40335
  • Leo 1991
    gyere
    éppen én is iszok xDxD
  • [HUN]FaTaL
    Izland szerinted milyen?
  • w77d
    uhh gyerkek egy picit kezdek bebaszni.... gurulunk vlahol egyet?? XXXXXXXD
  • wollnerd #24607
    Tudjátok milyen szget/hely lenne a jó?
    Ahol hideg van és téli éghajlatú! :)
  • Lesusius
    Olvastam a gamestar-on hogy fellőttek valami patchet ami új területet meg új szerkókat tartalmaz.
  • [HUN]FaTaL
    Milyen új területet?
  • tomsolo
    Ha lesz aukciós ház - ezeknek a Mustangoknak még nagy kereslete lehet
  • w77d
    milyen új területet??
  • Lesusius
    Sziasztok, valaki meg tudja nekem mondani hogy merre találom a játékban az új területet?
  • [HUN]FaTaL
    Amúgymeg hiába rakod újra, ez a mentésben van.
  • [HUN]FaTaL
    Minek is? Fogod és eladod az összes miamis szart és kész.
  • rusher4587
    Fasza, telepíthetem újra akkor...
  • [HUN]FaTaL
    Nemhinném, szerintem nem is lesz. Szimplán ifelik és a még nem engedett idkat átírják.
  • jaddz8
    én EZT a számot szeretném küldeni w77d-nek
  • SeanJRRussel
    Az abaj hogy az nagyon kicsi és only motor :DDDD
  • rusher4587
    Baloldali közlekedés engem speciel nagyon zavarna, bár ha belegondolunk, szerintem a legtöbbünk a krúzokat kivéve magasról tojik a szabályokra és az út közepén száguldozik... :D
  • atomboy
    Azert lehetne olyan sziget, ahol baloldali haladas van, egy kis valtoztatas nem artana. Man sziget talan megfelelne.
  • rusher4587
    Engem nem zavarna egy ilyen sivatagos közeg, csak ezt is inkább "fantázia sziget" szerűen kéne megalkotni, vagy ha lenne humorérzékük, akkor Dubait és környékét nem tenger venné körül, hanem futó homok, amiben ugyan úgy elsüllyedsz! :D:D:D

Most így w77d-ről meg a szétszedésről eszembe jutott, hogy...
  • rusher4587
    Assziszem, bazzmeg'... mi maradna a Spyker alumínium részeiből...
  • SeanJRRussel
    Én egyetértek veled,egy fantázia sziget jobb lenne.Olyasmi mint ami az NFSHP ban volt hogy volt fasza heyges havas vidék,puszta,szép part....Dubai fasza lenne nagyon lehetne csapatni tiltáson az összes gépet.
  • Leo 1991
    gurulsz a 8 kerben és menet közben kilopják alólad a verdát:D:D:D
  • Leo 1991
    drága tezsvírem ócsón visszaveheted a kocsiajtódat xD
  • rusher4587
    Mondjuk én tuti, hogy síró görcsöt kapnék a röhögéstől, ha a Józsefvárosi mellett tűnne el az ajtó a Ferrarimról... "Dicsak, há' hozod vissza, tezsvírem !!!" o.O
  • rusher4587
    Félsz, hogy felismernek, te éjjeli tündér? :D:D:D
  • w77d
    nappal nem megyek arra a környékre :D
  • Met
    tudjuk, nappal a szemétégetőben lapátolod a szart, éjjel meg mellette tarhálsz a kurváktól
  • rusher4587
    Na de most már amíg nincs 3-as BMW-d a'la Cobra 11 és Semirré plasztikázott avatarod, ne kerülj a szemünk elé! :D
    @Fatal: és született már valami megoldás erre?
  • rusher4587
    Azért elképzellek, ahogy arra gurulsz, mint valami strici a ferrarival... :D:D:D
  • jaddz8
    na mégegyet :D
  • w77d
    a stefánia környéke, Oli sörpincéje ezen a téren az én területem XXXD
  • [HUN]FaTaL
    Mellette a kocsmával gondolom :DDDDDD
  • w77d
    gyerekek nekem a lényeg hogy legyen benne a szemétégető környéke kurvástul mindenestül, ott mindent nyerek, hazai pálya XXXD
  • [HUN]FaTaL
    Az Üllőin kifele fel lehetne. :DDD

Vagy a Nagykőrösin, esetleg Csepelen a Rákóczi úton vagy a Kerepesin kifele, Szentendrei úton is. Van választék gazdagon. :D
  • [HUN]FaTaL
    Akkor már inkább Izland, kisebb, mint új zéland. De egyébként ugyanilyen stílusban szívesen elviselnék egy Korzikát vagy valami görög szigetet, pl. Korfu.

#24575: Nem lehet már ID-t behackelni, ez volt az egyik kvázi-anticheat.
  • Leo 1991
    mekkora flash lenne xDxD
  • rusher4587
    Viccesek ezek a csigazabálók... Gondoltam, kipróbálom az eladást a kereskedőnél, bemegyek, nézegetem, mitől kéne megszabadulni, aztán látom, hogy "Miami"-ből kicsit több van, mint kéne, konkrétan hat. Hát ezek a rohadékok nem lecserélék a hot rod-okat? :D
  • rusher4587
    És hol gyorsulnál fel 400-ra? A hungárián?
    Meg képzeld el, hogy jön valami fura új patch, nem tudjuk, mi az, tépünk veyronnal a körúton, elzümmögünk a Nyugati mellett a Margit híd felé és egyszer csak OTT A KIBASZOTT FELÚJÍTÁS és beszoptuuuk!!!
  • Leo 1991
    szerintem a legjobb ha lemodelleznék egész Budapestet az összes kátyújával:D
    gondoljátok el mikor 400al tekertek és a kátyú feldobja az autót a pics*ba a levegőbe
    és akkor legalább megúszná az Atari a bugmentesítést xDxDxD
  • rusher4587
    Nem értek egyet veled. Szerintem a növényvilág, a fények, a talaj stb. teljesen megegyezik a hawaii-val, és még egy ilyen szigetnek szerintem semmi értelme...
    Egy harmadik, eltérő világot kéne behozni, valami olyasmit, mint Új-Zéland, lehetne havazás ill. havas eső, baromi magas hegyek, durva hegyi szerpentinek sok kicsi alagúttal. Képzeld el, ahogy egy gleccseren off-roadozunk, csúszik, mint a libafos és csillog a napfényben alattunk a jég! :P Vagy egy vulkán kráterének a szélén gurulsz, vagy simán csak fagyott láva van az országút mellett, amin megcsillan a fény...
    Persze tudom, hogy nem létezik a valóságban olyan kicsi sziget, ahol megfelelően változatos a terep a fentiekhez, de engem egyáltalán nem zavarna, ha kitalált helyszín lenne, hisz azért a mostani szigeteink sem teljesen azonosak az igaziakkal, még az úthálózatukban sem.
  • Leo 1991
    benne lennék Stock én is