40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#31662 Ok, de mi lesz ez?:) -
#31661 Szerintem is az első, hacsak nem tudod kivenni a másodikból a nagyarcú kiccsávó dumáját :) -
#31660 Nincs vkinek kiszerkesztett Malév logója? -
#31659 első az jobb sztem! -
#31658 áhh,aludtam egyet.. majd inkább ma du4-től.. felugrok,aztán csaphatjuk neki.. addig meló van.. -
#31657 Egyelőre két zene közt agyalok amelyiket szívesen beraknám az új TDU2 videó alá, szerintetek melyik lenne a jobb ?
Feint - Atlas
Tyson Tyler - Go Hard Remix (Mikael Wills & Justin Sane DnB Remix) -
Hacsak nem dolgoznak hétvégén is a fiúk a bányában, ez előbb jön:
-
#31655 Hát nem:( De, hogy mennyire értetlen vita folyik az official fórumon erről.... Hunjocking indította :)
Már a sokadik beszólás után nem bírtam, én is beszálltam :) -
#31654 Ez nem jött be :( -
#31653 Én most is egy 8/8 -as cruiseba vagyok benne, csak egyrészt annyi szar, meg videó felgyűlt hogy megtelt az egy terás így ideje lenne rendet rakni (a másik vinyóm meg másra van használva), így remélem holnap a TDU1 videómmal kész leszek. Továbbá meg nem mindig sikerül úgy felvennem a dolgokat ahogy kéne (lag, trafic bekavar, esetleg a másik nagyon szakadozva kormányoz és az hülyén néz ki etc.) szóval nem a cruiseokon múlnak a felvételek. Ha van kedved gyere fel most is ha gondolod azt ha lesz hely meginvitállak. -
#31652 Ha ezen múlik, részemről holnap estére összehozhatunk 1 izmos krúzt.. :) Legalább bejáratom az FXX-et, vagy az Apollo-t.. :D -
#31651 Engem meg erről :)
-
#31650 Ne előzetes videó jöjjön, hanem a DLC mert sok már a baszakodás ! Majd én megnézem magamnak ami érdekel.
#31648: Ha minden ok holnap már biztos a TDU1 videóm (a zoleegolf, meg egy osztrák csávó is megígérte hogy segítenek felvenni amit kéne), viszont a köv. TDU2 videómhoz még le kell fusson jó pár cruise. Egy cruise update videóba belerakok bármit, de egy norm. videóba csak príma jeleneteket. -
#31649 Én nem csayozok egy játékban, de ha már jönnek ők is gurulni akk küldjem el őket ? Ma úgy kezdődött hogy kapásból 3, de hogy teljesebb legyen a kép friend listből hívtam még egyet azt go. Annak meg külön örültem hogy a KKB -t ki tudtam csalni a póker teremből végre.
Képek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#31648 Persze, Ford most dolgozik rajta :) -
#31647 Küldöm Privátba a képemet,meg még1 kérésem lenne! :) -
#31646 engem onnan ismernek fel hogy szép méregzöld metál és karbon mintás a verdám :),Stock és Bronx is tudja :D -
#31644 Most pingáltam Koeniget :D -
#31643 ez tetszik
"Állítólag hamarosan érkezik majd a dlc2 előzetes videó." :D:D:D:D:D:D:D -
#31642 vagy a Koenigsegg logó -
#31641 a kis körbe mind1 egyébként,akkor legyen a TDU2 felirat
de a koenigsegg-et szeretném mindenféle képen -
brucewayne #31640 felvettem pár embert barátnak, ha nem gond,
realfan90HUN -
#31638 megcsinálnád nekem is
a kör közepére szeretnék egy Ford emblémát kérni a végébe pedig egy Koenigsegg CCXR-t
1000 kösz érte -
#31637 Mostanában te inkább csajozol, ahogy látom :) Egyébként kíváncsi vagyok már az új videódra, ne t*k*lj már annyit :) -
#31636 Hát öööö fogalmam sincs. :) Ha cruiseolni támad kedvem, extra a cruise olyan príma hogy megnyalom a monitort utána, akkor állt. szoktam videózni is. De ha cruiseban vok és látlak fenn meginvitállak. ;) -
#31635 Nem álmos voltam már. :D -
#31634 Te Ts, a végére elfogyott a szufla? :) -
#31633 Wow, kúl, thank you :) -
#31631 mikor veszel fel legközelebb videót??hozom a zöld Köeniget :DDDDDD -
#31630 a fejlécem tárgyában hozzád kell forduljak?? -
#31629 zsííííííííííííííííííííííííííííííír xDxDxDxD -
#31627 háj skacok
lesz ma frissítés,mert úgy olvastam Angela-tól hogy mára ígérik,csak azért kérdezem -
#31626 Utána már sikerült stabilizálni hogy ne pörögjünk egymillióval - kár, hogy elmentél a casinóba berúgni :) -
#31625 Bizony, előkerült a Hello Kitty-s hányószacskó! (2:09) -
#31624 Be lehet ülni mellé, én tegnap Endzsit meghánytattam :D -
#31623 Cruise Update:
Képek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#31622 Hallod Opelos ! Azt mondja a TS hogy neked már pilóta jogosítványod is van, azt van mikor szárnyra kap a verdád ! Össze tudnánk valamikor futni a szigeten egy kis légibemutatóhoz ? Kéne az új videómhoz pár jelenet fentről, úgy gondoltam beülnék melléd egy kicsit. ;) -
#31621 A szerverrel minden OK mostmár! Már nem moderaten fut! :) -
#31620 Nemszóltam! -
#31619 TS!
Az mennyire király,hogyha most kicsomagoltam a tdu2-t, és a launcher megint elkezdte leszedni a hülyeségeit?! Azaz az explo packokat..