Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Egyébként boltban kb. 3000 Ft, DLC-k nem vészesek.
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
Már régen játszottam ezzel a game-el,így most megint elõkapartam. Pár kérdésem lenne. Van-e már hozzá magyarositás,illetve mi a legutolsó javítás (patch) hozzá? Érdemes-e feltenni a javítást,ha igen miért? Multiban nem játszok,csak single-ben.
Öcskös is megvenné eredetiben a játékot. (mindig az enyémet kérte kölcsön) Tud valaki eladót esetleg,vagy akár újat is látott valahol,ahol nem horror áron kapható meg?
Köszönöm a segítséget nektek!
Berguson
youtube.com/user/icetihiii22
Meg volna itt még valami, hogy a Bugatti Veyron Supersport kocsit hol a Búbánatba lehet megvenni?
Hawaii - on hogyan lehet kimenni a kicsiszigetre ahol az 1 -be teleportálni kell?
Mert elmentem oda de sehol semmi?
Valami másik út van oda ki?
Elõre is Köszi
Hello
Egy ilyet még, azt majd az SS 3-4x es áráért meg is venném ha a következõ dlc -vel jön az árverés. <#wink>#wink>
PC: IntelŸ Core™ i5-4670K, 8 GB RAM, XFX Radeon HD7870 Tahiti LE, Windows 8.1 Pro 64Bit
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Amúgy szerettem volna énis hozzáfûzni ehez a melós dologhoz hogy , járok énis diákmelózni.. de 2hónap alatt 2x hivtak 1-1délutánra, aztán annyi az egész,szóval énis kb feldughatom magamnak az egészet, mert hiába akarok menni,nem hívnak hogy mennyek... nembaj.. ma úgyis bemegyek hozzájuk.. <#oooo>#oooo><#fejvakaras>#fejvakaras>
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
lehet az autóm színét a stickers shopban valahogy mintavételezni? Alap színrõl van szó, amit szalonban választottam és nem is festhetõ a verda, csupán festési maradványok javítása végett kéne pont az a szín, amit nem tudok önerõbõl kitalálni.
Thx
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
<#eljen>#eljen>
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
Persze én nem tartalak vissza, ha úgy látod jónak akkor írj.
Kösziike
Ja és kellene 1 Map is hogy lássam!
De autóst,azt passzolom.. azt tudom hogy a German Tuner az Hawaiin van ( VW-Audi-Mercedes meg mégvmi. ) + az European Tuner ( Bugatti, Citröen,Köenigsegg,Eden(buggyV8) meg mégvalami )
Még csak most érkeztem meg Hawaii ra, de Ibizán nem találtam meg! Mert Nincs is...
Nos.. kérdés. Mit tehetett fel magának a Metro 2033 c. játék magának, amitõl sz.rrá h.ggyá laggolja magát a TDU2-m? Mert kemény 5fps-t produkál jelenleg.. a 30 helyett.. ( bár ezse sok,de elvoltam vele. )<#falbav>#falbav>
Ebben a játékban már annyi nikita van, hogy azt se tudom melyik kicsoda, fiú-e vagy lány...
A coldmetal3000 meg újabban narancs R8 -al van sûrûn, de van neki narancs Pagani is, szóval az ráragadt. <#eljen>#eljen> Inkább mint a Citroen. <#idiota>#idiota>