Sword of the New World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Vki tudna nekem adni errõl a game-rõl egy magyar oldalt, vagy akár egy olyan külföldi oldalt, ahol minden info fent van, akár képekkel kiegészítve? Sajnos a hivatalos oldala a játéknak nem ér sokat..
Vki tudna nekem adni errõl a game-rõl egy magyar oldalt, vagy akár egy olyan külföldi oldalt, ahol minden info fent van, akár képekkel kiegészítve? Sajnos a hivatalos oldala a játéknak nem ér sokat..
Srácok, lehet h már idejét mult, és/vagy nem érdekel benneteket, de havidíjas lesz 😞 vmi 9 dollár körüli havidíj
ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram
+egyszere három karaktert lehet irányitani!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Végre egy havidijtalan mmorpg!!!Lehet h kiprobálom.Remélem nem instance lesz az egész világ!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Remélem nem kell majd érte havonta fizetni, akkor biztosan megveszem a CD-t.
Nagyon izgatja a fantáziám ez az MCC. 😊
Nagyon izgatja a fantáziám ez az MCC. 😊
a távol-keleten el tudom képzelni hogy bejönne ez a grafikai stílus, itt szvsz nem annyira..
Egyre igénytelenebbek lesznek az mmo-k... elõbb a karib tenger kalózai, most meg ez... :S Mintha pár évet visszaléptek volna...
Will your Soul live for Ever?