Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem, nem az..

#24387: akkor jelenik meg amikor valaki barátnak jelöl, vagy klubba, de legtöbbször magához invitál. ESC-el nyitod meg, ENTER-rel fogadod el, BACKSPACE-el utasítod el

Szabó Péter
Ja..Elbuktam a 2450 dollárból 2000-et.

😞(

hihihihihihihi 😄 Peti, az akkor jelenik meg, amikor valaki ki akar hívni versenyezni, vagy te hívsz ki valakit, akire rávillantasz. Egy összeget is mutatnia kell, ami a tétet jelenti. Vagy te nyered el tõle azt a pénzt, vagy õ tõled. Persze elutasíthatod ESC-el vagy a "Help" gombbal (lásd: bill. kiosztás)

tomsolo
AJaj.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Szabó Péter
Request pontosabban

Szabó Péter
regurest? Mit jelent? Beugrik bal felül!

Fhú, köszi! 😄 Koppanás...
Warez topicos kérdésemre vetne egy pillantást, aki hackeléssel szokott szórakozni?

[HUN]FaTaL
Nem, mivel, ha wint nem raksz újra akkor nem kell újraaktiválni a játékot. Telepítsd újra és kész.

http://goo.gl/gd6Zi5

Asszem, van egy kis gond. Újra akartam telepíteni a játékot, de elfelejtettem bedugni a netet, és uninstalnál a revoke ablakot egyb híján az exit-el zártam be, az uninstal pedig egy szempillantás alatt végigfutott. Elvileg most mindenképpen ugrott az 5 "lehetõségembõl" egy?

Leo 1991
a legjobb példa a Counter-Strike Source,legalábbis szerintem
azokhoz még DLC sincs,csak azok amiket az unatkozó srácok csinálnak

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Büdös Bohóc
egy jól összedobott koncepcióra DLC-ket építeni életképes és bevételt hozó tevékenység, szóval nem kell azért lebecsülni az online játékok "hatalmát". Ld. wow, bár hasonló példát nem sokat tudnék mondani 😄 ja de, ott van a sok szar facebook játék, amikben igazi pénzért vehetsz ezt-azt

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

SzFeri82
Naja, de a single player játékokat meg elõszeretettel crackelik. Lásd az Assassin's 2 DRM hadjáratát.

w77d
remélem azon ügyködnek hogy visszakapjuk a klubunkat...

elméletileg tegnap reggel óta le van állítva a klub szeró

[HUN]FaTaL
Igen többen is kivihetik.
Igen rangtól függ (újonc nem viheti ki, a többi igen).

[HUN]FaTaL
Az egy hangjai ugyanilyen szarok voltak. Sõt pl. az Audiké még rosszabb volt. Ott is csak moddolás után voltak jók. 😊

pxxl
He!

he...

All hail the double x!

Amíg nekünk sem megy a klub, addig téged sem tudunk hívni sehova!

Nem kötöm az orrodra! 😄 Na meg elfogyott a havi kerete a mobilnetnek, 50 kilobites kapcsolattal meg valahogy nem szeretnék nekiállni a 400akárhány megás letöltésnek! Majd pár nap múlva... 😄

Szabó Péter
He! Hívjatok már meg egy klubba légyszives!

Köszönöm!

jelenleg le van állítva az összes klub..

pxxl
"még nem frissítettem a játékot, elõbb szeretnék mindent elrendezgetni, aztán backupolni..."

wut? 😄

All hail the double x!

Hát mivel klub tag vagyok, legalábbis legutóbb még az voltam, ezért remélem, hogy igen! 😄 Amúgy biztos arra gondolsz, hogy most a patch miatt meghalt a klub, nem lehet bemenni (?), na erre viszont nem tudok válaszolni, még nem frissítettem a játékot, elõbb szeretnék mindent elrendezgetni, aztán backupolni...

be tudsz menni most a klubházba ? o.0

Szabó Péter
Klubházat jelöli a térkép, vagy hogy tudom megkeresni?

Értem, köszi 😊 Akkor a kedves HRC-s kollégák árulják el, nálunk mi a szabály erre? 😄 és amúgy ha kiviszi valaki, akkor mit lát, aki utánam bemegy a garázsba? Nincs ott a kocsi? Vagy csak versenyeknél érvényes ez az egy autó-egy ember szabály?

be lehet állítani, a hierarchia-beállításainál, hogy "próbaidõs", tag, stb stb mekkora rangtól lehet vinni a klub autóit

pxxl
jah, nálunk mindenki vihette <#idiota> asszem. na mind1 😄

All hail the double x!

tomsolo
Tényleg hogy áll a klub? Megjavult már?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

de, mert aki kék az nem viheti ki, minimum zöld kell legyél

pxxl
igen, többen is kivihetitek ugyanazt
nem

All hail the double x!

A klubautókat freeride-ra ki viheti ki? Klubban betöltött poszttól függ?

MerlinW
SG klubban van még hely, ibiza észak keleti klubház. Vagy vegyél fel és behívlak.

[merlinw.org]

Bronx South
Hát az egyben se voltak azért annyira tökéletesek, fõleg az S7 -é amit nekem egy idõ után muszáj volt móddal helyettesítenem, de az tény hogy a hangzása megvolt a legtöbb autónak. Itt meg van egy két autó ami egész jól szól, pl. Veyron, vagy akár a Ford Gt, vagy Mustang, nem eredetiek de legalább hasonlítanak, a többi meg egyenesen nevetséges. A Ferrari hangok nevetségesek a legfõképpen, azokat honnan szedték... van az a trombita amire fel van kunkorodva a papírhenger, és mikor megfújod kiegyenesedik. Lehet hogy mikor vették fel a hangokat kicsit piás volt a társaság, és trombitáltak mint Weed mikor szintén bebaszva félre sz.... 😄

A hangokkal én sem vagyok kibékülve, az 1-ben sokkal jobbak voltak.

hangacsi.blog.hu

Szerintem a sok szociális hülyeség helyett normális AUTÓS versenyek kellenének. (Bár lehet, hogy ennek a játéknak már a Sims generáció a célcsoportja. Aki még túl fiatal hozzá, hogy igazi online kaszinóba menjen 😊 Nem igaz, hogy nincs semmi fantáziájuk a multis játékmódokat illetõen. Azonnal adná magát például egy normális rendõrök a gyorshajtók ellen verseny. (Ami most van, hogy egyszerre 10 kamikáze rendõr rendõr rádveti magát, az valami nevetséges.)
A másik pedig, hogy a publikus versenyek használhatatlanok. Az eredménytábla élén mindig 1 mp-es eredmények vannak, a versenyeken meg mindig jön egy tahó, aki nem hajlandó váltani a Bugattiról, még ha mindenki más meg is beszéli, hogy a2-es verseny lesz.

[HUN]FaTaL
Odamész egy klubházhoz és a nyílt kluboknak látod a listáját. Zártba meg akkor, ha meghívnak.

Szabó Péter
Hogy tudok klubhoz csatlakozni?

Köszi!

Leo 1991
Ibizán megtalálsz
max ha jössz invitálj meg😄

Leo 1991
ha mész fel szólj
mennék én is

Bronx South
Lehet mindjárt megyek fel.

Bronx South
Hát a színvonal kb. ott van, hogy megírtam a problémámat pl. a Corvette hangjával kapcsolatban, amire a reakció az volt hogy V6 -os a Corvette, teljesen jó ahogy most van, a topikom meg fail. Kb. ezen a szinten vannak a fejlesztõk is, ezért nincs mit nagyon már várni ettõl a játéktól.

Leo 1991
fent vagy szerveren??kéne egyet csapatni

[HUN]FaTaL
Aki szerint ez a játék jó ahogy van az eleve gyengeelméjû...

Bronx South
Amúgy mint írtam teljesen felesleges ez az egész, felesleges álmodozni, ez mind mézesmadzag volt amit a kampányoló videókban elsütöttek, de remélem ez már világos többeknek is. Extra a hívatalos fórum tele van majmokkal akik kézzel lábbal védik ezt a bughalmazt, csakhogy az én példámból induljak ki egy csávó pl. rá is szállt a topikjaimra amit a visszajelzés oldalon nyitok, amikor csak tud kötözködik, azt tud is mert ha nem is adok okot rá, akkor is belelehet kötni az angolomba, gyenge elméjû faszkalapok írkálnak oda.

Szabó Péter
Szeretnék egy magyar klubhoz csatlakozni. Honyan tehetem meg?

Köszönöm!

[HUN]FaTaL
Semmivel nem csúnyábbak az autók, mint pl. az NFSHPban, sõt itt legalább ki van dolgozva a belsejük. Zárt pályás shifthez meg ne hasonlítgassunk már.

Amúgy ez a stratos fasza verda lett, csak kár hogy 205nél van a vége 😄

Bronx South
Ezen már én is agyaltam, de egyszerû a képlet. Nekik már elõre megvan a lista évekre, gondolom a tervezet is a játékokkal kapcsolatban, és mi kerülne bele a TDU3 -ba ha teljesítik mindazt amit mi szeretnénk. Összedobhatnának olyan játékot is akár, amivel 5 évig ellennénk, de itt jön a pénz ami közbeszól. Nekik az a legjobb ha sokan veszik meg a játékot, és a lehetõ legkevesebb ideig játszanak vele, és ilyen szempontból az Atarinak a TDU1 egy hatalmas bukta, mert a szervereket gondolom bérelni kell, a TDU1 -bõl pénz már nem hiszem hogy befolyik nekik, de a szervert gondolom nem kapják ingyen a Gamespytól.
Ellenben pl. az EA játékait sokan veszik, azt legfeljebb 1-2 hónapig nyújtanak szórakozást, egy gyorsan összedobott DLC -vel még extra bevételeik is vannak, és minden évben kiadnak valami szart.

Ha én a játékszoftver fejlesztésbõl akarnák megélni, biztos hogy nem online játékokat csinálnék.

Leo 1991
én igazából már annak is örülnék ha nem szakadna meg úton útfélen megszakad a layer,de a legjobban az elsõ részbõl hiányolom a zárt layer részt,ami már csak azért is jó volt mert a sok bowlingot játszó f*szkalap nem tudott bezavarni

Nem hiszem, hogy kezel a játék akkora változókat, amiben elférne ez a szám! 😄😄😄