40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
rusher4587 #24530 Irigyellek, én hetek óta keresem a kimaradt szakaszt, ami valószínűleg nem is létezik, csak bug van! :D
Aki emlékszik, nekem is van egy 99%-os problémám Oahu Area 2-nél, ami miatt teljesen le voltam törve, de csk ma reggelig, mert írtam miatta hivatalos fórumra, erre ír egy srác, hogy milyen rohadt szerencsés vagyok, ő is végig ment már minden úton, és napokig nézte a térképet, de neki csak az Ibiza area 1-et mutatja 100%-osra, az összes többi 99%! :D:D:D:D:D Az élet apró örömei... -
#24529 Én próbáltam offline - mindig visszautasit a gép :D
IMHO egy bizonyos szint után csak online engedi. ezért is próbáltam hétvégére Instant Challenge összeröffenést szervezni. -
jaddz8 #24528 az már a te dolgod, ferkét izgatja :D -
#24527 Tényleg, a rankeddel kevertem. De rankedben sem lehet nyerni, mert azt is elcheatelik...
Az instantot meg majd inkább lenyomom a gép ellen. -
#24526 Jól hangzik - de fel nem húznám semmi pénzért. -
jaddz8 #24525 természetesen variálható, nem egyberészes. kapsz egy kalapot, egy inget, egy rövidgatyát/szoknyát meg egy bakancsot hosszú szárú zoknival :D -
#24524 Az az instant challenge meg a ranked :D -
#24523 Nem, itt 25 challengen csak menned kell. Egy rövid dragon én végigmentem 25x és meg is voltam.
A másik meg a 15 challenge amit fel kell töltened. -
#24522 Itt is kell nyerni sajnos... -
#24521 Ezek olyan emberek akik az életben nem tudnak érvényesülni, és ugyebár öngyilkossághoz nincs merszük, ezért valahol öröm után kell nézniük, amire ráverhetik. Az 1 -ben ráadásul 3 CRC -t nem tolnod, hanem nyerned kellett a játék kimaxolásához, természetesen fair módszerekkel nem sikerült azt megcsinálni, nekem is trainerhez kellett nyúlnom. -
#24520 Mi lenne ha végre az 5 percenként kommentelés helyett kinyítnád a k*rva kézikönyvet? Nem tüzelőanyagnak rakták a tokba. -
#24519 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ az lesz az köszi! -
torpe12000 #24518 >>6-os szinten vagyok, de nem tudok versenyre menni mert le van lakatolva, csak bóklászok, telefonhívás sincs, semmi. Hogyan tudok tovább lépni?<<
Ha a jogsid megvan es nem tudsz versenyre menni akkor autod nincs, A7-es versenyre A7-es autot vegyel a C4-re viszont be kell hogy engedjen a Lanciaval
-
#24517 Ha bent vagy a játékban, nyomsz egy escape-t, aztán a második fül, egy csillag a jele, rákattintasz, és megnézed, hogy miket kell teljesítened a szintlépéshez. pl. roncsokat keresni, meg ilyenek. Ha elérted a 10. szintet, akkor mehetsz Oahu-ra, és lehet újabb jogsikat csinálni. -
#24516 Persze. hawaiin van. Azért akartam a sulit, hogy hawaiira jussak. -
#24515 Bementem újra a 3 db racing scoolba, ezelőtt megcsináltam minden feladatot, hogyan tudok még jogsit szerezni? -
Petryx #24514 Ezek a problémák... (qrrwaaa jóóó) -
Petryx #24513 Ugyanazt a dallamot játsza mint a Dino?
Mert a Dino dallamkürtjét más online játékos is hallja.
Legalábbis "régebben" így volt. -
#24512 Az nagyon foglalkoztam engem, hogy az explorer ruci variálható, vagy all in-ban kell viselni...(a kalap nem tetszik, de a többi egy off roados, spyker D8-as krúzra kiváló...) Hmmm, hmmm.
[nem hülye, csak nagyon ráér] -
#24511 Hát nem tudom, múltkor belefutottam egy nagyobb csapat Charger cruizba élénk dudaszólva mentek - nem hasonlított a charger dudára, de a simára se :)) -
#24510 hiába szól úgy, más online játékos csak normál dudálásnak hallja :D -
#24509 "A Dodge Charger (1969) dudája alapból Dixi dallamon szól?"
Igen. -
TomAss75 #24508 Sziasztok! Nekem volt egy Hawaii Area 2 99% problémám. Mondtátpk nézzem át a térképet sokszor vmi kicsi rész biztosan kimaradt. Hát átnéztem milliószor majd agyfaszt kaptam. Erre a sokadik böngészésnél kiderül hogy a reptér alatti versenypályához vezető útról a kikötő alá leágazik egy benyúló útszakasz amit nem vettem észre. Nem egy kis fisz-fasz hanem egy jó nagy útrész! Ezt a szívást! Köszi a biztató segitségeket!
A Dodge Charger (1969) dudája alapból Dixi dallamon szól?
Mert én átfestettem a kocsit General Lee-re és csak utána tűnt fel hogy igy szól a duda. -
#24507 Én már mindet megcsináltam :) - és fel is vettem az érte járó pontot.
Viszont sikerült resetelni és újból megcsinálhatom a bombás küldiket - pedig megvan már a stratos és a charger - kiváncsi vagyok mit fog mondani rá az új patch, mer tígy -- elméletben akár 76-os szintű is lehetnék :D -
#24506 Este mire hazaérsz minden kérdés világossá válik számodra...
Ehhh nálam is csak 2 óra múlva jár le a munkaidő. -
Petryx #24505 Én kb. 2-3 új bombás küldit csináltam meg, amire adott 2 Stratos roncsot és közölte hogy mehetek érte.
De nem mentem el érte.
Akkor ez most vajon javítva lett és nem mehetek még érte majd ha megvan mind?
Vagy csak rendebtették hogy a már megtalált régi roncsok azok tényleg megtaláltak.
Hááááát komolya mondom ennyit kutyulni... -
Feldzso #24504 Ja, nem még, nem tudtam, hogy az kell hozzá, köszönöm szépen :) -
#24503 Bombás küldiket megcsináltad? Ha már megcsináltad a patch előtt akkor megadta őket azért nem látod, ha meg nem, akkor addig nem is fogod látni. -
Feldzso #24502 Sziasztok!
Senkinél nincsenek most jelen az új kocsik roncsai, vagy nálam rossz valami?
Felrakott valami 14 megás patchet, most DLC EXPLO v021 build 8-at ír ki az indító.
Lehet ezzel kikapcsolták valami javítás miatt? -
#24501 igen, ezt tapasztaltam én is... -
Petryx #24500 Pontosan mi lett most jó?
Estére miben reménykedhetek? :) -
#24499 Tunningolás után sokkal durvábban viselkedik az SS a huppanókra - már egész kicsitől is esik a sebbesség. -
#24498 Oahun van egy egyenes autópálya szakasz, ahol ki lehet húzatni a verdákat - már az első részeben is odajártunk gyorsulni - szóval ott lemértük ezt mysterionnal. Ő tuningolt SS-el ment, én meg tuningolatlannal. Többször is neki futottunk, és arra a következtetésre jutottunk, hogy nem sokkal ugyan, de a tuningolt verda nyer a végén. Tudom, hogy mindenki az ellenkezőjét tapasztalta, de mi ezt mértük le. Lehet, hogy rövidebb szakaszokon másképp érződik, de ha ki tudod húzatni tiltásig, akkor jobb a tuningolt SS. -
#24497 Úgy tudod visszavenni hogy eladod - ekkor megjelenik egy friss ropogós tuninngolatlan SS a használt autósnál. Eladáskor a tunningot is beleszámolja az árba. (Kvázi még keresel is a dolgon :D).
Egyedül a festést bukod el ilyenkor - mondjuk SS nem festhető alapból. -
#24496 kár hogy tuningot nem lehet levenni a verdáról.. Veyron SS-em visszaalakítanám, mert sokkal jobban ment origi állapotban... -
#24495 Koeniget 3-ig érdemes tunnningolni - ha jól emlékszem - de add el, vegyél egy újat és ne vidd fe l maxra (mondjuk én nem szeretem a koeniget mert borul mint a fene.) -
#24494 Az, de király lenne! -
#24493 Sok autón bugos a tuning. Szarabb, mint előtte vagy éppen ugyanolyan. Amúgy az autók 80%-nak köze nincs ahhoz, ami a papíron szerepel.
Elvileg a következő patch fogja ezeket javítani. -
jaddz8 #24492 na végre valami javítás ami jó lett. tök jó meg minden csak lehetett volna így is indítani az exploration pekkel.. -
Petryx #24491 De vaaan, csak nem a legjobb és nincs tuning sem rajta.
Amúgy ezt a tuning dolgot sem igazán értem mindig.
Konkrétan vettem egy Koniget.
Futottam vele pár drag racinget.
Aztán felnyomtam rá a négyes tuningot.
Tök ugyanolyan időket tudtam menni vele mint tuning nélkül.
Vagy ezek csak hosszútávú futáson jönnek ki?
Azt hinné az ember hogy egy négyes gyorsulás tuning azért jelent valamit egy 15 mp-es drag-on.