Heteken belül elrajtol az OLPC olcsó laptopja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
radeon 983760 überpro - csörgõ ventillátorral, kólával leöntött kisegítõ billentyûzet :D én nyertem
1981 IBM intel 8088 4.77 MHz 16kbyte ram, 10MB Hdd, 5,25\" floppy drive, Monochrome monitor 83-gombos billentyûzet.
Linux! Amint megjeleni normális országokban is elkezdenek rá fejleszteni.
Expansion: 3 Type-A USB-2.0 connectors; SD Card slot
Ez elég jó ha 13500FT körül van :
SD (Secure Digital) 4GB 150x PQI
4GB, Normal SD (Secure Digital)
Vagy mint egy MP3 lejátszó csak elég okosan néz ki a nyakában valakinek:D
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
"a M$ már nagyon lobbizik, hogy vindózzal gyártsák ezután... memória kellene, nagyobb flash háttértár,egy bika proci ... erõmû video kártya...:-)
Mindenesetre a 100 dolláros laptop ára már meg is közelítené egy hagyományos laptop árát."
Kicsit rövidíttetem,de sztem nem veszti értelmét.
Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
HP+
Számítógépbõl csak fehéret.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
:-)
Nem, de igy konnyebb kiszurni ha valaki illegalisan szerzett egyet es megprobalja nyilvanos helyen hasznalni. Igy akarjak megakadalyozni azt hogy a gyerekek csaladjai megprobaljak eladni a gepeket. Mindemellett egy atlag kisiskolasnak jobban tetszik a szines gep. (azsiaban meg a felnotteknek is)
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
1. ingyen adják a win hozzá
2. "besegítenek" anyagilag, és megtámogatják pénzzel. (lefizetik)
Mindenesetre a 100 dolláros laptop ára már meg is közelítené egy hagyományos laptop árát.