Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
trailblazer szériához hasonló van a valóságban? és mi a neve?
Bronx South
bocsánat még egy kiegészítést a Gymkhana témához. azt egyébként megértem, hogy meg kellett lovagolni ezt a marketingtémát is, meg Ken Block, meg minden, de ha legalább valamit magadnak kéne csinálnod benne.. amikor karikákat kell nyomni tereptárgyak körül (gondolom nem én vagyok az egyetlen akinek ez feltûnt) hát odaránt az ívre aztán jóformán mindegy merre kormányzol, vagy kormányzol-e egyáltalán, vagy csinálsz közben amit akarsz, ott tartja. szar, mû az egész. arra van hogy a dagi XBOXos gyerek is találjon benne valami mókát ha már kipengette anyu az 59.99-et rá

a Gymkhanás fassággal csak egyetérteni tudok, viszont a rally is olyan.. amilyen. szóval tényleg, egy remekül összetákolt, optimalizált játékot adtak ki, így volt ez a Dirt2 esetében is, nekem az irányítás, az autók viselkedése is nagyon tetszik, csak hiányolom azt a rallyból, hogy most én valóban teljesítettem egyet. olyan rövid, hogy 2 perc alatt végigmész rajta, esetleg utána egy másik verzióban még egyszer, de idõtartamra az se több, oszt ennyi, gold, tovább. a trailblazer tetszik még, a rallycross még elmegy, a többi szar. kapásból azt hittem lesz hillclimb 😞 és HOSSZABB PÁLYÁKAT AKAROOOOK

wollnerd
hát igen, sajnos!<#sir> Ez így NEM Colin McRae Rally<#boxer>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Most kaptam a szülinapomra a G27-est, és azt vettem észre hogy a TDU2-ben jobb lett a Force Feedback!
Szal lehet érezni az úton haladás, kanyarodás, ugrás erejét!!! Nekem szimulátorosabb lett az irányítás!<#taps>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

[HUN]FaTaL
Az elsõ rész sem volt már rally. Abban is volt Buggy meg mindenféle baromság.

http://goo.gl/gd6Zi5

w77d
a Dirt a második rész óta nem rally játék, hanem ilyen amerikai autós show szisztéma szerûség. Ez az irányvonal inkább tartalmazza a gymkhanat, mint a sima rallyt sajnos. Jelen esetben inkább úgy kell felfogni, hogy végre sima rally is került a játékba a sok show szar mellé...

Angela147GTA
/OFF

DiRT3 témához: egy alapvetõen a rally-t és annak változatait felvonultató játékba miért kellett beleerõltetni a driftelést/gymkhanat??? Teljesen elrontja ez nálam a játékot. Minden driftes/gymkhanás pályát cheat-eléssel oldok meg, mert nem vagyok hajlandó ezt csinálni, nem érdekel, nem tetszik. Azért vettem meg mert rallyzni szeretnék. Vagy legyen benne érdekességképpen, de nem kötelezõként a karrier-mód teljesítésének feltételeként.

TDU2 > Angela147GTA

Viszont az az "UFO-t láttam! Valami fekete elrepült elõttem! Nem, az rusher volt" rész az fájt...<#nyes><#nyes><#nyes>

Sorry, nem gondoltam, hogy nálatok is problémát okoz. De te is örülj, mert magamhoz képest egész hamar feladtam! 😄

na már rá jöttem miért nem megy a kormányom a TDU 2-vel. Mivel a játék a TDU 2 nem támogatja ezt a kormányt a neten utána néztem! 😞
De más játékoknál kiválóan mûködik a kormány. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

tomsolo
Rusher bazze légyszi vedd észre ha szar a neted mert a jó kis lagoddal fossá zúzol egy krúzt. HTX.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

cenobite
Mehe a del...

gamertag: kenobita

cenobite
Kurva atrari (igen direkt kisbetûvel), kb. párszázezer dodóm úszott el, mert a JÁTÉK kilépett. Ennyi. Visszalépve semmi.. Nem írok mást mert akkor gyûlne a felkiáltójel rendesen.... Mindenesetre: A KURVA ANYJUKAT BASSZÁK ORRBA EGY VALAG MAJOMFASSZAL, HOGY NEM BÍRNAK MEGÍRNI EGY JÁTÉKOT .NORMÁLISAN!

gamertag: kenobita

tomsolo
Jha 😄

Met
Most akkor ezért banolhatnak is ?😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

[HUN]FaTaL
A googlet ismered e?

Nincs ilyen kormányunk, nem tudjuk hol kell kikapcsolni.

Vezérlõpultban nézelõdj a játékvezérlõknél.

Na akkor tud valaki segíteni már ?? ;( Ja és Tiszta új a kormány!
Nem tudom már mi lehet a gond! 😞 ;(

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

tomsolo
Cápali final:

w77d
én csak kb 1 napot szívtam a hiányzó résszel aztán meg lett minden

atomboy
Biztos ugyanugy sziv, mint en Hawaii area2 -n, mar vagy 1,5 honapja nem talalom a hunyot, hiaba mentem korbe tobbszor is.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

na akkor pls segítsetek mert nem jó. 😞
Fel tettem a drivert, de semmi nem találom hogy hol kell állítani azt a Combined Pedals -ot 😞
Mi lehet a gond ? Kérem szépen segítsetek,nagyon meg köszönném!!

Na akkor valaki tud segíteni ?? :SSSS

[HUN]FaTaL
Minek? Fedezd fel.

Palinko
van map unlocker?
igen van hozzá cd de azt ha beinstalálom akkor autómatikusan be instalálja a C lemezre és ott elindítom akkor megjelenik egy fekete ablak majd el tûnik. akkor ? töltsek le a netrõl ?

Büdös Bohóc
általában van külön konfiguráló program rá, cd-n/dvd-n rajta kell legyen amit adtak a cucchoz, vagy töltesz le netrõl drivert hozzá és ahhoz

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

értem mit mondasz ,de ezt a Vezérlõ pultban állítsam be vagy hol ??

Büdös Bohóc
keress rá valami olyan beállításra, ahol a fék és a gáz pedál is ugyanazt a tengelyt irányítja, de ellenkezõ irányba. Sok programban van a beállításra ugye kis megjelenítés, hogy ha benyomod a pedált mennyire érzékeny a nyomás és pl egy vékony csíkon mutatja, hogy mennyire van benyomva. Nos ha kombinált akkor azt látod, hogy fékére pl lefelé megy a mutató, gázra meg fel. Nem kombinált esetén meg két különbözõ tengely megy fel állandóan nyomásra.

na próbáltam de nem tudom hol kell át állítani. :S Drivert be instalálltam ja és Win 7-em van és te hol gondolod hogy állítsam át a Combined Pedals -ot ?? Pontos helyet nem tudnál adni ?? :S PLS, Elõre is thx!

Büdös Bohóc
ja az lesz, a gáz és a fék egy tengelyen van akkor a mínusz lesz a fék a plusz a gáz

Két kérdés: újabban mit keres máshol a klubház? Ti tettétek át, vagy nincs közötök hozzá? Nem akarjuk átrakatni a kráterhez? 😊))

Az adatlapomon (MyTDULife) a fényképem alatt van egy kis szöveg, alapból mindenkinek "Test Drive Unlimited 2", ezt hogy lehet szerkeszteni? Mert látom, hogy van, aki átírta...

Szerintem a Honolulu-tól délre lévõ Kráter észak-nyugati szélén a klubház mögött a legszebb a kilátás, láod az egész várost, a többi hegyrõl az elég alacsony draw distance miatt nem sok látszik, csak a zöld-barna pacás táj...

értem megpróbálom és jelzek vissza.

[HUN]FaTaL
Combined pedalst kapcsold ki a driverében.

én tudom. de nem érted ? amikor be nyomom a féket akkor be is állítsa de amikor a gázt akarom akkor azt írja hogy: az már van vagyis a féknek meg a gáznak is Y Axis van és ezt úgy veszi hogy olyan már szerepel az inbutban ezért nem allítsa be akkor mi lehet a gond ? :S

Büdös Bohóc
mi a nehéz abban, hogy bemész a controls beállításokhoz, rákattintasz pl arra, hogy "brake" és mikor várja az inputot, akkor benyomod a féket? Minden egyes irányítást be lehet állítani lépésrõl lépésre.

szerk: álljon meg a menet, ez nem is kormány, hanem gamepad nem? :-|

Hali!

Kérlek szépen segítsetek beállítani a kormányt a játékhoz,nagyon megköszönném. :S
Na szóval:

Máma kaptam névnapomra egy Easy Touch Max Fire Blaze 2 asszem ez a pontos neve és a TDU 2 ha meg nyomom a féket akkor oké,fordítom jobbra a kormányt oké,fordítom balra a kormányt az is jó és amikor a gázt meg nyomom akkor azt írja hogy: Already use Y Axis vagyis hogy már használtam azt a gombot vagy Axis-t a féknél ez a baj. :S
De mi lehet a gondja ? Kérlek segítsetek! elõre is nagyon köszönöm. 😊

Büdös Bohóc
htx, elkerülte a figyelmemet

Bronx South

Büdös Bohóc
jajjjjjjjj sry ok

a második kérdésem mondjuk még áll, hol van a legjobb magaslati kilátás Hawaiion a játékban? És nem valami fél órás út nélküli terepen való mozgással elérhetõ helyre gondolok, úgyis kidob a szerver a legjobb pillanatban és aztán mehetnék fel újra 😄 Úton elérhetõ helyre gondolok.

passatgt
A térképet hogyan lehet behozni? Nyomogatom G és M gombot is, de semmi nem történik.

nem új bug, de amúgy nemcsak belsõ nézetben nem mûködik, lökhárítónézetben sem (ha tesz oda). mert nem tudom hogy autója válogatja, vagy hogy mikor milyen kedvében van, de van amikor tesz, van amikor nem. bár ha tesz sem mûködik. pl.: van / nincs

Bronx South
A sziget legmagasabb pontja északnyugaton van a sárga hegyen, felvezet oda egy offroad út észak felõl, és dél felõl egy beton út.

wollnerd
Újabb bugot vettem észre.
A video replayban nem mûködik a sebességmérõ se a fordulatszámmerõ!

[HUN]FaTaL
Dirt 3ban nincs hawaii, arról volt szó.

(Jó lenne egy off kapcsoló mint a ph-n)

Büdös Bohóc
hol van havas környezet? 😮 Hawaiion terepúton? NEm jártam még be mindet

Btw valaki meg tudná mutatni a hawaii térképen, hogy melyik tereputat érdemes bejárni? Gondolok itt a magas helyekre, pl hol van a legmagasabb úttal elérhetõ hely, ahol szép kilátás van stb?

[HUN]FaTaL
Szerintem jobb lett, mint a 2. Végre van havas környezet is. 😊

A DiRT 1-et a cikkírók nagyon szerették, amúgy elég ótvar volt és akkoriban a gépigénye is rohadt magas volt.

Szerintem a Colin 3-4-2005 volt a sorozat legalja.