40335
  • icetihi
    Ok, de mi lesz ez?:)
  • icetihi
    Szerintem is az első, hacsak nem tudod kivenni a másodikból a nagyarcú kiccsávó dumáját :)
  • tomsolo
    Nincs vkinek kiszerkesztett Malév logója?
  • 0Diaz0
    első az jobb sztem!
  • 0Diaz0
    áhh,aludtam egyet.. majd inkább ma du4-től.. felugrok,aztán csaphatjuk neki.. addig meló van..
  • Bronx South
    Egyelőre két zene közt agyalok amelyiket szívesen beraknám az új TDU2 videó alá, szerintetek melyik lenne a jobb ?

Feint - Atlas

Tyson Tyler - Go Hard Remix (Mikael Wills & Justin Sane DnB Remix)
  • GerY5

Hacsak nem dolgoznak hétvégén is a fiúk a bányában, ez előbb jön:

• icetihi
    Hát nem:( De, hogy mennyire értetlen vita folyik az official fórumon erről.... Hunjocking indította :)
    Már a sokadik beszólás után nem bírtam, én is beszálltam :)
  • Angela147GTA
    Ez nem jött be :(
  • Bronx South
    Én most is egy 8/8 -as cruiseba vagyok benne, csak egyrészt annyi szar, meg videó felgyűlt hogy megtelt az egy terás így ideje lenne rendet rakni (a másik vinyóm meg másra van használva), így remélem holnap a TDU1 videómmal kész leszek. Továbbá meg nem mindig sikerül úgy felvennem a dolgokat ahogy kéne (lag, trafic bekavar, esetleg a másik nagyon szakadozva kormányoz és az hülyén néz ki etc.) szóval nem a cruiseokon múlnak a felvételek. Ha van kedved gyere fel most is ha gondolod azt ha lesz hely meginvitállak.
  • 0Diaz0
    Ha ezen múlik, részemről holnap estére összehozhatunk 1 izmos krúzt.. :) Legalább bejáratom az FXX-et, vagy az Apollo-t.. :D
  • icetihi
    Engem meg erről :)
  • Bronx South
    Ne előzetes videó jöjjön, hanem a DLC mert sok már a baszakodás ! Majd én megnézem magamnak ami érdekel.

#31648: Ha minden ok holnap már biztos a TDU1 videóm (a zoleegolf, meg egy osztrák csávó is megígérte hogy segítenek felvenni amit kéne), viszont a köv. TDU2 videómhoz még le kell fusson jó pár cruise. Egy cruise update videóba belerakok bármit, de egy norm. videóba csak príma jeleneteket.
  • Bronx South
    Én nem csayozok egy játékban, de ha már jönnek ők is gurulni akk küldjem el őket ? Ma úgy kezdődött hogy kapásból 3, de hogy teljesebb legyen a kép friend listből hívtam még egyet azt go. Annak meg külön örültem hogy a KKB -t ki tudtam csalni a póker teremből végre.

Képek:
  • icetihi
    Persze, Ford most dolgozik rajta :)
  • 0Diaz0
    Küldöm Privátba a képemet,meg még1 kérésem lenne! :)
  • Leo 1991
    engem onnan ismernek fel hogy szép méregzöld metál és karbon mintás a verdám :),Stock és Bronx is tudja :D
  • icetihi
    Most pingáltam Koeniget :D
  • Leo 1991
    ez tetszik
    "Állítólag hamarosan érkezik majd a dlc2 előzetes videó." :D:D:D:D:D:D:D
  • Leo 1991
    vagy a Koenigsegg logó
  • Leo 1991
    a kis körbe mind1 egyébként,akkor legyen a TDU2 felirat
    de a koenigsegg-et szeretném mindenféle képen
  • brucewayne
    felvettem pár embert barátnak, ha nem gond,

realfan90HUN
  • Leo 1991
    megcsinálnád nekem is
    a kör közepére szeretnék egy Ford emblémát kérni a végébe pedig egy Koenigsegg CCXR-t
    1000 kösz érte
  • icetihi
    Mostanában te inkább csajozol, ahogy látom :) Egyébként kíváncsi vagyok már az új videódra, ne t*k*lj már annyit :)
  • Bronx South
    Hát öööö fogalmam sincs. :) Ha cruiseolni támad kedvem, extra a cruise olyan príma hogy megnyalom a monitort utána, akkor állt. szoktam videózni is. De ha cruiseban vok és látlak fenn meginvitállak. ;)
  • tomsolo
    Nem álmos voltam már. :D
  • icetihi
    Te Ts, a végére elfogyott a szufla? :)
  • icetihi
    Wow, kúl, thank you :)
  • Leo 1991
    mikor veszel fel legközelebb videót??hozom a zöld Köeniget :DDDDDD
  • Leo 1991
    a fejlécem tárgyában hozzád kell forduljak??
  • Leo 1991
    zsííííííííííííííííííííííííííííííír xDxDxDxD
  • Leo 1991
    háj skacok
    lesz ma frissítés,mert úgy olvastam Angela-tól hogy mára ígérik,csak azért kérdezem
  • tomsolo
    Utána már sikerült stabilizálni hogy ne pörögjünk egymillióval - kár, hogy elmentél a casinóba berúgni :)
  • Angela147GTA
    Bizony, előkerült a Hello Kitty-s hányószacskó! (2:09)
  • tomsolo
    Be lehet ülni mellé, én tegnap Endzsit meghánytattam :D
  • Bronx South
    Cruise Update:

Képek:

• Bronx South
    Hallod Opelos ! Azt mondja a TS hogy neked már pilóta jogosítványod is van, azt van mikor szárnyra kap a verdád ! Össze tudnánk valamikor futni a szigeten egy kis légibemutatóhoz ? Kéne az új videómhoz pár jelenet fentről, úgy gondoltam beülnék melléd egy kicsit. ;)
  • 0Diaz0
    A szerverrel minden OK mostmár! Már nem moderaten fut! :)
  • 0Diaz0
    Nemszóltam!
  • 0Diaz0
    TS!

Az mennyire király,hogyha most kicsomagoltam a tdu2-t, és a launcher megint elkezdte leszedni a hülyeségeit?! Azaz az explo packokat..