Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi az új nicked ? 😄

sziasztok.

van rá lehetõség, hogy csatlakozzak Magyar/Sg klubhoz? mi a pontos menete? Üdv.
Bronx South
Haveeer, utána még fél órát írkáltam neked szegezve, a válasz egy mosoly volt, ne akard már megmagyarázni hogy nem láttál semmit. Mindenesetre a lényeget már elmondtam, innentõl kezdve nincs mirõl beszélni <#kocsog>

pointer4
Na, megvettem újra a játékot, kezdem elõröl 😊
Remélem már fut nagy felbontásban rendesen, és már nincs benne semmi bug sem 😄
Jó legyél Rusher!! Várunk vissza!! 😊

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

Klubtársaknak: Jók legyetek! 😊 Gyûjtsetek sok XP-t, mire visszajövök! 😄 Pacsi 😉

cenobite
Valószínû nem vettem észre a chat ablakban, mert közben telefonáltam, sms, meg alt+tab-oztam, mert mást is csináltam. Elõfordul néha. Milan-al is voltak fáziskéséseink, nem láttam mit kérdezett, de nem ugatott be, hogy gyökér vagyok, stb...
De tudod mit? Ezután a hangnem után ahogy most írtál, inkább ne is köszönj. Vegyél vissza a kibaszott arcodból.

gamertag: kenobita

Ez egy friss ropogós.Mostani pár perces 😄

Nekem a régebbi bajnok a francia Rourou volt a mumusom.Balhéztam vele sokat de furcsamód v megunta v tényleg van ban a cheatelésért mert eltünt 1 hónapja.Sõt irta nekem a KOAGT h megmondta h neki milyen lapja van.A Rourou a KOAGT lapjait <#wow1>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Büdös Bohóc
van hely valami klubban? 😊

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Bronx South
Ezt az utolsó lapra sort is kötelezõ szerûen adja ez a kg gép... Finalban lecsúsztam egy szar döntésnél 700k ra 8 millióról, majd visszajöttem 7 millióra (!) Majd a csávó allin megint a semmire, nekem elsõ 3 lapra két pár, utolsó elötti lap necces de még ok vok, utolsó lap sor. Ilyenkor tudnám beverni a monitort, már elkönyveltem hogy megint nyertem.

Bronx South
Hallod haver, láttam hogy a külföldiek mit írkáltak, viszont részemrõl veled másféle problémám van. Ha köszönök b+ akkor már köszönjél vissza, vagy bunkónak lenni kötelezõ ??? ne legyél már gyökér, b+

KOAGT a Zsuzsi.Õ 1 szlovákmagyar csaj

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

cenobite
Lola-val voltam egy asztalnál utána. Én 3. lettem õ tovább ment, PL4NB tényleg egy igazi majom.
Jó volt pókerezni, Zsu-t nem ismerem, de hajrá!

Nemkell foglalkozni velük.Méregbõl írja mind1ik.A Lola most a csúcs és úgy kibasztam ma mint a szart.De õ is engem már párszor régebben.És nincs veszekedés.NH max meg bb.PL4NB az igazi majomparádé 😄.Ha veszit akkor hisztizik mint egy kis hülyegyerek.Végig vertem az elsõ 20ból mindenkit és a 80%-a korrekt.Az orosz v lengyel Henri még 1 vadparaszt.A csaj nyifinyafit imádom 😄.Sõt most Marina77 a kedvencem.A maga kis 1xüségével sokszor van szerencsélye de amikor hisztizik az óriási.Nagyon sajnáltam a mai faszságomat h kiesett a Zsuzsi meg te is.Nemvolt szándékos.És ahogy Jani34 szokta írni mi magyarok egymásra nemhívunk <#eljen>

cenobite
Stock... köszi, nem tudtam visszaírni.

cenobite
Bahhh... lvl 4-en folyamatosan jó lapok jöttek, és jól játszottam, meg is nyertem 😊 Egy elsõ hely és két második.
Erre menet közben jön a duma, hogy tuti hogy csalok, meg hogy milyen furcsán szerencsés vagyok. Buzik!
Egy heads up-ra szívesen kihívnám az ilyen gyökereket, akik mondjuk nem tudják hogy IRL kb. 2 éve pókerezem. (kisebb nagyobb megszakításokkal/sikerekkel).

Majomszardobálók.

Bronx South
ok <#eljen>

[HUN]FaTaL
A RUF nem tuningcég, hanem autógyártó (RUF kerül be a forgalmiba). Lambonál ilyen nincs, így nem tudják meglépni szvsz. A Lambo liszensz meg rohadt drága, nincs annyi játékos, hogy megérje.

http://goo.gl/gd6Zi5

Bronx South
Szerintem meg lesz lambó, de nem mostanában. Max kerítenek ahhoz is valami tuning licencet, vagy valami kamu névvel hozzák ki, passz.
Túl sokan rinyálnak ahhoz hogy ne legyen.

[HUN]FaTaL
Honnan szeditek ezt a lambo csomagot?

Nem lesz lambo, mert nincs liszensz rá, azt írták még anno.

Igen jól tudod. Eddig annyit tudni hogy lesz két féle motor osztály, így két féle motor szalon. Lesz aukciós ház. És várhatóan az új motorok mellé érkezik majd néhány ezekhez készített verseny, esetleg bombás küldetés, de akár újabb játékmódok. A korábban már látott Corvette és többi hacker kocsi bekerül majd a DLC Storeba.

Plusz sokan úgy félik az elsõ DLC1 ingyenessége után a DLC2 már fizetõs lesz. Bár szerintem csak egy része lesz fizetõs, egy része ingyen lesz. Köztük a szalonok, aukcióház, és néhány motor.

(Igazából amire kíváncsi lennék mikor is érkezik majd az állítólagos Lamborghini csomag. :\)
Grat Jani

Ismét egy szépség 😄

Ez meg egy mai cumi

icetihi
Már látom a problémát, csak nem olvastam eléggé vissza 😄

youtube.com/user/icetihiii22

[HUN]FaTaL
A probléma pont az, hogy a másik 2, amin egyes tuning volt gyengébb, mint ez, amin elvileg nincs tuning (vagy kevesebb komponensen).

icetihi
Szabi az nem teljesen 1es tuningos, hanem csak 1 tételen van tuning, azt még 0-ásként jelzi. A gullwingeknél vettem észre, hogy van olyan 0-ás ami nem is teljesen 0-ás

youtube.com/user/icetihiii22

Fehercsoki
DLC2rõl van valami info?(várhatóan a motorok és az aukciós ház lesz benne nem?)

Nem hinném, hogy csak a hír kirakása miatt állították le. Azért ennyire nem lehetnek amatõrök. Lehetséges hogy olyan friss elemek is vannak amiket még nem látunk, mivel nem aktiválták õket. Például a DLC Storeban lehet ott van csomó kocsi vagy akár a DLC2 csak aktiválásra várnak.

Most hogy végre a konzolosok is megkapták az elsõ DLC-t, érkezhet PC-re a következõ kieg. 😊

+ A build 10-es javításról azt olvastam, hogy a játékosok közti kapcsolatokat javítja. Vagyis, hogy minél elõbb, több ideig tele legyen egy layer.
tomsolo
Vicces, hogy új hír kirakásához le kellet lõni a szervert. 😄

(Persze semmi mást nem javítottak.)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

vettem egy q7et az audi szalonból, feltuningoltam 4esre, és ugyanazt tudja (adatok szerint) mint a 2es tunigosan vett q7es 4esre tuningolva, tehát csak a ferkáknál marad különbség az autók között (mert ugye azokat nem tudod még tuningolni) 😄

most megnézem mennyi a különbség ha veszek egy tt-t és egyesével tuningolom, vagy egybõl 4re 😄

szerk: szerencsére a sima szalonos autónál nem csalja el a pénzed, csak a használtautósnál 😊

[HUN]FaTaL
😄DDD

naaaneeee.... -.-

1es tuningos q7 használtautósól

2es tuningos q7 használtautósól

tuning 3as szintre 4500, egybõl 4esre 22500

ha megveszed a hármast, utána a négyes csak 7500... tehát 4500+7500=22500... <#idiota>

pxxl
<#nevetes1><#nevetes1>

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Debil ez a játék esküszöm...

pxxl
de ha rosszabb a légellenállása akkor a gyorsulása is rosszabb <#eplus2>

All hail the double x!

hmm, tuning nélküli és jobb mit a másik kettõ egyes tuningos.... wháááá <#idiota>

az elsõ felni nehezebb, ezért gyengébben gyorsul, a második felni könnyebb így jobban gyorsul, de rosszabb a légellenállása ezért kevesebb a végsebessége... <#idiota>

az alap autónál amúgy mindegy a felni, szal gyanús hogy a használtautósnál random értékeket ad, de most elkezdtem vadászni még párra.. 😄

[HUN]FaTaL
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a két egyes tuningos teljesítményébe ennyit számítana a felni vagy mi a retekért ilyen bugos ez a szar?😄

hmm, na erre nem számítottam...

1es tuningos 612 a használtatóstól, "alap" felnikkel

1es tuningos 612 szintén a használtautsóstól, de komolyabb felnikkel

2es tuningos 612 "alap" felnikkel

tök jó, hogy elvileg a steamnek naprakészen kéen tartania a verziót, erre amikor elindítom még letölt vagy 400mb update-t -.-'
pxxl
15 giga bug 😄

All hail the double x!

sztem töröld le az egészet, futtass le egy vírusirtót, és telepítsd újra a játékot 😄

20110217.1738 a legújabb verzió elméletileg, ez 15 giga

GyZolee12
20110217-es verzió... most már 33,8 giga kell neki😄 Nem tudom, h hogy szedek össze annyi helyet. Ennyit módosítottak a játékban?

nálam 15giga, "csak" , leszedett neked 5 giga frissítést ? o.0

GyZolee12
Helló!
A megjelenés után most akarom elindítani így pár hónap kihagyással, de nem gyõzök elég szabad helyet csinálni neki. Most tartok ott, h 22,51 giga kellene neki. Ez lehetséges?

sokan vették meg steamen és levan terhelve a szerver.. :/

Nem tudom mit javítottak ezzel a 1,37 mega-val. De azt tudom hogy mit rontottak röviden mindent 😄 Minden ki laggol nem lehet invite-t küldeni mert nem látod az embert. Hihetetlen hogy ez minden patchel csak rosszabb lesz.

TDU 2 nick: SpeedHUN

szinte el se hiszem, bõ két hónap után sikerült kiírni a hivatalos oldalra hogy elérhetõ lesz nemsokára a frissítés <#idiota>

de legalább végre újra elkezdtek dolgozgatni, csak így tovább <#vigyor3><#eljen>

most semmiképp, de nem is tudsz 😄