18 Wheels Of Steel AA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila56
de akkor is kapok ban-t.Mert oylan topicot hoztam létre ami már létezik,és ez is elég nagy hülyeség volt részemrõl.

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

bertino
azért csak nem nyírnak ki, ha nem tudod beszerezni azt a patch-t
elég ha bezáratod ezt a topikot és az originálban keresel tovább 😉

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Attila56
Már azt is megcsináltam....de minden hiába......nekem már lõttek....1 hétig nem szólhatok hozzá,pedig mindig van mihez hozzászólnom.Nem baj életem második vagy harmadik büntipontja.....

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

csm
<#szomoru1><#rinya><#confused>lehet hogy nem kéne ilyen topikokat nyitnod, hanem inkább megkérdezned a sajátjában?

BMW 325 iX Rallye Car :)

Attila56
Jólvan rákerestem.Nemtudom megszerezni......ennyit rólam.....bezáratom a topicot és kérek büntipontot 😞

Attila56
Jah igen tudom....és jó kis büntetõ pont is mellé 😞 😞 😞
Pedig most sok topicban szeretek beszélgetni....mert befogattak,elsõnek nehezen ment mert akkor is büntipontot kaptam de már megint fogok kapni 😞 😞

cenobite
"Ha ez a topci hülyeség,akkor kérem zárják be."

Ne aggódj, meglesz...!

gamertag: kenobita

Attila56
Patch link kéne....ahonnan patch-ket lehet letölteni.PLEASE

Attila56
tudom.....de mégis milyen címmel?

Attila56
jó tudom...már a moderátoroknak is megírtam...hogy bezárhatják ha zavarja õket meg ilyenek....

bertino
oké, teljes mértékben megértelek, de egy modi lehet, hogy nem fog <#szomoru1>

whiskeyman
Miért nem nyitsz egy saját topikot? Oda azt írsz amit akarsz és még az esetleges büntipontot is megúszod

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

0ppika
😄

http://epica.nl

Attila56
Én csak annyit szeretnék ha patch linket adnának.....utána bezáratom ezt atopicot.Semmi többre nem vágyom.1 éve bent leszek lassan itt....és tudom hogy ez eléggé hülye ötlet de nekem ez fontos lenne

Attila56
Használtam.Már bocs.....de az nem talál semmit.A hivatalos oldalon az 1.08-van és az 1.10-s de ahoz hogy ezeket feltegyem kell az összes patch....és a többi hol van?Én rákerestem de semmi eredménye nincsen

Istencsászár
Olyan nehéz használni a googlét?? jesszus...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bertino
Tudom hogy van ilyen topic.De ez egy mentõöv

???

hülye vagy ?

Attila56
Ha ez a topci hülyeség,akkor kérem zárják be.De legyen szives valaki adjon segítséget a 18 Wos AA topicban vagy küldjön üzenetet.PLEASE!!!!!!!!!!!!

Attila56
Sziasztok.Tudtok adni patch-et?Az összes kéne hogy a magyarositás müködjön.Please