Command & Conquer 3: február 20-án próba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyet értek. Németh Szabolcs-on kívûl senki sem fog álcát törni. Még ha a farsangi bálról is jön valaki, nem hiszem hogy az állarcot el fogja törni (fõleg, hogy azok fõként papírból készülnek, így elhajlik, de nem törik)
Különben sem a program felett, hanem elõtt.
<#fogmosas>#fogmosas>
Álcatörés helyett a legtöbben szertinem játszani fognak. Na jó Németh Szabolcs nem <#beka3>#beka3><#gunyos1>#gunyos1>
Különben sem a program felett, hanem elõtt.
<#fogmosas>#fogmosas>
Álcatörés helyett a legtöbben szertinem játszani fognak. Na jó Németh Szabolcs nem <#beka3>#beka3><#gunyos1>#gunyos1>
Establish Battlefield Control. Stand by
Örülök, hogy nem csak nekem szúrnak még szemet az ilyen dolgok 😊
Teljesen igazad van, Szabolcs barátunknak láthatóan fogalma sincs a kifejezés jelentésérõl, már korábban is hibásan használta: "Az elsõ írásban a vérbeli FPS-eket mutatjuk be, a másodikban pedig a hagyománnyal szakító, gondolkodást is igénylõ, könnyen meglepetést okozó fejlesztések felett törünk pálcát." (Idézet az "FPS-kalauz 2007: a nehézbombázók" címû cikkbõl).
"Pár nap múlva bárki elítélheti a játékot..."
Ítélje el a rosseb, én játszani akarok vele. De még az álcatörésben is jobban bennevagyok.
Ítélje el a rosseb, én játszani akarok vele. De még az álcatörésben is jobban bennevagyok.
Nekem is megvan eredetiben, igaz nekem a késõbb kiadott DVD tokos verzsön :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne viccelj, amikor PC-m lett, az elsõ (szigorúan eredeti) játékom a C&C volt.
Még most is itt bújik valamelyik fiók vagy doboz alján.
Még most is itt bújik valamelyik fiók vagy doboz alján.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
😄
én egyedül a Stand by-ra emlékszem...😊
én egyedül a Stand by-ra emlékszem...😊
Tudtam, hogy benned megbízhatok :-DDDD
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Installing. Please stand by. While you're waiting, please fill out your registration card, and send it in."
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Kellene egy update a cikkhez, a február 20-át visszavonták, jelenleg 26 tqnik a legvalószínqbbnek
One Vision. One Purpose.
This program will install Command and Conquer.
If you wish to install it to another drive and/or directory, please type it in below.
Ki emlékszik? :-)))
If you wish to install it to another drive and/or directory, please type it in below.
Ki emlékszik? :-)))
Mit adnék 1 demóért😊
Hu szuper... Várom már!!!