40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#27139 Aztán ugyan miért? Semmivel nem rosszabb, mint ez. Nem adták elő, hogy mekkora szim lesz, nem akar több lenni annál, ami:
Árkád, játéktermi stílusú száguldozásnál. És legalább nincs tele bugokkal. :D -
#27138 pont 12 vagyok, hol a gond ? -
#27137 tényleg királyság ha 8-12 éves vagy -
#27136 off:
Sean, Duck !! Tóljátók még ezt a királyságot ?? :) Ma előszedtem, és mentem egy jót ! -
#27135 Havonta 2x két hétre -
jocking #27134 http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?p=608482#post608482 -
jocking #27133 Szeretnék néhány szót szólni az Atari azon munkatársaihoz, akik áldásos munkájának köszönhetően a szervereink mindig ilyen nagyszerűen működnek:
A KURVA ANYÁTOKAT!
Csak ennyit akartam. Köszönöm. -
popely16 #27132 Megveszem erre kifogom na mindegy kibirjuk talán -
#27131 Havonta kétszer. De lehet többször is :D:D -
popely16 #27130 Gyakran van hogy leálnak így a szerverek ? -
#27129 Valahogy én is így látom! :D -
#27128 nem valószínű :D -
#27127 Pixxel, légy olyan kedves, és rakj bele a játékosok listájába! Nevem: FalkonHUN
Klubbot még egyenlőre keresek.
Szóval: Jó nevű klubba kell majdnem profi sofőr? :DDDDDD -
#27126 Hogyne lenne értelme... persze mikor megy a szerver rendesen. Most csak a ranked multik mennek, és itt sehogysem tudsz összekapcsolódni barátokkal.
De ha mennek a szerverek... őrült krúzolások, klubversenyek, és végtelen ruszkialázás együtt :D Hát persze, hogy van értelme!:D -
#27125 Ennyi hülye van neten? Egyáltalán miért érdemes az online? Van értelme? -
#27124 Mondjuk egy hordozható dobbantó, amit néha leraknék nem ártana, de:
-
#27123 Na de jó, megint nincs semmi... csak a ranked. Okos orosz barátaink szépen megdícsérik helyes angolsággal a paintomat, majd az első körben jól összekarcolják, uccsó lettem. Szó nélkül. Következő körben, gondolván na most próbálkozzatok, első lettem. Reakció: ice stupid. hmmmm... És igaz, gondoltam magamban, télleg hülye vagyok, mi a bánatot akarok játszani, mikor nincs itt senki.... -
Szabi1991 #27122 fail -
#27121 Nyári akkkcijó volt, me szokott ilyentet csinálni a steam. Elég jó áron lehet ilyenkor beszerezni EREDETI játékokat. Az egyik nap EZ volt 5 euro, de asszem csak rövid ideig volt ennyi, utána felvitték 10 euróra. Valszeg elírták. -
#27120 Köszönöm a válaszokat! Ez a steames dolog miről szól? Miért ennyivel olcsóbb? Valamint várható még akció TDU2-re? -
#27119 Tudom. Nézd meg, hogy mire válaszoltam. -
Szabi1991 #27118 jelenleg nem megy a játékszerver :/ -
popely16 #27117 Sziasztok segítség kéne benged a steam es tdu 2 de a playersnél a map on senkit nem látok és ha egy másik profilomra váltok ami szintén online akkor arra be sem enged . -
Szabi1991 #27116 most igen, de volt 5 euró is pár napja :D -
#27115 megy -
#27114 Mivel a tdu1-ben igen aktív voltam már majdnem az elejétől, így most beszereztem a 2-öt is. Eddig warezoltam, de elegem lett hogy soha nem indul el. Mivel már gyakorlott vagyok :D jelentkeznék valami nevesebb klubba. Akinél van hely, jelezze felém! :D
Köszi! -
popely16 #27113 AKinek meg van a játék az megnézné hogy megy e vagy csak én vagyok szerncsétlen mert belépni most belép csak olyan mintha offline tolnám
köszi -
popely16 #27112 5 Eur ért tényleg ajándéknak számít . -
#27111 steamen 10 eur -
#27110 Akkor az 5 EURO-s steames példányom az szinte ajándéknak számít! -
popely16 #27109 Komolyan most veszem meg erre most nem mennek a szerverek na mind 1 van valami olyan hely ahol szoktatok találkozni ?? -
#27108 Tuti van használtan itt-ott -
popely16 #27107 Szia én tegnap vettem meg steam en a játékot 13,3 Eu szerintem ugy a legolcsóbb. (~3500Ft) -
#27106 cdgalaxis.hu
itt -
#27105 Sziasztok! Ismerősömnél párszor kipróbáltam a játékot, eleinte az irányítás miatt óckodtam tőle, de egészen kedvet kaptam a játékhoz végül. Azt szeretném megkérdezni, hogy honnan tudnám a legegyszerűbben, viszonylag olcsón megszerezni a játékot? Milyen megoldásokat tudtok? Nyilván a hivatalos boltokban drágább, gondolom, így kéz alól honnan érdemes, stb? Köszi a választ előre is! -
#27104 Várni kell kitartóan. -
popely16 #27103 Szisztok most vettem meg a TDU 2-t Szeretnék majd csaktlakozni valamelyik magyar klubhoz ebben kérném segítségeteket meg most arra panaszkodik a játék hogy TDU servers not avaible at this time vagy valami hasonlo nektek is ez van vagy nekem kéne valamit megcsinálni??
Előre is köszi ! -
Petryx #27102 NP! Jól felrántottad magad rajta. Lehet tudni hogy mi a gond a csávóval?
Elötte jó kis party volt, ma este folyt? :-) -
#27101 kontroller beállítások?
nekem ugyanez van, minden játéknál, kb 1 hete kezdődött. Minden játékban kalibrálhatok újra játék elején. Gyakorlatilag onnantól van ez, hogy felraktam a Shift 2 DLC-jét, nem tudom mit kavart be... -
Stockbauer33 #27100 Janesz-Petryx-Hunandrás.Sry srácok de majdnem szétdurrantottam itt párnapja a cheater k..g miatt mindent az asztalomon mert megcsinált a végjátékba a Spanyol dickhead.Végre 4 magyarral 1 asztalnál és erre betalál az a vadparaszt/pirata/.Most már csak a jójáték miatt ülökbe nemakarok stresszelni csalók v hülyegyerekek miatt.Face és name control van nálam.Majd máskor srácok