40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Szabi1991 #24170 és melyik EA-s PC-s játékban van Ferka ? :D -
#24169 Az EA azt is licencelte xD -
Szabi1991 #24168 Naja, de ha a videóhoz sikerült ferka hangot találni, a játékba miért nem az került ? :D -
#24167 Ha újraraktad a játékot és a törlésnél nem törölted úgymond a kódodat akkor most nem fogadja el.Törlésnél a kódot is ki kell töröltetni vele és mikor újra felrakod a játékot akkor beíro a serialod és jó lesz.HA nem ez a gondod akkor sry.
-
#24166 Jó de a California az egy olyan autó ami nem volt az egyben, mindenesetre egy Ferrari fannak az a rész nagy csalódás lehet. Viszont a Corvettenek annak ellenére került be ilyen hang, hogy csak vissza kellett volna nyúlni az 1 -hez, ott nem volt probléma a hangjával. -
WinStar #24165 akkor mi az a két kód amit kér?
Ezt írja:
Please enter your serial number in the supplied text area and click 'Activate' to unlock. This will connect to the license server via the Internet and request an unlock license. Press 'Cancel' to abort.
Click the 'Show Details' button in order to show the transmitted XML-request.
Utána van egy Serial ahova írhatok,utána meg lent egy unlock request code -
Szabi1991 #24164 a Californiának is csak az elején van Ferrari hangja amikor jön ki a garázsból.. :/ -
#24163 Az hogy olyan autóknak amik talán nincsenek annyira a köztudatban, beraknak akármilyen hangot az levan szarva. De hogy egy Corvette, amit az emberek nagy százaléka ismer, és tudja milyen hangja van, annak egy ilyen fail Ferrari hangot berakni az már totális szégyen. -
Szabi1991 #24162 elméletileg a hangokat már lehetne módosítgatni -
#24161 ezt a küldit pont most csináltam meg az előbb... tényleg fura a hangja de a kocsi kurva jól irányítható :D -
#24160 Ez a videó kicsit elgondolkoztatott. Nem maradt már pénz normális Corvette hangot felvenni, vagy mi van ? -
#24159 A képlet nagyon egyszerű.
Az utóbbi win reinstalnál teljesen kiment a fejemből hogy a Dokumentumok tartalmát kimentsem, így pár játék mentése elveszett, köztük a TDU -é amiben 2 évem volt benne. Nem tudom a régi profilom kódját, se hogy milyen emailel regisztráltam, így számomra már csak a videóim vannak ha akarok látni valamit még belőle. Ennyi. -
Szabi1991 #24158 az új autók ?
azt csak akkor látod ha megcsináltad a bombás küldijét.. :) -
#24157 Erdekes bug: egy brazil gyereknek mutattam, egy uj roncsot, de hiaba, o nem latott semmit. Irtam neki, hogy epp probal onnan eltolni a roncsot, o meg azt irta, simat atmegy rajta. -
Szabi1991 #24156 jah, ezt írták nekem is :@ -
#24155 Nesze semmi fogd meg jól! Magyarán elkezdhetem újra megcsinálni a mentéstől... :D (április 22.) -
#24154 "Greetings. Thank you for contacting us. Unfortunately, there´s not too much information on this issue. We advise you to access to our forums to report the bug your experiencing, our developers are constantly checking in for new bugs. We appreciate your patience and understanding, Atari Support. " -
#24153 DLC kódot minek írogatsz be? Nem kér DLC kódot a játék, azt egyszer beaktiváltad az atari accodba és kész. -
Szabi1991 #24152 küldtem ticketes izét , valamit csak válaszolnak rá :D -
#24151 Azért 3 küldi is vissza van még a bombásból - pl a béna Shelbys, annak nem örülök. :F -
#24150 Mivel majd 30 embert érint - talán érdemes lenne egy külön topikot nyitni a tdu forumon, nem pedig az endless bug report végére posztolni.
pl. Exploration Pack kill our Club néven.
(Mondjuk köze nincs hozzá - mert ez egy több hónapos meglévő bug, mint az is, hogy véletlenül kirugódik a boss a többiek meg ott állnak bambán aklub előtt - de erre talán felfigyel a plebs azt meg nem szeretik.)
Bár sok jót nem jósolok, mert eddig nem láttam, hogy akármilyen lejelentett bugot kijavítottak volna.
-
jaddz8 #24149 aha. jó hogy van stratosod :D -
Szabi1991 #24148 a játékállásomról van persze, klubba nem tudok visszalépni mert nem megy így se -
#24147 Nekem tegnapi volt. Elveszett a szép a postás stickerem a Stratosról - még jó hogy 3 csíkból állt az egész :D -
WinStar #24146 az lején dlc kódot írtam be,utána még két kulcsot kér... :S
Ugyhogy nem értem :S -
#24145 De, ugye csináltál előtte biztonsági mentést??? -
jaddz8 #24144 oh de jó, pont az exploration pack előttről van mentésem :/ -
jaddz8 #24143 kösz -
#24142 igen -
jaddz8 #24141 aki a mentést visszatöltötte, jó lett? -
#24140 loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool -
Szabi1991 #24139 kiléptem, semmi változás... hát ez így most kiaszottul elvette a kedvem ettől a bughalmaztól -
#24138 -
#24137 istenem köszönöm hogy éppen zabáltam és nem játszottam, különben én is tuti elfogadom az inviteot XXD -
Szabi1991 #24136 omg :/
egyenlőre akkor ne töltsétek vissza mentéseket, kilépek a klubból, hátha ez megoldás lesz, ha nem akkor passz.. :S -
#24135 Április 22-i a biztonsági mentésem... Épp az utolsó bombás küldit csináltam, utána akartam egy új mentést, erre pont akkot jött az invite! :D :D :D Most nincs erőm az összes mindent újra megcsinálni... :( -
#24134 vajon meddig van töltöképernyő?:D 5napos a biztonságim csinálhatom ujra a bombás szarokat -
#24133 Basszus! Újraindítás után is töltőképernyő!!! Áááááá -
jaddz8 #24132 de mi most rábasztunk, mert indított a Szabi mapról follow the leadert, aztán kilépkedtünk, de ugye ilyenkor klubba akar visszatenni. Most viszont ha bezárjuk a játékot és újraindítjuk, akkor is klubba akar visszatenni. Hogy is mondjam.. beszippantott minket a fekete lyuk :/ -
#24131 Én kiléptem, indítom újra a gémet.