15
-
quentit #15 Egyet értek. Németh Szabolcs-on kívűl senki sem fog álcát törni. Még ha a farsangi bálról is jön valaki, nem hiszem hogy az állarcot el fogja törni (főleg, hogy azok főként papírból készülnek, így elhajlik, de nem törik)
Különben sem a program felett, hanem előtt.
Álcatörés helyett a legtöbben szertinem játszani fognak. Na jó Németh Szabolcs nem -
M0RN1NGST4R #14 Establish Battlefield Control. Stand by -
Juszufka #13 Örülök, hogy nem csak nekem szúrnak még szemet az ilyen dolgok :) -
#12 Teljesen igazad van, Szabolcs barátunknak láthatóan fogalma sincs a kifejezés jelentéséről, már korábban is hibásan használta: "Az első írásban a vérbeli FPS-eket mutatjuk be, a másodikban pedig a hagyománnyal szakító, gondolkodást is igénylő, könnyen meglepetést okozó fejlesztések felett törünk pálcát." (Idézet az "FPS-kalauz 2007: a nehézbombázók" című cikkből). -
Juszufka #11 "Pár nap múlva bárki elítélheti a játékot..."
Ítélje el a rosseb, én játszani akarok vele. De még az álcatörésben is jobban bennevagyok. -
#10 Nekem is megvan eredetiben, igaz nekem a később kiadott DVD tokos verzsön :-) -
Morden23 #9 Ne viccelj, amikor PC-m lett, az első (szigorúan eredeti) játékom a C&C volt.
Még most is itt bújik valamelyik fiók vagy doboz alján. -
gyuri12 #8 :D
én egyedül a Stand by-ra emlékszem...:) -
#7 Tudtam, hogy benned megbízhatok :-DDDD -
Morden23 #6 "Installing. Please stand by. While you're waiting, please fill out your registration card, and send it in." -
#5 Kellene egy update a cikkhez, a február 20-át visszavonták, jelenleg 26 tqnik a legvalószínqbbnek -
#4 This program will install Command and Conquer.
If you wish to install it to another drive and/or directory, please type it in below.
Ki emlékszik? :-))) -
zidder #3 Mit adnék 1 demóért:) -
AnonyX #2 Hu szuper... Várom már!!! -
Várjuk...!!!