Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kgb12
Köszi jó lett ! 😊

Manchester United FC

Na de nekem a mentésem már nincsen meg.... Ez a link meg arrol irkál,hogy ha nemtölti be a mentést... Amugy nekem is kiirta azt amit a linkbe levö képen mutatnak. De miután meglett adva a rendes jelszo akkor meg a másikhoz valo csatolásos baromsággal jött ismét...

Bronx South
A jelszóváltoztatás már az 1 -ben is bugos volt, ha jól emlékszem rá is ment egy nickem majdnem, szerencsére volt egy 3-4 napos mentésem.

[HUN]FaTaL
Lehet másik profilt csinálni, másik atari accot nem lehet csinálni, a jelszóváltoztatás meg bugos.

Amúgy itt a megoldás:

Link

http://goo.gl/gd6Zi5

Na jó, Én feladtam ezt a rohadék TDU2 öt. Sehogyansem akar elindulni csak kiirja folyamat,hogy másik atari accountra van irányitva vagy mi.. Régi jelszot visszaállitva is. Elszorakozgattam vele mire kitaláltam melyik az. De végülis mindenre csak ugyanazt irja ki. Tele van a net irásokkal akiknek ugyanez a baja ..
Micsoda baromság már ez, hogy nemlehet egy uj profilt csinálni ? Akkor minek van az a "revoke" vagy mi.. Azzal is meg anélkül is ugyanaz az eredmény... Profilt kitöröltem akkor is, géprestart, ujra install meg ugye revok kal és anélkül is... Valaki irta régebben,hogy a supportnak kell irni aszem. Aha jo ötlet de hol van az ahova irni kell ? Supporton belül..

Bronx South
Hát a régivel még jó volt.

pxxl
a kurzor bugos :| vagy nemtom mi a baja 😞

All hail the double x!

pxxl
azzal nem tok micsinálni, a cbt elejére semírja ki csak kb a felétõl jön az alt szöveg 😊

All hail the double x!

Bronx South
Ha a kurzort a koronára irányítom, nem ír ki semmit de ha az elválasztó csík aljára akkor igen.

pxxl
mi bugos rajta nekem jó

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Mindjárt megyek 😄 Össze kell rakni a kormányt meg kalibrálni mert winreinstall volt és azóta nem játszottam tdu2vel 😄

Bronx South
A koronafeliratok bugosak.

Bronx South
Mi a helyzet arrafelé ?

pxxl
jah tényleg, veszteségmentes 😊

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Hogyne lenne benne tömörítés, csak veszteségmentes talán 😄

Bronx South
Én úgy tudom hogy a png a legjobb képformátum.

pxxl
png sztem jobb, abban sincs semmi tömörítés, és barátibb formátum mint a bmp

All hail the double x!

cenobite
Mint EXbox tulaj, sztem, a sound menüben nézz szét (bár lehet ezt már megtetted).
Nézd meg a csatikat, meg ilyesmi. Kell hogy jöjjön a hang. 😊

gamertag: kenobita

cenobite
Én pingáltam 1-2 minimal-t... 😊 Nekem tetszik. 😄 Most is azzal csapatom.

Büdös Bohóc
majd kreatívoskodsz mikor meguntad ajátékot <#idiota>

én is mehetek e veletek emberek? Valami helyszínt ilyesmit küldjeket plz pm-ben 😊

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

kgb12
Sziasztok!

Tuti láma kérdés, de aki XBOX-on játszik az nem tudja véletlenül hogy ,hogy nyomtam el a menü hangot a versenynél mert semmi prittyegés nem hallatszik ha tovább nyomok és kicsit engem idegesít 😛

Köszi a válaszokat elõre is !

Manchester United FC

cenobite
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
Jók nagyon. Én is festegetek, bár a Forza után nagyon fapados sajnos. 😞 De azért kitartással és türelemmel szép festéseket készíthetünk itt is.

w77d
jól szólsz XXXD

[HUN]FaTaL
De igen.

Met
ugye ezeket a festéseket nem a stickers shopban csinálták

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Bronx South
Festegetni ? Na azt neked minek... nagyon kreatívan iszod a piát, sör-pálesz-whiskey-konyak, lehet ennél színesebb a világ ?

Bronx South
Addig összekaparok egy kis lét, amit feltehetek roulettre... 😄 Már fél millió zsetonom volt, amit elhasaltam. Fájt is... Nem hibáztatom a roulettet mert egy nagyon jó játék, de ha nem tudsz megállni...

w77d
kb egy óra múlva én is megyek kicsit csapatni, de ma este festegetni is szeretnék, mostanság el vagyok maradva a kreatív részekkel 😄

[HUN]FaTaL
Nem, 10 körül mehetünk 😄

Bronx South
Hát mikor lemész körbenézni a garázsba, fontos hogy minden úgy legyen ahogy a szemed kívánja. 😊

Apropó, ma este is fáradt vagy ? 😊

[HUN]FaTaL
Még mindig nem értem, hogy mi a francnak pakolászni az autókat?

Odabattyogsz az i betûhöz a gárazsban és kiválasztod a tetszõleges autót és már gurulhatsz is.

Bronx South
"olcsó motorokat felvásároltam, és helyeztem el az új házaimban" - Mármint a játék helyezte el automatikusan, mikor már a többi házam telítve volt.

Bronx South
Ez az 1-ben megoldható volt, az autólistában faszán lehetett rakosgatni házról házra az autókat. De viszont ezt sokáig nem tudtam, addig úgy oldottam meg hogy olcsó motorokat felvásároltam, és helyeztem el az új házaimban, majd mikor leraktam az autót ott ahol szerettem volna, egy korábban ott automatikusan elhelyezett motorral távoztam amit késöbb eladtam, majd így tovább. Viszont ebben a játékban még nincs motor, így olcsó autóval kell próbálkozni. Nem néztem, de szerintem a Lancia Delta a legolcsóbb autó.

w77d
valszeg a srác egymás után vette meg az Astonokat és ezért kerültek egy házba..

Angela147GTA
Valahogy pedig meg lehet oldani, egyszer friend meghívott a házába, bementünk a garázsba és ott csak Aston Martin-ok voltak és azt mondta: „This is my Aston Martin home!”

Én bármikor készen állok bármilyen TDU játékmódra, amikor online vagyok, ami leginkább késõ éjjeltõl kora hajnalig szokott lenni.

TDU2 > Angela147GTA

Na sem a revoke val sem anélkül nem fut ujratelepités után.. Csak kiirja azt a szöveget amit eddig... Csodálatos........................... egy nagy rakás xar ez

Dj Tommy
Szerintem nem lehet ezt megoldani, pedig jó lenne.

Más:
Ha már klub társak vagyunk, valamikor kéne kicsit versenyeznünk együtt.<#vigyor>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Angela147GTA
Bevállalom: szõke vagyok! <#wave>
Nem sikerült megértenem a logikáját annak, hogy mi alapján kerülnek az autók az egyes házak garázsaiba, így össze-vissza, ahogy most vannak. Vagy csak nálam vannak így össze-vissza?

Elhatároztam, hogy rendet rakok, just for fun, illetve az esztétika kedvéért is: vettem egy nyolcgarázsos házat és oda szerettem volna vinni az összes Ferrarimat. Nem sikerült. <#confused>

Mindig csak az az egy marad ott, amit épp utoljára viszek oda, a többi mindig visszakerül abba a házba, ahol épp volt elõtte. Pedig igen erõsen próbálkoztam és sokat gondolkodtam rajta, próbáltam megfigyelni, hogy mûködik a rendszer, de nem és nem megy!

HELP!!! Valaki írja le légyszi, hogyan lehet megoldani a fenti, számomra igen-igen fontos problémát! <#vigyor>

Elõre is köszi:

Angela147GTA

TDU2 > Angela147GTA

12 de már nagyon fos... sok az EMP.. senki sincs itt?? ...

"Segítséget kérek rendõrösdiben..

10-esig elvittem botok ellen de az utolsó már nagyon kemény volt. nem akarom már elcseszni... van 2 ember aki ráér?

nick: Grentar
Klub Sunday Drivers"

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

sziasztok...

Segítséget kérek rendõrösdiben..

10-esig elvittem botok ellen de az utolsó már nagyon kemény volt. nem akarom már elcseszni... van 2 ember aki ráér?

nick: Grentar
Klub Sunday Drivers

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

Most települ éppen.. Szóval kiderül hamarosan

[HUN]FaTaL
Akkor hívd fel a forgalmazót, cdgalaxis oldalán kint van, hogy intézkedjenek vmit mert nem tudsz angolul. Miért nem használsz olyan jelszót, amit elfelejtesz?😄 Amúgy a lejjebb írt revokeot próbáltad már?

Hogy állítsam vissza a régi jelszót, ha nem emlékszek rá ? Nem poénbol kértem ujat...
Nehogy már egy ilyen kis hülyeségen elhasaljon a játék.... A hivatalos forum amit irtál ,az full angol, ami nekem nemigazán érthetö

SeanJRRussel
Szépnek szépek de PS el nem nagy szám ráhúzni ezeket a kocsira....

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

[HUN]FaTaL
Menj be a házadba és nézegesd a képeket, frapsold onnan. 😄

Frapsot meg tedd át BMPre és utólag konvertáld a képet mert szerintem túl nagyot tömörít a jpg-n.

A Beaállításokban a Interface menüben ki tudod kapcsolni hogy ne jelelenjen meg a GPS és a Speedometer

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

LeWyTy
Vagyis az élsimítást.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Akkor az enyém tölt sokat... nekem sikerül. kb 1mp.

És az mi hogy felemeltem a grafikát és több lett az FPS?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

w77d
de itt kurva nehéz azt eltalálni, az 1-ben én is így csináltam 😄

LeWyTy
Mikor elkészítem a fotót akkor egy pillanatra minden eltûnik és akkor Print Screen.

a frapsot... utálom 😊)