Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Egyszerû irányítás, könnyû, parasztvakító effektek...
Árkád, játéktermi stílusú száguldozásnál. És legalább nincs tele bugokkal. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
A KURVA ANYÁTOKAT!
Csak ennyit akartam. Köszönöm.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Klubbot még egyenlõre keresek.
Szóval: Jó nevû klubba kell majdnem profi sofõr? 😄DDDDD
De ha mennek a szerverek... õrült krúzolások, klubversenyek, és végtelen ruszkialázás együtt 😄 Hát persze, hogy van értelme!😄
youtube.com/user/icetihiii22
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
youtube.com/user/icetihiii22
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Köszi!
köszi
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
#hhwnd
Elõre is köszi !
Elötte jó kis party volt, ma este folyt? :-)
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8