40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#25735 én azért hogy minél gyorsabban túl legyek rajta Veyron SS-el mentem. Én is tartottam egy pihenőt, kivittem a blökit sétálni aztán kényelmesen folytattam :D -
#25734 Kb. ugyanaz csak unalmasabb. Én enzoval mentem, közbe tartottam pár szünetet. -
#25733 Srácok! Az Oahu Tour mennyire laza mint a Ibiza Tour? Épp most következik nekem.
Köszi! -
#25732 A cápa nem menekül, hanem támad. A club az meg az, aminek látszik. -
#25731 Baba nagyon. -
Stockbauer33 #25730 Cápa nemtudsz menekülni előlem :D Ott vok megint elötted.Am milyen klubba hívtál meg?
Jani,Atis sry sry .De kellett ez a nyerés -
#25729 Wow, Contourhd a szelvedon. Pont ilyet hasznalok bicajozashoz is. -
#25728 LOL! -
#25727 Am olyan illúzió romboló az hogy nézem a Gumballos videókat ahogy vonulnak, meg a dragtimeos gyorsulásokat, ilyenkor kedvet kap az ember ahhoz hogy felmenjen a szigetre gurulni ... a szigeten meg mi van ? Bugos minden, és az első rész autógyűjtemény / élményjátékához képest kaptunk egy rakás szart. Illúzióromboló hogy a fejlesztők nem az autók iránt érdeklődő közönségnek vesznek bennünket, hanem idióta óvodásoknak akiknek ellehet adni a szart. -
#25726 Gumball ide vagy oda, a ruszkik adják meg a módját igazán. -
#25725 Ez is neked való. -
#25724 B+ épp most akartam beszúrni neked ezt a verziót. :DD Kegyetlen jó. -
#25723 Akkor már inkább ez -
#25722 Fólia. De lényegtelen hogy mi, qrwa jól néz ki. -
#25721 Csak sztem ez nem igazi chrome hanem vmi fólia vagy ilyesmi. -
#25720 A chrome a car design királya !! (18+) -
rusher4587 #25719 Nekem az utolsó (100.) küldetésnél (egy driver-típusú hawaii area 2.ben fent a hegyen valahol északnyugaton) azt írta ki, amikor beakartam lépni, hogy "host has leaved the game" és eltűnt a küldetés, azóta nem jelenik meg újra, pedig órák teltek el :) -
Enton #25718 Egy 20 fős layerrel itt is lehetne ilyen nagy banzájt csapni. -
#25717 Egy ido utan igen.Egyidejuleg 4 bombas kuldi erheto el. -
The Fugitive #25716 A bombával jelölt küldetések hogy működnek? értem ez alatt, hogy amit nem csinálok meg, mert nem érek oda időben, az később még elérhető lesz? -
#25715 ez az igazi cruise gyerekek !! :DD -
#25714 amúgy miért is vártok és nem játszatok? :O
-
#25713 Nem kell az neked. Elindítod a játékot, az első legyen az hogy a beállításoknál belövöd magadnak az irányítást, a többihez meg faq, de szerintem adott minden a játékban és egyértelmű. -
The Fugitive #25712 hogy tudjam, mi mit jelent benne, mi hogyan működik... -
#25711 rohaggyále XXD -
#25710 Ja, akkor ezmiatt pordult meg a kocsim tegnap este egy single versenyen az ut kellos kozepen, mikor elso voltam, a cel elott parszaz meterrel? Meg jo, hogy nem tort el a kontroller... -
#25709 bűzowl ! a te szagod már kilométeres körzetben ökológiai katasztrófát okoz, hát ha még be is szarsz xDDDD -
#25708 ecsém ez igen, én is agyfaszt kapok, amikor 220-ról nullára blokkolja a kocsit egy olyan kis karó, amit ha a való életben lefingok hat darabra törik... -
hangacsi #25707 -
#25706 ráadásul ez mind nem támogatott dolog ez azt jelenti, hogy bannolhatnak miatta?
Mert engem érdekelne a fesetegést de az a sticker shop nem fehér embernek való -
#25705 Minek az? -
The Fugitive #25704 Üdv!
kézikönvyet hol találhatnék ehhez a játékhoz? Steamen vettem meg, és ott nem járt hozzá. köszöntem -
Petryx #25703 Két percig röhögtem... -
#25702 -
Törpe Hawaii Rózsa / Plumeria Alba
Növények / Zárvatermők / Valódi kétszikűek / Tárnicsvirágúak / Meténgfélék / Plumeria
Eredeti élőhelye Közép-Amerika (Dél-Mexikótól Dél-Amerika északi partvidékéig) és a Karib-térség. A nemzetség több faját dísznövényként a világ számos trópusi és szubtrópusi éghajlatú területére betelepítették, egyebek közt a Hawaii-szigetekre is.
Tudományos nevét Charles Plumier (1646-1704) francia botanikus szerzetesről kapta.
A fajok többsége alacsony fa, ami kb. 1–6 m magasra nő meg. Koronája szétterülő, olyan széles, mint amilyen magas. A fa mérete, a virágok alakja, színe, a levelek mérete, színe, ágai szétterülésének formája fajonként erősen különböző.
Levelei fényesek, oválisak; színük a világoszöldtől a sötétzöldig változó. Ötszirmú virágai szélkerékhez hasonlóak, rengeteg színváltozattal — a Plumeria alba virágai hófehérek, csak a közepükön van némi sárga árnyalat. A virágok illata erőteljes, kellemes. A virágok pártacimpái propellerszerűen csavartak.
A kemény, hosszúkás magház 20–60 magot rejt.
A megvágott növény tejszerű nedvet ereszt.
Fája csak 500 °C fölött gyullad meg.
Vaskos törzsével, hosszúkás, lándzsás leveleivel eleve egzotikus látvány, de fő díszei a virágok. Számos kertészeti hibridjét nemesítették ki — némelyik 200 virágot is hoz egy fürtben, mások csak 50-60-at.
Tejnedvét részint a gyógyászatban használják, részint a szépségiparban. Belsőleg nem fogyasztható, lenyelve akár halálos méreg is lehet!
Virágaiból fonják a híres hawaii virágfüzéreket.
Különleges tulajdonsága, hogy akár 2,5 tonnás gépjárműveket is képes teljesen blokkolni. -
#25700 myst majd az r8at ide is kérném :D köszi a krúzt, egy élmény volt -
#25699 áá már nem nyugi :D deelolvasom :) -
#25698 Sehogy. De mivel jól ismerlek a TDU topikból, inkább olvasd át először a FAQ -t mielőtt megindítanád a kérdésvihart. -
#25697 am amúgy zenét hogyan lehet berakni?? :D
-
#25696 Köszi ! :)