Playboy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
ColdFire
ték, megvan a tíz, marad, kész 😄DD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

na aakor gyorsan döntsön egy modi hogy maradjon e a topik mert nemtom melyik menjen + fav :_: <#vigyor3>

REAL MADRID

ColdFire
sajátforumba nem néztem, sry

gondolom mert jöttek a jobbnál jobb képek :_:

REAL MADRID

Trisztin
Nekem például másik férfi magazin jön be,számomra a playboy egyetlen pozítivuma Nánási Pál... aztán itt végeztem is...

bár én elfogult vagyok,hiszen csajszi ként észreveszem a mû dolgokat 😊 és ritka ebben az újságban az olyan,ami nem az 😉 és a mûk között is sok a csúúúnyaa... 😊bár amíg az õ hátuk fáj,inkább nem bántom õket 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

az ujságba 😊

REAL MADRID

Sland
Csekk

Igazából oda csak én írtam, megköszönni luxus volt a munkámat...
Az is asszem az általánosban volt, csak átrakták a sajátba, ha jól emlékszem...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Harly18
És hol vannak a nénik? 😛

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

ColdFire
jó ujság, szeressük ^^