core i5 2500 (3,3 GHz), 4 GB DDR3 RAM 1333 MHz, Nvidia Geforce 9800 GT 512 MB