40335
  • Tommaster24
    köszönöm a választ a hitelesítő e-mailre már két napja várok gmail-es fiókom van.
  • Hungarykum
    A hitelesítő e-mailt meg kéne várni, mivel a TDU2.com-on regisztrált jelszóval és e-mail címmel lehet csak új online profilt létrehozni.
    (A TDU2.com-os felhasználónévnek és a játékbeli profilnévnek nem kötelező ugyan annak lennie.)
  • Tommaster24
    Sziasztok! segítségeteket szeretném kérni. Tegnapelőtt megvettem a játékot steam-en keresztül és nem tudok vele online játszani. A www.testdriveunlimited2.com oldalon regisztráltam, de ha a játékba beírom a felhasználónevet nem találja. Az oldalon nem küldi el a validate e-mailt ha ez is szükséges, valamint hiába adom meg a product key-t amit elfogad, de ha frissítem azt írja, hogy még nem adtam meg. Mit kell tennem, hogy betudjak lépni? válaszotokat előre is köszönöm!
  • Stockbauer33 #39277
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/882668_10152445750470898_1340199199_o.jpg
  • Hungarykum
    Off

Lamborghini Huracan LP610-4

On
  • otisz111
    Nekem is elfogyott a pénzem, de néhány fasza verdát megvettem.

A China Edition-ös, meg a másik fekete Ferrari egyébként hol van?

Amúgy van még aktív magyar club ahová lehet csatlakozni? Jó lenne valami közösség akikkel lehet krúzolni.
  • HUN BECSEHELY
    Megvettem mindent. :-)
  • Coral Springs
    Miután pár hete kibontottam a játékot, és felraktam az Unofficial Patch legújabb verzióját, az összes DLC -s autóm pink Mustang lett. Csináltam én ugyan mentést, vissza is cseréltem, de nem oldotta meg a problémát.
  • tomsolo
    Imho elfogyott a lóvé az store - server - fenntartására is. Viszont mentsetek - backupoljatok sűrűn mert 1-2 hete van ez, cserébe random pink mustangolás is folyik.
  • [HUN]FaTaL
    Nincs elég játékbeli pénzem :D F40-et meg egy motort vettem meg, a többit majd később :D
  • Stockbauer33 #39270
    Megvettem mindent.A motorakat is( ill a maradék 2-t :D )
    A DLC-s dzsekiket is meglehet
  • otisz111
    Akkor ez csak egy darabig lesz? :O
  • [HUN]FaTaL
    Nah akkor most felrakom a játékot és megveszek mindent. :D
  • Szabi #39267
    jé, akkor megint behalt a fizetős oldal, akkor van ingyé minden :D
  • Stockbauer33 #39266
    Beültem ma is pókerezni és írja egy brazil haver h free atari token.Bementem és megvettem simán 2 DLC-s Bugatti-t meg a Ferrari GTO 250-et.

Ha már ezt meglépték akkor ennyi volt a TDU2 is?
  • [HUN]FaTaL
    Azt hogy bugos az amd driver.
  • otisz111
    Nektek volt már olyan, hogy a féknyom rózsaszínes lett? Nekem mostanában mindig ilyen. Nem vészes, mert tudok tőle játszani. De hátha van megoldás. (Steamen már ellenőriztem a fájlokat.)

Meg az lenne a kérdésem, hogy a DLC-s kocsikat valahogy meg lehet szerezni? Atarin nem akarok venni ilyen pontokat.

Valamint a motorokat is külön meg kell venni, ahhoz h használhassuk?

Köszi!
  • tomi161996
    az mit jelent?
  • [HUN]FaTaL
    AMD driver bug.
  • Szabi #39261
    hogy lehessen újabb procid a gépbe és hogy lehessenek normális ramjaid :D

ide írd le mégegyszer, hogy milyen géped van most és hogy mennyit tudnál gépfejlesztésre költeni és összeírnak neked valamit :)
  • tomi161996
    az alaplapot mért kellene cserélni?
  • Szabi #39259
    a videokártya elfogadhatónak tűnik, itt a ram és főleg a proci miatt lassú :)

(szóval első körben alaplap+proci+ram csere, az hozna egy kis stabilitást, aztán utána majd jöhet új vga)
  • tomi161996
    videókártya: Amd Radeon hd 6670 1 gb
    ram: 2gb
    windows xp
    Processzor: Intel pentium 3.00 ghz
  • tomi161996
    van valami pénz kód?
  • Szabi #39256
    Üdv Fönök, először írd le, hogy milyen géped van.. :D

főleg erős VGA kell, majd som RAM és végül erős proci.. ebben a sorrendben érdemes költeni a gépre :)
  • tomi161996
    helló egy kérdés az mért van hogy ha 100-al megyek akkor elkezd akadozni a játék? (ha kell a gépbe cserélni valamit akkor az mi )
  • Coral Springs
    Félreérted. Én Vlad2-nek az új cheat-jéről beszélek, úgy hívják hogy KickPlayer. A ruszki bejött a layer-be egy Ferrari-val, elkezdett ram-olni, majd szóváltásba keveredett velünk. Közben megfenyegette a társaságot hogy kibassz mindenkit a szerverről, így is történt sorban eltűnt mindenki, én fagytam ki utoljára. Továbbá van egy program ami simán isolate-ként használható, ez utóbbi kellett volna nekem.
  • tomsolo
    ...és az miért is lesz(lenne) jó ha mindenkinek van ilyen és ugrálva egymás után teszi tönkre a layereket?

Szóval fasság.

Egyébként több módszer is van erre pl. meg nem jelent motorral belépsz egy layerbe kihullik rögtön mindenki, mivel hibás default bike modell.
  • Coral Springs
    A Veyron SS -ből Miami Mustang lett 20K km -el, keserű szájjal vettem az újat.

• Coral Springs
    Hát ahogy múltkor megjelent a ruszki, és kick-elt mindenkit a játékból (kifagyott sorba mindenki) az nagyon is reális volt.
  • tomsolo
    mert az egy fasság
  • Coral Springs
    Ez meg a véleményem.
  • Hungarykum
    OFF

Mustang GT 2015

ON
  • Coral Springs
    Ez már egy új festés, ezen csak a motorháztetőn van matrica. Nem volt rossz a régi se, viszont én a szolid matricázást jobban preferálom. De nincs probléma, megőriztem PNG -ben.

• Coral Springs
    Jó lesz, bár a ts adhatna valami layer kezelő programot, amivel isolate -be lehet tenni a layer -t. Az egyik német haveromnak volt, de ő valamilyen fogadásból nem akarta nekem elküldeni, le is töröltem a faszba mindenhonnan, az ilyen nem haver. Bár nem valószínű hogy a ruszki barom megint megjelenik, én legalábbis múltkor láttam először, azóta egyszer sem, pedig letoltam néhány órát a szigeten.
  • Stockbauer33 #39244
  • Béluska74
    Megvettem most a játékot és szeretnék vele online is élvezkedni. Kaphatok egy részletes leírást,hogy mit,hogyan merre mikor kellene csinálnom. Köszi!
  • Leo 1991
    Coral Springs-nek már írtam ez ügyben

Szeretnék szombatra vagy vasárnapra (attól függ hogy összejön-e a layer) egy emlék gurulást
    A tervek úgy néznek most ki hirtelen hogy kb este 6 fele lenne a gyülekező és kifulladásig mehetne a vezetés. Arra gondoltam hogy olyan csoportot kéne létre hozni ahol F&F verdák mennek (pl.: GTR, R34, Charger, stbstb)
    Szeretnék olyan embert kérni aki nagyon jó ismeri a szigetet az vezesse a tempózást és a szigeten való irányítást.
    Előzetes tervek szerint és egy zöld Skyline R34-el fogok megjelenni
    Aki szívesen részt venne írja meg és szóljon mert a layer miatt korlátozottak a helyek előre is köszönöm

1. Dawe2 - Nissan Skyline R34
    2. Coral Springs - ??
  • 0Diaz0
    F@sza a fénye! Főleg az csomagtartón lévő kis matrica!
  • Coral Springs