Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bronx South
Pixxel HBD, azt mértékkel a piával ! A mérték a hordó !

Bronx South
Na akkor összehozhatnánk valami gurigát, lehet jön a duck is talán ha válaszol. 😄

Üdv, újra visszatértem pár hónap után 😊

SeanJRRussel
Ám HRC kluntársak,hogy áll a klub?Meghívót külddd majd valaki?

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

<#pias>

Sharks
HBD pixxel!<#taps>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

pxxl
<#vigyor5>tankjú

All hail the double x!

Falkon
Boldog Szülinapot a Házigazdánknak! 😄DD <#pias>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

SeanJRRussel
TDU ba nem voltam fent már vagy 2 hónapja,agyaltam én is azon hogy elõszedem a HP-t mert hiányzik kis lp670 es meg ott legalább lehet menni 😄DD

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Bronx South
A TDU2 meg nem annak lett szánva azt mégis azoknak való, tudod vannak akik az egy után nem ezt várták. A HP meg maradjunk annyiban hogy nekem és még sok embernek tetszik, ha neked nem, nem kötelezõ agyalni ezen. Meginvitáltam 2 srácot hátha jönnek õkis egy kicsit ha már ez a szar nem mûködik szokás szerint, nem flémet akartam belõle.

kifli
mobil játékba még elnézem, hogy a driftelés és így van megoldva, amúgy azért való ennek a korosztálynak amit írtam, mert ennek lett szánva, semmi többért 😄

Egyszerû irányítás, könnyû, parasztvakító effektek...
[HUN]FaTaL
Aztán ugyan miért? Semmivel nem rosszabb, mint ez. Nem adták elõ, hogy mekkora szim lesz, nem akar több lenni annál, ami:

Árkád, játéktermi stílusú száguldozásnál. És legalább nincs tele bugokkal. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Bronx South
pont 12 vagyok, hol a gond ?

kifli
tényleg királyság ha 8-12 éves vagy <#idiota>
Bronx South
off:

Sean, Duck !! Tóljátók még ezt a királyságot ?? 😊 Ma elõszedtem, és mentem egy jót !

Sharks
Havonta 2x két hétre <#vigyor4>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?p=608482#post608482

Szeretnék néhány szót szólni az Atari azon munkatársaihoz, akik áldásos munkájának köszönhetõen a szervereink mindig ilyen nagyszerûen mûködnek:

A KURVA ANYÁTOKAT!

Csak ennyit akartam. Köszönöm.

Megveszem erre kifogom na mindegy kibirjuk talán
icetihi
Havonta kétszer. De lehet többször is 😄😄

youtube.com/user/icetihiii22

Gyakran van hogy leálnak így a szerverek ?
Falkon
Valahogy én is így látom! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

kifli
nem valószínû 😄
Falkon
Pixxel, légy olyan kedves, és rakj bele a játékosok listájába! Nevem: FalkonHUN
Klubbot még egyenlõre keresek.

Szóval: Jó nevû klubba kell majdnem profi sofõr? 😄DDDDD

icetihi
Hogyne lenne értelme... persze mikor megy a szerver rendesen. Most csak a ranked multik mennek, és itt sehogysem tudsz összekapcsolódni barátokkal.

De ha mennek a szerverek... õrült krúzolások, klubversenyek, és végtelen ruszkialázás együtt 😄 Hát persze, hogy van értelme!😄

SiteDisagner
Ennyi hülye van neten? Egyáltalán miért érdemes az online? Van értelme?

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

tomsolo
Mondjuk egy hordozható dobbantó, amit néha leraknék nem ártana, de:

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

icetihi
Na de jó, megint nincs semmi... csak a ranked. Okos orosz barátaink szépen megdícsérik helyes angolsággal a paintomat, majd az elsõ körben jól összekarcolják, uccsó lettem. Szó nélkül. Következõ körben, gondolván na most próbálkozzatok, elsõ lettem. Reakció: ice stupid. hmmmm... És igaz, gondoltam magamban, télleg hülye vagyok, mi a bánatot akarok játszani, mikor nincs itt senki....

fail <#vigyor>

Alien69
Nyári akkkcijó volt, me szokott ilyentet csinálni a steam. Elég jó áron lehet ilyenkor beszerezni EREDETI játékokat. Az egyik nap EZ volt 5 euro, de asszem csak rövid ideig volt ennyi, utána felvitték 10 euróra. Valszeg elírták. <#eplus2>

SiteDisagner
Köszönöm a válaszokat! Ez a steames dolog mirõl szól? Miért ennyivel olcsóbb? Valamint várható még akció TDU2-re?

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

[HUN]FaTaL
Tudom. Nézd meg, hogy mire válaszoltam.

jelenleg nem megy a játékszerver :/

Sziasztok segítség kéne benged a steam es tdu 2 de a playersnél a map on senkit nem látok és ha egy másik profilomra váltok ami szintén online akkor arra be sem enged .
most igen, de volt 5 euró is pár napja 😄

allock
megy

#hhwnd

Falkon
Mivel a tdu1-ben igen aktív voltam már majdnem az elejétõl, így most beszereztem a 2-öt is. Eddig warezoltam, de elegem lett hogy soha nem indul el. Mivel már gyakorlott vagyok 😄 jelentkeznék valami nevesebb klubba. Akinél van hely, jelezze felém! 😄

Köszi!

AKinek meg van a játék az megnézné hogy megy e vagy csak én vagyok szerncsétlen mert belépni most belép csak olyan mintha offline tolnám
köszi
5 Eur ért tényleg ajándéknak számít .
[HUN]FaTaL
steamen 10 eur

Alien69
<#guluszem1><#conf> Akkor az 5 EURO-s steames példányom az szinte ajándéknak számít! <#nevetes2>

Komolyan most veszem meg erre most nem mennek a szerverek na mind 1 van valami olyan hely ahol szoktatok találkozni ??
Büdös Bohóc
Tuti van használtan itt-ott

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Szia én tegnap vettem meg steam en a játékot 13,3 Eu szerintem ugy a legolcsóbb. (~3500Ft)
allock
cdgalaxis.hu

itt

#hhwnd

SiteDisagner
Sziasztok! Ismerõsömnél párszor kipróbáltam a játékot, eleinte az irányítás miatt óckodtam tõle, de egészen kedvet kaptam a játékhoz végül. Azt szeretném megkérdezni, hogy honnan tudnám a legegyszerûbben, viszonylag olcsón megszerezni a játékot? Milyen megoldásokat tudtok? Nyilván a hivatalos boltokban drágább, gondolom, így kéz alól honnan érdemes, stb? Köszi a választ elõre is!

tomsolo
Várni kell kitartóan.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Szisztok most vettem meg a TDU 2-t Szeretnék majd csaktlakozni valamelyik magyar klubhoz ebben kérném segítségeteket meg most arra panaszkodik a játék hogy TDU servers not avaible at this time vagy valami hasonlo nektek is ez van vagy nekem kéne valamit megcsinálni??
Elõre is köszi !
NP! Jól felrántottad magad rajta. Lehet tudni hogy mi a gond a csávóval?
Elötte jó kis party volt, ma este folyt? :-)

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

w77d
kontroller beállítások?

nekem ugyanez van, minden játéknál, kb 1 hete kezdõdött. Minden játékban kalibrálhatok újra játék elején. Gyakorlatilag onnantól van ez, hogy felraktam a Shift 2 DLC-jét, nem tudom mit kavart be...