32
-
Hegyikecske #32 Köszönöm, télleg faxán müxik kipróbáltam, neked is köszi fapapi! -
tvik #31 Csak azt nem írja a cikk hogy mit akarnak Magyarországon.
Csak vaslerakatot akarnak, vagy fejlesztőket is keresnek majd? -
wanek #30 Tanulj meg magyarul, metszettgyerek! -
Indigo #29 Te miről beszélsz? Óriási sötétség van te a kis buksidban... -
#28 Hegyikecske: Hát nem tudom, de ebben az értelemben szerintem a POP3 protokollal ezt lehetetlen lenne megoldani. Vagyis, hogy pl a C vagy D meghajtómról mondjuk TC-ben áthúzzak egy mp3-at a Gmail-re, aztán töröljem, átnevezzem...stb IMAP-pal már inkább megoldható lenne.
Indigo: Persze értem, de az már nem a Google hibája, hogy az emberek ez alapján döntenek. Legyen már az ember felelős azért, hogy mit vesz és hol néz (ha egyáltalán néz) utána a termék megbízhatóságának, hatékonyságának. -
Indigo #27 A lényeget nem érted. A reklám célja az, hogy ismertté tegye és az emberek agyába belevésse az adott terméket, amit pl a Google-on is reklámoznak. A reklámozó cég azért fizet a Google-nak, hogy megjelenhessen a hirdetése azokon az oldalakon, amelyeket nap mint nap többmillióan látogatnak. Ez egyébként több millió potenciális vásárlót jelent, akik ha bemennek egy üzletbe, akkor nagyobb valószínűséggek fogják a jobban reklámozott terméket leemelni a polcról (most nem feltétlen mosóporról beszélek, az csak egy példa volt). Te tehát megveszed a terméket, amelynek árában természetesen benne vannak a reklámköltségek is, azaz megfizeted az árát annak, hogy a Google szolgáltatásait ingyen igénybe tudd venni. Jó, most tökmindegy hogy TE pont nem azt a mosóport választod, de sokan mások igen, és akkor ők fizetik meg.
Nem tudom mennyir voltam számodra érthető, szerintem nem olyan bonyolult ez. -
Soockit #26 http://www.getgspace.com/ -
fapapi #25 Gspace panel a neve a cuccnak.Tuti.Nálam fenn vann. -
Hegyikecske #24 valaki nem tud segíteni abba, h egyszer láttam pont a gmail alján a tippeknél egy olyat h "használja virtuális meghajtóként gmail-fiókját" vagy valami hasonló szöveg. Én hülye akkor nem törődtem vele, tovább nyomtam, de most meg rájöttem, hogy milyen jó lenne ha csak egy egérhúzással feltehetném a leveleim közé a kedvenc zeném, vagy néhány filmet amihez aztán akárhonnan hozzáférhetek. -
#23 Vagyis ha elkezdem reklámozni, hogy vegyél levegőt, gazdak leszek? ;D -
#22 "de valahol mégis te fizeted meg, amikor veszel egy olyan mosóport (most csak mondtam valamit), amit a Google valamelyik oldalán hirdettek."
LOL. Ha így nézzük, akkor a levegőért is fizetsz. :D
A lényeg ott van, hogy a Google által meghirdetett cuccokat azért veszem meg, mert mindenképpen szükségem van rá. Pl mosópor, amit mellesleg Google, sőt, internet nélkül is meg kéne vennem. -
#21 hy -
#20 Csak én vagyok az egyetlen aki a Google céget tartja azideális munkahelynek? Önálló feladatokon lehet dolgozni munkaidőben? Álmaim netovábbja. -
huuu #19 Köszi Google! Eddig is sokat segítettél, és maradj itt, mert még sokszor szeretnélek használni.
Microsoft-nak is köszi.
Nem felejtem el a dos 3.3-ast utána 5.0-ást amikor ismerkedtem a Microsoft
"termékkel". Szerintem senki ne felejtse, honnan idult el.
Igaz volt pc-dos is v. ibm-dos. ibmbio.com parancsfeldolgozóval.
Az is fejlődhetett volna így. Akkor még egál volt a verseny. De jó lett volna, ha az is fejlődik! Ez az ablakok meg lekörözte.
Igaz, akkor a gyártóknak lenne nehezebb dolguk a kompatibilitás kezelése miatt.
Így is van gond, elég sok! intel amd sok hardware gyártó küszködik.
Nem tudom mi az olcsobb, a monopólium vagy a verseny. Szerintetek?
Én is sokat szidom a windowst, de ha mást használnák, azt szidnám. -
replaced #18 Googlenek a keresője, az mi a legjobb a piacon, továbbá jó még a gmail is, nagy tárhely, amit az emberek 90%-a soha nem fog félig sem kihasználni, de örülnek neki, hogy pörög a számláló. ;)
Google desktop, Picasa, Earth meg nem jött be, de azért hadd próbálkozzon, majd talán kitalál még valamit.
Jah, a Books is jó meg a Code.
Az emesrosszcég-gógöljócég meg szerintem hülyeség. -
pepe003 #17 M$ bekaphatja! -
Zenty #16 külföldiekel nemfoglakozok sry -
ssdb #15 hmm... akkor u érzem majdnem minden részét a Google termékeinek használom: Google Desktop, Picasa, kereső, Gmail mer jók és nem utolsósorban free-k...
szal most vagyük a levelező rendszert: GMail pajtás 3GByte-t ad nekem ingyé + ingyé spam szűrést. Freemail tesó assem 25 MB? szal vmi eszméltetlen keveset + fizetős spamszolgáltatást.... csupa geci pénzéhes T-Online-s... Bár a fő mailem még mindig freemail-es de a gmail-re már szoktatom magam mindenütt :) -
Indigo #14 Ingyen veszed igénybe a szolgáltatást, de valahol mégis te fizeted meg, amikor veszel egy olyan mosóport (most csak mondtam valamit), amit a Google valamelyik oldalán hirdettek. -
wanek #13 Nálam egy deka hirdetés sem jön elő a guglinál :) Persze más oldalakon sem... -
Charybdis #12 Már hogy ne lenne ingyen? Te fizetsz a Gmail-ért vagy a keresőért???
Igen, az Adwords-ért fizetni kell - de aki ért hozzá, annak több pénz jön belőle vissza. Akinek meg nem, az hosszú távon nem fog hirdetni úgyse. Úgyhogy mindenki jól jár - te ingyen használsz mindent, a hirdetők meg többet kapnak vissza, mint amennyit költöttek (akik okosok). -
Morden23 #11 "eladná 1$-al több haszonért, a Google viszont ingyen biztosít minőségi szolgáltatásokat"
Természetesen a Google is pénzből él, és egyáltalán nincsenek "ingyen" a szolgáltatásai, csak éppen nem veled fizettetik meg - egyébiránt egészen pontosan "belőled élnek", amikor használod pl. a (mellesleg valóban minőségi) keresőjüket. -
#10 I Love Google -
#9 Azért ne vegyük már egy lapon a Google-t és a Microfo$t. A Microsoft egy annyira profitorientált cég, aki még anyját is eladná 1$-al több haszonért, a Google viszont ingyen biztosít minőségi szolgáltatásokat. Pl mondj átfogóbb keresőt, mint a Google, vagy jobb mailszolgáltatót a Gmailnél.
A hirdetései is normálisak, nem villódzó 1-2 megás flashbannerek és felugró ablakok... -
wanek #8 Milyen az a "jóh"? És mi az a "hozzálás"? -
Zenty #7 Igen a google szimpib nemtünik global cégnek mint az ms.Szal jóh a hozzálás marketingjük.
-
AranyKéz #6 Én nLite-tel heréltem ki a vindózomat, nehogy már kúrogassa a gépemet.
-
Indigo #5 Ugyanolyan mint a nem kiherélt, csak sokkal gyorsabb, mert ki van gyomlálva belőle egy sor felesleges szolgáltatás, amit a büdös életbe nem fog használni.
Egyébként én is pont úgy vagyok vele. És nem ő a szánalmas, hanem az állandóan fröcsögő kis M$ buzeránsok. -
wanek #4 Tudod mi a szánalmas? Az, hogy valamit szánalmasnak minősítesz, és mégis érdekel. LOL! -
#3 Kérd hogy töröljék a hozzászolásod mert ez nagyon szánalmas.
Mesélj már nekem a nagyon kiherélt M$-ről az milyen?
-
#2 persze mert te elvből használod a szoftvereket.... mert a MS és Google rossz, gonosz ördög szánalmas -
wanek #1 Én a guglinak csak a keresőjét használom, az nekem jelenleg bőven elég. A ms termékek közül pedig csak egy nagyon kiherélt oprendszert. Minden egyébre más cégek termékei a nyerők számomra.