40335
  • icetihi
    Sufnituningot neki :D 123as merci alkatrészekkel ellenne nem?:D:D:D (tudtam, hogy szar az astra.....:D)
  • w77d
    akkor még alá is becsültem...
  • Fehercsoki
    Nem hiszem hogy 6-7 millióból meglenne.(ha még mindig a koenigseggről van szó)
  • w77d
    benzin... ilyen tételnél lófasz... jobban izgatnának a szerelési költségek. Nemrég az Astra TwinTopomban váltót kellett cserélni, 110 ezret fizettem. Itt szerintem úgy 6-7 millióra rúgna az összeg...
  • marcihusi
    Én nem is azt mondtam, hogy akinek telik rá azt zavarják ezek a költségek. Csak azt hogy a benzin az csak egy része az összes költségnek, és a többi sem lehet semmi pénzösszeg.
  • Fehercsoki
    Szerintem van rá garancia,egyébként meg ha valaki ilyen kocsit vesz nem nézi a fenntartási költségeket szerintem....
  • marcihusi
    És ha még csak tankolni kéne! De a szervizköltség se lehet semmi, gumik, olajcsere, stb... És arról ne is beszéljünk, hogy mibe fájhat ha valami elbaszódik rajta.
  • jocking
    Igazából így pőrén nem biztos hogy kéne ilyen kocsi. Mi a fenének? Első fekvőrendőrnél leszakad a fél eleje, ráadásul venni kéne hozzá saját benzinkutat. Persze ha nyernék a lottón, akkor schimán jöhetne.:D
  • tomsolo
    Jó lesz ez:

kilökött a nigger
    utána session közben lefagyott
    most meg azt mondja hogy Marci egyedül tolja a cvc-t
    joinolni persze nem enged.

I love Eden.

• rusher4587
    ui.: Had legyen egyszer w77d-nek is jó napja! :D
  • rusher4587
    Inkább a csajról mutogass képeket... :D
  • Gaben17
    Gondoltam van itt pár autórajongó.
    Neked meg
  • DNTR
    Jó, kit érdekel a koenigsegges haverod, ne menőzzél már, kurva égő.
  • icetihi
    Mysterion kész a Lanciám (ha már ma hajnalban leszóltad.....) Nem jössz vissza alázni? :D
  • icetihi
    Én már azt is lefestettem Monsteresre LOL
  • w77d
    nem vagyok én irigy... max a tulajra... én is ismerek jó pár befolyásos és kőgazdag embert, voltam velük vitorlázni, autózni is már de sosem éreztem magam irigylésre méltónak, mert nem az enyémek ezek a cuccok....
  • Gaben17
    Irigy embereknek ez jut az eszükbe :D
    Gondolj akármit.
  • w77d
    egy korábbi kapcsolatból ismered?? XXXD na jó nem, csak nekem mindig ilyenek jutnak eszembe rólatok, mindig bekérezkedtek verdákba, aztán biztos a könyv szerint éltek XD
  • Gaben17
    Ismerem , ő hívott.
    Ne magadból indulj ki :)

• w77d
    bekönyörögted magad bammeg? XXD ecsém téged hányszor rakhattak már seggbe XXD
  • Gaben17
    Este jön valaki klubb versenyeket csinálni ? :)
    Ui: Ma meghajtottuk a Koeniget :)
  • rusher4587
    Scuderia spyder biztosan van, és az Italia-ra is meg mernék esküdni! GTB és GTO is szokott lenni az 5. helyen, bal oldalt!

Amúgy szerintem az A2-A3 ferkákat akkor adja be, mikor a kampányban annál a résznél tartasz... Szóval ezeknél az aszfalt suliknál/bajnokságoknál!
  • Bronx South
    Megerőltettem magam és kicsit felmentem megint hogy na most gurulok egyet, de az új zenéim se tudtak elterelni attól a gondolattól hogy vicc ez a játék. Extra pár klubtársammal is összekaptam, akik hát nem az én véleményemen voltak és nem preferálták az enyémet. Nekem itt véget ért a pályafutásom, viszlát a TDU3 -ban, bb.
  • Szabi1991
    na majd szerdán re, legyetek jók és ne veszítsetek sokat klub vs. klubba :D
  • Szabi1991
    én eddig csak 612-t, 246GT-t, 308ast és californiát láttam használtautósnál

(ezeket amúgy egy hete 5perc különbséggel láttam utcán menni :DD)
  • rusher4587
    Találtam kettes tuningos Californiát, de a kibaszott Print Screen nem működött, kiléptem FRAPS-ért, erre lefagyott... :D
    A ruszki lámák meg az egyes tuningosért is cheatereznek! :)

Scuderia-t (nem spydert!) vagy Italiat szoktatok látni az ócskásnál? Mostanában nem találkoztam vele, de mintha úgy rémlene, hogy a játék elején, amikor még Ibizán is tele van a használt autós, ott megjelentek az ilyen autók is... Akinek van olyan régi backupja, próbálja megnézni, én most ezért nem kezdek új karaktert...
  • rusher4587
    Kipróbáltam én is:

12 perc, 22 autó (nem válogattam, Lanciától Scaglietti-ig minden jött), 290K haszon! :)

Srácok, egy átlagos LVL4 póker csata mennyi ideig szokott tartani?

Ezzel a farmolással átlagos esetben durván másfél óra alatt BIZTOSAN megkeresheted és a kezedben tudhatod azt, amit a pókeren ESETLEG nyernél...
  • icetihi
    2-es tuningos bármelyikből jól fizet, Astonok 1-essel is általában, Gullwing a legtöbbet, azt úgy lehet szaporítani, hogy eladod a sajátodat, kimész mapra, majd egyedül azt berakja, megveszed, majd a következő körben megint eladod. Próbálkoztam már azzal is, hogy a használtautóstól vett gépet feltuningolom magam, azt már nem fizeti meg.
  • icetihi
    LOL 11 helyem van, csak a tuningosokat veszem meg, plusz a classicot ami jobbra az első,, mert ha azt megveszed, kimész a mapra, majd vissza, akkor lecseréli az összeset. Én 1 körrel olyan 300k körül csinálok, nincsen 10 perc.
  • rusher4587
    Igen! :)

Icetichi, hány garázzsal/hellyel csinálod? Nekem egyetlen helyem sincs, még nem próbáltam ki, azért kérdezem! :D
  • Szabi1991
    jah, gullwing egész jól fizet, a többivel nem érdemes tölteni az időt sztem :)
  • Fehercsoki
    Azaz megvárom amíg tuningolt autó lesz a használtautósnál,megveszem,és rögtön el is adom neki?
  • icetihi
    1 garázsteletöltéssel kb 300-600 ezer haszon
  • rusher4587
    Hö, én meg nem tudom, hogy szabaduljak a pénztől, kicsit sok jött össze, mert mindig csak SS-eket adtam el... :D

Kipróbálta valaki a farmolást? tuningolt használt autót venni-eladni? Mennyire jövedelmező mondjuk 20 garázs hellyel?
  • wollnerd #26544
    Nekem még nincs is lvl4 koktélom!
  • wollnerd #26543
    "Max. nyersz" Ezt nem hiszem....
    [PERSZE BUTA A PÓKERHEZ]
  • Stockbauer33 #26542
    Az elején csaltam pénzt h megvegyek sok házat meg kocsit a szintlépéshez.Nemléptem még 1 feletse fel.Ha újrakezdeném a játékot lenne sztem max 14-15 kocsim meg 10 házam és ennyi.Az 57 szintemet meg simán elérném.Ez miatt nemkellett vna csalnom.A LVL4be pedig nemkell semmit beraknod a sajátpénzedből.Iszol egy lvl4 koktélt amibe benne van a cherry és mész játszani.Kapsz 2 millio zsetont és ha megnyered kapsz 1 millio eurot.Amit ott látsz azt mind a lvl4be nyertem
  • Bronx South
    Hát én a főkupákat meg még a single nagy részét el se kezdtem de van egy csomó házam, nagy értékű autóm. Igaz kaptam pénzben segítséget, de az max azt fedezi amit elbasztam rouletten annó. A tournament pókeren nem teszel semmit se kockára, max nyersz szóval hajrá.
  • wollnerd #26540
    A majdnem 11 milla kevés a játékhoz? Sztem igen..... Sok minden pénzbe kerül...
  • Stockbauer33 #26539
    Nyertem a lvl4be 42x plussz a 2ik 3ik helyek.De adok szívesen ha kell