40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#32748 Úgyis aktuális a dolog (mármint a hekkelt festések...), szóval így kell a Monstert megcsinálni.
Rengeteg munkám volt ebben, nagy része a videóval, a festés már majdnem rutin...
-
#32747 Én is benézek akkor már, ha addig végzek a mai munkákkal. -
#32746 megyek én is -
#32745 nemigazán... -
#32744 Nem vagy egyedül vele. Pontosan így vagyok én is, csak este 10 utáni krúz időpontok jók nekem is :( -
#32743 Ezek az esti 8 órás kezdések borzasztóak, az egyik legalkalmatlanabb időpont annak akinek családja van, kb. mintha a déli ebédre szerveznétek krúzt.
[ELSÍRTA A BÁNATÁT, BÁR LEHET EGYEDÜL VAN EZZEL] -
#32742 Másik online játékos mikrofonján keresztül behallatszott az a zene amit hallgatott :D Néha nagyon idegesítő tud lenni :( -
#32741 Köszi! Norba neked is. Azóta is próbálgatom, gondolom nem ment át semmi? -
#32740 ezmostkimarad :) -
Hungarykum #32739 Ha nem akarsz fura hangokat hallani a játékban akkor a Hang beállításokba a Voices IP-t húzd teljesen balra. -
Hungarykum #32738 Szabi! A videóból csak pár repülő kocsi hiányzik és teljes lenne a kép -
#32737 Van ilyen hibája a játéknak.. de pl, a legdurvább az az volt hogy !!!TDU1-be voltak!!! ott chateltek!!! és mi TDU2-BE LÁTTUK HOGY MIT IRNAK!!!! szóval.. :D
Szabi : Meghoztad ehez a kedvemet, ottleszek.. bár szerintem vagy fekete vagy sárga ferkával. ^^ -
#32736 15 perc hírnév...
Az hagyján, hogy csak rám emlékszik pontosan, de ennyit hazudni néhány mondaton belül, az már csúcs... -
#32735 Remélhetőleg odaérek Bááár nem tudom van-e tuning nélkülim Nehogy lesasoljanak a kémek a mapon... -
buksee96 #32734 én nem tok menni -
#32733 Most kiléptem és megjavult. Azt még meg akartam kérdezni, hogy az miért van, hogy írnak chaten az én nevemmel? :D -
buksee96 #32731 a mikrofonnál max hangerőn volt? mert nekem is volt már ilyen ezért vettem le a mikrofont némára -
#32730 LOL ez mi? Beléptem a játékba, megyek szépen lassan, erre ilyen rádió szerűen bejön egy zene, elején szakadozva, utána meg megy rendesen, de:
1: nem kapcsoltam zenét, nem ment a rádió
2: elnémult a játék és csak a zene szól, utána vége egyszer, szünet és jön más, most valami szar techno ment pl.
ez mi a franc? :D -
#32729 Ejnye lekaptak. Stock rád is jutott.
Thomasboy007, Furutaka, ApeXity, Stepzand, RinoMing, johnardo, DonnieBrasco, Ralph68, MrFordShelby, Stewie316, Stockbaurer33
-
#32728 Marad cheater így is elég -
#32727 1 év 1 ban És talán a 0 másodperces versenyidőket is törlik. Húúúúúú ezt a kegyet! Végre szánnak 1 percet egy szerver oldali script megírására!
KÖSZÖNÖM ATARI! -
#32726 Csak azt nem lehet még tudni hogy az Atari mennyi időre bannol...
-
#32724 De így a mentését is elveszíti. Egy profil, egy mentés. :) -
#32722 Naja....Stepunique meg írja, hogy a másik profillal meg működik.... -
#32720 A "remélem" az csak annyiból áll hogy valaki véletlenül reportol mert DLC2 autóval vagy, elég ha mapról meglát valaki.
Továbbá számos embert linkeltek money hack miatt is, bár engem nem nagyon érdekel kinek mennyi lóvéja van. -
#32719 na ez szép baleset volt.. este van.
jav.:
III : Vki tudna nekem segiteni mondjuk koradél, dél , koradélután fele? 1 emberre lenne szükségem kb 600m-nyi videót felvenni ( laza 10percre kéne a help. ) ??? -
#32718 Én bent hagytam.. "kop-kop" idáig nincs bajom belöle.. remélem nemis lesz.. :)
bár én nemvagyok ilyen időmókus hogy 00:00:00-alatt rugdossam lefele a versenyeket.. :D
Balee : ->>>>>>>Modding Topik->>>>>>> Olvasd el,és értelmezd párszor a TS féle, játék kicsomagoló tutorialt..
III : Vki tudna nekem segiteni mondjuk koradél, dél , koradélután fele? 1 emberre lenne szükségem kb 600m-nyi videót felvenni ( 1 emberre lenne szükségem.. laza 10percre. ) ??? -
MrBalee #32717 Nem megy.. nemtudom kibonaatni a játékot :/ -
#32716 Oké, nem csinálom tovább... Visszamásoltam a mentésem...
És most belépek....... -
MrBalee #32715 Ban.. az nagy :D -
#32714 Monstravsto belép a játékba -
#32713 +1 -
Entex #32712 Sejtettem, hogy te vagy az :) -
#32711 Sokat játszottam én is vele, de legtöbbször előttem kiesett :) (Már amikor nem kamikaze kockáztattam :D ) -
#32710 De végül is nincs problémám vele, Lengyelek állt. jófejek. -
#32709 Én nemtudom mivan vele,de folyamatosan azt játszotta hogy mindig pár ezerrel több tétet tett,mint amennyi nekemvan.. volt 1.9M-m ő rakott 2m-t.. allinoztam.. elvittem.. utána rakott 2.5misit, beallinoztam, elvitte.. kicsit felhúzta az agyam.. dehát mindegy.. ez csak egy játék.. van lapom még1 lvl4-re.. szóval majd olyan este 9 fele megint felmegyek,beülök 1-re,aztán hátha.. mondjuk eddig nagy szerencsém volt hála istennek... dehát a játék az játék.
kép1
kép2
kép3 -
Stockbauer33 #32708 Én játszottam vele ma 2x de nem nyert
kép1
kép2
kép3 -
#32707 Egy ideje ismét előkerült ez a bitch, de nekem amúgy nagyon gyanús hogy az a sok nyerés amit produkált nem tisztességesen jött össze. Játszottam már vele de az az érzésem hogy látja a másik lapjait, vagy passz. Aki tényleg ennyire tud pókerezni az valószínűleg nem egy TDU2 pókerben fogja megmutatni hogy mit tud, hanem valami nagyobb póker oldalon real moneyban, vagy élesben bárhol. -
#32706 lola lenyomott.. -
#32705 Ismét 2. lettem pokeron..
Igaz hogy KKB kiesett.. de mostmár jólenne 1.nek is lennem..