19
Tudom hogy van ilyen topic.De ez egy mentőöv
-
#19 de akkor is kapok ban-t.Mert oylan topicot hoztam létre ami már létezik,és ez is elég nagy hülyeség volt részemről. -
#18 azért csak nem nyírnak ki, ha nem tudod beszerezni azt a patch-t
elég ha bezáratod ezt a topikot és az originálban keresel tovább ;) -
#17 Már azt is megcsináltam....de minden hiába......nekem már lőttek....1 hétig nem szólhatok hozzá,pedig mindig van mihez hozzászólnom.Nem baj életem második vagy harmadik büntipontja..... -
#16 lehet hogy nem kéne ilyen topikokat nyitnod, hanem inkább megkérdezned a sajátjában? -
#15 Jólvan rákerestem.Nemtudom megszerezni......ennyit rólam.....bezáratom a topicot és kérek büntipontot :( -
#14 Jah igen tudom....és jó kis büntető pont is mellé :( :( :(
Pedig most sok topicban szeretek beszélgetni....mert befogattak,elsőnek nehezen ment mert akkor is büntipontot kaptam de már megint fogok kapni :( :( -
#13 "Ha ez a topci hülyeség,akkor kérem zárják be."
Ne aggódj, meglesz...! -
#12 Patch link kéne....ahonnan patch-ket lehet letölteni.PLEASE -
#11 tudom.....de mégis milyen címmel? -
#10 jó tudom...már a moderátoroknak is megírtam...hogy bezárhatják ha zavarja őket meg ilyenek.... -
#9 oké, teljes mértékben megértelek, de egy modi lehet, hogy nem fog -
#8 Miért nem nyitsz egy saját topikot? Oda azt írsz amit akarsz és még az esetleges büntipontot is megúszod -
#7 :D -
#6 Én csak annyit szeretnék ha patch linket adnának.....utána bezáratom ezt atopicot.Semmi többre nem vágyom.1 éve bent leszek lassan itt....és tudom hogy ez eléggé hülye ötlet de nekem ez fontos lenne -
#5 Használtam.Már bocs.....de az nem talál semmit.A hivatalos oldalon az 1.08-van és az 1.10-s de ahoz hogy ezeket feltegyem kell az összes patch....és a többi hol van?Én rákerestem de semmi eredménye nincsen -
#4 Olyan nehéz használni a googlét?? jesszus... -
#3 Tudom hogy van ilyen topic.De ez egy mentőöv
???
hülye vagy ? -
#2 Ha ez a topci hülyeség,akkor kérem zárják be.De legyen szives valaki adjon segítséget a 18 Wos AA topicban vagy küldjön üzenetet.PLEASE!!!!!!!!!!!! -
#1 Sziasztok.Tudtok adni patch-et?Az összes kéne hogy a magyarositás müködjön.Please