75
http://mtkhungaria.hu/
-
Bereet #35 Edzőt kéne cserélnetek ideje van már ( majd figyeljétekmeg bajszos petya fog az edzői székbe ülni)A wolfsburg elleni 11-et kellett volna játszatattni -
kék #34 Majd legközelebb. Így sem egy összeszokott csapat játszott. -
#33 Ladó kaphatott volna kicsit több időt,bár csak két labdavesztése maradt meg bennem -
kék #32 Legalább végre UEFA-kupa győzelmet láthatott a Szusza-stadion közönsége. Ha az Újpest játszik ott, ez nem adatik meg nekik.
Váccal mi lesz? Jövőre NB3? -
kék #31 Kár, hogy nem jött ki több szurkoló. Végre láthattak volna egy magyar csapatot megnyerni egy nemzetközi meccset. Tavaly csak a Vaduz és a Rabotnicki jutott. -
#30 egész végig 3 kisgyerek szurkolását lehetett hallani,rendületlenül tolták:) -
#29 UEFA-kupa, selejtező, 1. forduló, 1. mérkőzés
MTK Budapest - FC MIKA (örmény) 2-1 (1-1)
Szusza Ferenc-stadion, 400 néző
v.: Hinkriksson (izlandi)
MTK Budapest: Végh - Horváth, Lambulic, Pollák, Pintér - Bori (Hrepka, 56.), Zsidai, Pátkai, Pál (Ladóczki, 78.) - Kanta (Szabó Á., 85.), Urbán.
MIKA: Hakobyah - Alex, Petikyah, Fursin, De Souza (Davtyan, 69.) - Ristic, Antonyan (Accleisson, 60.), Mykayelyan - Cleber Silva - Cleber Luis (Campos Penteado, 84.), Shahgeldyah.
gól: Pintér (20.), Urbán (57.), illetve Cleber Silva (45.) -
#28 Na végre nekik is van topicjuk :)
hajrá -
#27 Összefoglaló a tegnapi MTK-Vasas meccsről itt -
Drizzthsz #26 Hát jelen esetben nem tudom, de szerintem a megújuló futball-követelményekhez ők alkalmazkodtak a legjobban Magyorországon, s szeretném, ha minél sikeresebbek lennének. Én ha valakitől azt hallom, hogy nem szereti az Mtk-t, akkor gyakran kapom azt indoknak, hogy: összevásárolják a fiatalokat, nem valódi saját nevlésűekről van szó. Ez nagyrészt tényleg így van, de kiváncsi lennék, hogy akik ezzel az érvvel jönnek, azok mit szólnának, ha a kedvenc csapatuk kezdte volna el ugyanezt csinálni. Akkor biztos teljesen rendbenlevőnek tartanák a klubot.
Én úgy gondolom, hogy Mo.-n ez a legjobban járható út, s mivel bármelyik klub megtehetné ezt, ha akarná, nem látok benne semmi kivetnivalót. A bajnokságot örülnék, ha megnyernék, mert most idehaza nekik van a legjobb csapatuk, ráadásul még igen messze vannak a végső potenciáljuktól. Sok sikert kívánok nekik. Eddig a felksézülésük sem volt rossz, asszem 3 szlovák elsőosztályú csapatot győztek le eddig, s azért ott magasabb a színvonal, mint idehaza. -
#25 sry. csak sose tudom, hogy ki mire celoz ezzel. egyebkent mi az a politikai jelzo? -
#24 pláne,hogy a vallásnak alapvetően nemsok köze van a politikához -
#23 melyik politikai jelzo? mert pl az hogy zsido csapat azt nem kell lemosni. csak masokat zavar neha. -
#22 Hát igen a az MTK nemmosthatja le azt a politikai...jellzőt..de nemazt kell már nézzni ez a mult a jelenbe egy jókis csapatuk van fiatalokból. -
#21 szerintem nem.
sosem volt a fiatalok kedvence az mtk, leginkább sokan az utánpótlásukat használták ki, ezért eszméletlen mennyiségű ifi és serdülőcsapata van/volt.leginkább idősekbőlállt a szurkolótáboruk.a focijuk az utóbbi időben valóban szép, de maga a klubb elég visszataszítólegalábbis számomra,de politikát nem viszek a dologba.
remélem az itt fejlődő ésemlitett fiatalok minél előbb elkerülnek a megfelelő helyekre, mert jelen pillanatban Mo-n nem tudnak huszonév felett fejlődni a játékosok. Ez talán nem is az edzőközpontok szinvonala miatt van igy, hanem a szemlélet miatt.
Amig fiatalok küzdenek hogy mondjuk elvigye őket egy külföldi klubb, de mikor felnőnek és nem vitte el őket senki megtörnek,és ennyi. -
#20 eddig valoban igy volt.most kéne felmérni hogy ki szurkol nekik. hidd el, meglepödnél... -
#19 az Mtk össz szurkolója Magyarorszáhgon még a 10ezret sem haladja meg, a nézők max ha ezren kint vannak -
Bereet #18 akkor azért vilt annyira ismerős :D -
#17 de, a 95'-ös csapat tagja volt. illetve annak biztos hogy tagja volt. -
Bereet #16 Hajdu nem volt fradista ? -
#15 Pontosan. -
#14 az Goran Jezdimirovics a kapus pedig Hajdu Attila -
#13 Én is szeretem az MTK-t a fiatalokra épít és ez a jövőre nézve sztem jó döntés.
MTK Story -
#12 Hajdu Attila? -
#11 Elképzelhető, hogy Sorin Botis figyel ott az első sorban? Vagy tévedek? -
#10 Kis nosztalgia?
Itt még látom szegény Zavadszkyt, Illést, meg ezt a szimpatikus fiatalembert, aki kapus poszton játszott, de most nem jut eszembe a neve. -
#9 -
#8 srácok, kicsit emelkedhetne a kommentek színvonala -
#7 ez mondjuk igaz -
#6 tök mindegy h viccnek szánta-e vagy nem,Tornyi így-úgyis egy barom:)) -
#5 ez így ugye vicc? tornyi ekkora barom lenne?:O -
#4 :DD! -
Kanál #3 szegény te.
egyébként németh 1-2 év múlva kiszorítja saha-t a manchesterből
/by. tornyi futballisten barni/
-
#2 nem vert át:D -
Drizzthsz #1 Hümmm... Úgy láttam nincs ilyen topik. Őszintén szólva Újpest-szurkoló vagyok, de igen irigykedve nézem az Mtk csapatát manapság, úgy látom a nemzetközi edzőmeccsek is egész szépek voltak eddig, érdekelnének inffok, vélemények a klubról, s persze érdekelne, hogy mi lesz Kanta, Hrepka, Németh, meg a többi jelenleg itt fejlődő tehetség sorsa.
Remélem nem vert át a kereső, s tényleg nem volt ilyen topic eddig.