Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap a tízpercbe pont az elõtérbe császkáltam míg mysterionék rám nem inviteoltak.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
(0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítõlegesen, milliszekundumban:
minimum = 119ms, maximum = 119ms, átlag = 119ms
Ok h szarakodik a szerver, de olyan nincs hogy feljön ez a képernyõ, és mégis ott járkálok mások közt, látom mit beszélgetnek stb. Elvileg elkéne mindenki tûnjön nem ? Szerintem ez a képernyõ egy bug, ugyanis mikor bemegyek valahova pókerezni nincs ilyen, de ha ott járkálok az elõtérben akkor elõjön.
ping patchserver.testdriveunlimited2.com
vagy így
tracert patchserver.testdriveunlimited2.com
Persze simán benne van, hogy szarakodik a kaszinó szerver mert ott kb 10 percet voltam tegnap.
(ha kell akkor invite)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Ma este 8-kor megint KRESZ KRÚZ! Normális tempóban, piros lámpáknál és stop tábláknál megállunk.
Tali: 8-kor felmegyek Hawaiira egy jó helyre, ahol kevesen vannak, és join-oljatok rám, tegnap így tûnt a legegyszerûbbnek.
Mit szólnátok, ha ma csak terepjárókkal nyomnánk? De nem csak a Q7-el meg a Mercivel, hanem bármelyikkel.
Írjon aki jönni fog <#nezze>#nezze>
<#felkialtas>#felkialtas>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Én egyébként valami packetloss/ping érték elérésére tippelek - kábelek jók?
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Viszont ez nem patch lesz, sajnos nemsokmindent fog javítani 😞
http://goo.gl/gd6Zi5
Tegnap fel akart venni egy T4t4tank vagy vmi hasonló nevû srác sztem véletlen kinyomtam - meg talán pár másikat is sry.
Nem fog engem minden nap felidegelni...
Szerintem majd 2 hét múlva, de mivel bugos lesz a patch is, ezért 1 hónap múlva talán látunk majd változást.
Petryx-nek aki a leggyorsabban randevúzott
Opelosnak aki a leggyorsabban kuplungozott
és magamnak aki nem hagyta magát felb*szni 😄
Van 3 új helyettük:
Subarus visszamegy megnézni a tengert - erõs idegzetûeknek - 500 000 $
Arieles, hazaszaladós - 1 000 000 $
Buggys elromlott GPS-el. 500 000 $
#23264 neked is.!
All hail the double x!
gaba
Holnap este is össze kéne hozni valamit. Na jóéjt <#integet2>#integet2>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
A hibáitól függetlenül próbálok örömöt lelni ebben a szarban, de sajnos mostmár olyan mértékben, és olyan dolgok jönnek elõ amikkel még nem találkoztam. Lehet jobb lesz nyár végéig törölni ezt a szart, azt addig csak csinálnak vmit, mert röhej ami most van. Ha meg még akkor is szar lesz, megy a levesbe, az elõdjét 2 évig toltam, de nagyon úgy néz ki hogy ezt a feléig se fogom.
Köszi még 1x srácok! <#worship>#worship><#eljen>#eljen><#law>#law>
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Az analóg irányítás sokat nyom a latban, jó nézni, hogy mennyire precízen tudod csinálni a kényesebb fordulásokat. <#eljen>#eljen> Én billentyûzettel irányítok, azt gondolom, így nincs miért szégyenkezni a +8 másodperc miatt. <#worship>#worship>
TDU2 > Angela147GTA
A4 legyen az az A5 mert lehet hogy RS6-tal mennék 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Ha a krúz elkezdõik, akkor invite-jetek!

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka