40335
  • w77d
    én azért hogy minél gyorsabban túl legyek rajta Veyron SS-el mentem. Én is tartottam egy pihenőt, kivittem a blökit sétálni aztán kényelmesen folytattam :D
  • tomsolo
    Kb. ugyanaz csak unalmasabb. Én enzoval mentem, közbe tartottam pár szünetet.
  • wollnerd #25733
    Srácok! Az Oahu Tour mennyire laza mint a Ibiza Tour? Épp most következik nekem.
    Köszi!
  • Sharks
    A cápa nem menekül, hanem támad. A club az meg az, aminek látszik.
  • SeanJRRussel
    Baba nagyon.
  • Stockbauer33 #25730
    Cápa nemtudsz menekülni előlem :D Ott vok megint elötted.Am milyen klubba hívtál meg?

Jani,Atis sry sry .De kellett ez a nyerés
  • atomboy
    Wow, Contourhd a szelvedon. Pont ilyet hasznalok bicajozashoz is.
  • tomsolo
    LOL!
  • Bronx South
    Am olyan illúzió romboló az hogy nézem a Gumballos videókat ahogy vonulnak, meg a dragtimeos gyorsulásokat, ilyenkor kedvet kap az ember ahhoz hogy felmenjen a szigetre gurulni ... a szigeten meg mi van ? Bugos minden, és az első rész autógyűjtemény / élményjátékához képest kaptunk egy rakás szart. Illúzióromboló hogy a fejlesztők nem az autók iránt érdeklődő közönségnek vesznek bennünket, hanem idióta óvodásoknak akiknek ellehet adni a szart.
  • Bronx South
    Gumball ide vagy oda, a ruszkik adják meg a módját igazán.
  • Bronx South
    Ez is neked való.
  • Bronx South
    B+ épp most akartam beszúrni neked ezt a verziót. :DD Kegyetlen jó.
  • SeanJRRussel
    Akkor már inkább ez
  • Bronx South
    Fólia. De lényegtelen hogy mi, qrwa jól néz ki.
  • SeanJRRussel
    Csak sztem ez nem igazi chrome hanem vmi fólia vagy ilyesmi.
  • Bronx South
    A chrome a car design királya !! (18+)
  • rusher4587
    Nekem az utolsó (100.) küldetésnél (egy driver-típusú hawaii area 2.ben fent a hegyen valahol északnyugaton) azt írta ki, amikor beakartam lépni, hogy "host has leaved the game" és eltűnt a küldetés, azóta nem jelenik meg újra, pedig órák teltek el :)
  • Enton
    Egy 20 fős layerrel itt is lehetne ilyen nagy banzájt csapni.
  • atomboy
    Egy ido utan igen.Egyidejuleg 4 bombas kuldi erheto el.
  • The Fugitive
    A bombával jelölt küldetések hogy működnek? értem ez alatt, hogy amit nem csinálok meg, mert nem érek oda időben, az később még elérhető lesz?
  • Bronx South
    ez az igazi cruise gyerekek !! :DD
  • HEMAXXI
    amúgy miért is vártok és nem játszatok? :O
  • Bronx South
    Nem kell az neked. Elindítod a játékot, az első legyen az hogy a beállításoknál belövöd magadnak az irányítást, a többihez meg faq, de szerintem adott minden a játékban és egyértelmű.
  • The Fugitive
    hogy tudjam, mi mit jelent benne, mi hogyan működik...
  • w77d
    rohaggyále XXD
  • atomboy
    Ja, akkor ezmiatt pordult meg a kocsim tegnap este egy single versenyen az ut kellos kozepen, mikor elso voltam, a cel elott parszaz meterrel? Meg jo, hogy nem tort el a kontroller...
  • Bronx South
    bűzowl ! a te szagod már kilométeres körzetben ökológiai katasztrófát okoz, hát ha még be is szarsz xDDDD
  • w77d
    ecsém ez igen, én is agyfaszt kapok, amikor 220-ról nullára blokkolja a kocsit egy olyan kis karó, amit ha a való életben lefingok hat darabra törik...
  • hangacsi
  • Met
    ráadásul ez mind nem támogatott dolog ez azt jelenti, hogy bannolhatnak miatta?
    Mert engem érdekelne a fesetegést de az a sticker shop nem fehér embernek való
  • LeWyTy
    Minek az?
  • The Fugitive
    Üdv!

kézikönvyet hol találhatnék ehhez a játékhoz? Steamen vettem meg, és ott nem járt hozzá. köszöntem
  • Petryx
    Két percig röhögtem...
  • Fehercsoki
  • Angela147GTA

Törpe Hawaii Rózsa / Plumeria Alba

Növények / Zárvatermők / Valódi kétszikűek / Tárnicsvirágúak / Meténgfélék / Plumeria

Eredeti élőhelye Közép-Amerika (Dél-Mexikótól Dél-Amerika északi partvidékéig) és a Karib-térség. A nemzetség több faját dísznövényként a világ számos trópusi és szubtrópusi éghajlatú területére betelepítették, egyebek közt a Hawaii-szigetekre is.
    Tudományos nevét Charles Plumier (1646-1704) francia botanikus szerzetesről kapta.
    A fajok többsége alacsony fa, ami kb. 1–6 m magasra nő meg. Koronája szétterülő, olyan széles, mint amilyen magas. A fa mérete, a virágok alakja, színe, a levelek mérete, színe, ágai szétterülésének formája fajonként erősen különböző.
    Levelei fényesek, oválisak; színük a világoszöldtől a sötétzöldig változó. Ötszirmú virágai szélkerékhez hasonlóak, rengeteg színváltozattal — a Plumeria alba virágai hófehérek, csak a közepükön van némi sárga árnyalat. A virágok illata erőteljes, kellemes. A virágok pártacimpái propellerszerűen csavartak.
    A kemény, hosszúkás magház 20–60 magot rejt.
    A megvágott növény tejszerű nedvet ereszt.
    Fája csak 500 °C fölött gyullad meg.
    Vaskos törzsével, hosszúkás, lándzsás leveleivel eleve egzotikus látvány, de fő díszei a virágok. Számos kertészeti hibridjét nemesítették ki — némelyik 200 virágot is hoz egy fürtben, mások csak 50-60-at.
    Tejnedvét részint a gyógyászatban használják, részint a szépségiparban. Belsőleg nem fogyasztható, lenyelve akár halálos méreg is lehet!
    Virágaiból fonják a híres hawaii virágfüzéreket.
    Különleges tulajdonsága, hogy akár 2,5 tonnás gépjárműveket is képes teljesen blokkolni.
  • icetihi
    myst majd az r8at ide is kérném :D köszi a krúzt, egy élmény volt
  • HEMAXXI
    áá már nem nyugi :D deelolvasom :)
  • Bronx South
    Sehogy. De mivel jól ismerlek a TDU topikból, inkább olvasd át először a FAQ -t mielőtt megindítanád a kérdésvihart.
  • HEMAXXI
    am amúgy zenét hogyan lehet berakni?? :D
  • HEMAXXI
    Köszi ! :)